Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, tambor de fibra de cable amb caputxa

Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa Nom del producte: Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, fibra de cable Tambor amb caputxa Capacitat de càrrega: 100Kgs, 200Kgs, 250Kgs, 300Kgs, etc. Característiques principals i avantatges dels nostres productes: Fibra de filferro del grup FENGCHEN Tambor amb caputxa de plàstic, fibra de cable ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa

image001.jpg

Nom del producte: Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa

Capacitat de càrrega: 100Kgs, 200Kgs, 250Kgs, 300Kgs, etc.

Característiques principals i avantatges dels nostres productes:

El tambor de fibra de filferro FENGCHEN GROUP amb caputxa de plàstic, el tambor de fibra de cable amb caputxa està perfectament dissenyat per a aplicacions de filferro grans que normalment s'apliquen en soldadura per arc submergit

Els connectors per conducte de filferro ampli inclouen una capacitat de 1.000 lliures (453 kg), d'entre 20 i 26 polzades. Els diàmetres del tambor es poden personalitzar.

Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa amb braç ajustable de 4 eixos amb guia d'entrada de ceràmica que evita l'encenall de filferro

El nostre tambor de filferro és més que excel·lent per utilitzar bidons de filferro arc submergit i tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, el cable de fibra de tambor amb caputxa té moltes aplicacions que també usen.

image002.jpg


Enviament i lliurament :

Fengchen Group és un dels coneguts bateries de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, el fabricant de cable de fibra de tambor amb caputxa a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Característiques:

Bateria Fibrepak:

Tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa Es pot segellar i resoldre.

Es pot personalitzar a la seva capacitat exacta i els seus requisits de rendiment

El nostre producte és 100% reciclat d'acord amb les directives de residus d'envasos

El tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, el tambor de fibra de cable amb caputxa és de nou reutilitzable.

S'aproven les Nacions Unides.

image003.jpg

Atenció al client: el GRUP FENGCHEN proporciona un servei extraordinari als nostres clients en tot moment.

Challenger: el grup FENGCHEN desafia les normes i s'implica en els processos del client per assegurar-se que reben el millor servei possible i el tambor de fibra de filferro amb caputxa de plàstic, el tambor de fibra de cable amb caputxa de nosaltres.

Llibre obert: ens complau ensenyar i compartir el que coneixem amb els altres.

Creixement i possibilitats: GRUP FENGCHEN té la voluntat de crear el futur i el millor Tambor de fibra de fil amb caputxa de plàstic, Tambor de fibra de cable amb caputxa per a vostè.

Clients: els nostres clients de tot el món ens defineixen. El compromís del grup FENGCHEN és desenvolupar i mantenir associacions mútuament beneficioses amb els nostres clients. Anem a tractar als nostres clients amb el màxim respecte i integritat i es pot comptar per mantenir la nostra paraula.


Productes relacionats:


Si busqueu el tambor de fibra de fil amb caputxa de plàstic, tambor de fibra de cable amb caputxa, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de fibra de fil amb caputxa de plàstic, tambor de fibra de cable amb caputxa, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada