Barril de tambor de fibra de filferro de soldadura, barril de tambor de fibra de cable de soldadura

Bateria de fibra de filferro de soldadura Barril, bombeta de fibra de cable de soldadura Barril Nom del producte: tambor de fibra de filferro de soldadura Barril, tambor de fibra de cable de soldadura Barril El packaging ideal per a cables: Tambor de fibra de filferro de soldadura Barril, tambor de fibra de cable de soldadura Barril té la forma cilíndrica del tambor costat de l'exterior ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de filferro de soldadura Barril, tambor de fibra de cable de soldadura Barril

image001.jpg

Nom del producte: Tambor de fibra de filferro de soldadura Barril, tambor de fibra de cable de soldadura Barril

El packaging ideal per a cables:

Tambor de fibra de filferro de soldadura Barril, tambor de fibra de cable de soldadura El canó té la forma cilíndrica del tambor al costat de l'exterior. Aquesta peça és un seient natural per a tot tipus de cables i cables. També s'adaptaran els requisits de les màquines que s'utilitzaran i es tallaran els cables. Diversos tipus de cables amb o sense pre-torsió fan servir aquest tambor per empaquetar. És una opció perfecta per a empreses de transport i fabricació de cables. La bona notícia és que el barril de fibra de filferro de soldadura Barrel, el tambor de fibra de cable de soldadura Barrel no necessita l'addició d'altres accessoris perquè sigui adequat per rebre el cable i el cable. A més, no cal muntar ni preparar abans del procés d'inserció.

image002.jpg

Segons el tipus i el diàmetre del cable, el tambor de fibra de filferro de soldadura del grup FENGCHEN Barrel pot contenir fins a 1.000 kg de producte, garantint un procés continu i estable i reduint els temps de muntatge i els rebutjos de preparació.

A tall d'exemple, substituir els carretons de 18 kg amb un tambor de filferro de 250 kg evita haver de canviar al voltant de 13 bobines, amb un guany de més de 100 minuts de temps d'arc, a més de reduir les operacions de fixació i reelaboració. Aquests són tots els avantatges d'utilitzar barres de fibra de filferro de soldadura Barril, barril de fibra de cable de fibra de soldadura.

Com a fabricant i proveïdor líder de bateries de metall, plàstic i fibra, els nostres anells de tancament estan fabricats, provats i dissenyats. Tots aquells que asseguren el nostre barril de fibra de filferro de soldadura Barril, barril de fibra de cable de soldadura de tambor com a matèria primera perfecta a la nostra província de Shandong. Amb el nostre client de primera classe, estem ampliant el nostre lloc de fabricació i la capacitat de producció tot el temps per satisfer les demandes de ràpid creixement dels compradors.

El nostre utillatge per a tancaments de tambor i bandes de pinça es realitza mitjançant equips de fabricació d'última generació. També podem fer eines per als clients d'altres usos, fabricar o fer altres peces premsades d'acer o diversos components plàstics, inclosos els mànecs i les tapes.


Productes relacionats:


Si busqueu el barril de tambor de fibra de filferro de soldadura, barril de tambor de fibra de cable de soldadura, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: barril de tambor de fibra de filferro de soldadura, barril de tambor de fibra de cable de soldadura, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like