Tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa metàl·lica

Tambor de fibra de tapa d'acer, Tambor de fibra de tapa metàl·lica amb tapa metàl·lica Nom del producte: Tambor de fibra de tapa d'acer, Tambor de fibra de tapa metàl·lica amb tapa metàl·lica TECLA: Característiques: Tapa metàl·lica o tapa d'acer fa que el tambor de fibra sigui encara més fort. Mantindrà molts pes extra de productes. Tambor de fibra de tapa d'acer, fibra de tapa metàl·lica ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa de metall

image001.jpg

Nom del producte: Tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica amb tapa metàl·lica

PARAULES CLAU:

Característiques:

La tapa metàl·lica o la tapa d'acer fan que el tambor de fibra sigui encara més fort. Mantindrà molts pes extra de productes.

image002.jpg

El tambor de fibra de la tapa d'acer, el tambor de fibra de la tapa metàl·lica, amb tapa metàl·lica és més bella i fa que aparegui encara més de classe alta per a la càrrega dins.

image003.jpg


Aplicació i usos d'aquest paquet:

Drogues a granel i medicaments intermedis

Tintes i tint intermedis

Productes químics i productes afins, productes farmacèutics

Productes alimentaris

Aliments per a bestiar / aus de corral i drogues

Pesticides i insecticides

Plastificants i resines

Pols metàl·lics

Engranatges automotriu

Rodes i discos abrasius

image004.jpg


Avantatges del tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa metàl·lica:

Millor protecció dels productes envasats.

Atureu la humitat d'entrar i les càrregues de la corrosió.

Estabilitat del trànsit. Perills.

Prevenció de la proliferació.

Pes lleuger.

Easy Stackability.

Fàcil biodegradabilitat.

Fàcil ompliment / dispensació estant totalment oberta.

Impressió fàcil a la superfície.

FENGCHEN GROUP CO., LTD ofereix una extensa, fiable i polivalent gamma de tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa metàl·lica dissenyada per satisfer els requisits dels principals usuaris finals, pel paper, teixits i tèxtils, també per al mercat de materials de construcció.

Fabriquem Tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa de metall a la Xina i venent a Europa, Amèrica, Sud-est d'Àsia, etc.

Més que el tambor de fibra de tapa d'acer, el tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb la tapa metàl·lica que fabrica la companyia Fengchen, pot ser una de les vostres fonts per a altres materials com rètols de cautxú, ampolles o ampolles de vidre, tambors d'acer, bidons de plàstic i diversos contenidors industrials. . Ens especialitzem en la personalització d'ordres per complir els requisits del client, enviem en vaixell, camions, etc.


Productes relacionats:


Si busqueu el tambor de fibra de la tapa d'acer, el tambor de fibra de la tapa metàl·lica, amb tapa metàl·lica, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de fibra de tapa d'acer, tambor de fibra de tapa metàl·lica, amb tapa de metall, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like