Quadrat de paper Kraft quadrat, Barril de paper Kraft de forma quadrada

Quadre de paper quadrat Kraft, forma quadrada Quadre de paper Kraft Nom del producte: Quadre de paper Kraft de la Xina, forma quadrada Quadre de paper Kraft Fabricant i proveïdor El grup Fengchen i els seus treballadors professionals van diversificar gradualment les seves activitats de producció a Square Kraft Paper Tambor, Square Shape ...

Detalls del producte

Quadrat de paper Kraft quadrat, Barril de paper Kraft de forma quadrada

image001.jpg

Nom del producte: tambor de paper kraft de la plaça de la Xina, forma quadrada fabricant i proveïdor de barrica de paper kraft

El grup Fengchen i els seus treballadors professionals van diversificar gradualment les seves activitats de producció a Square Kraft Paper Drum, Square Shape Kraft Paper Barrel per satisfer la creixent demanda de mercat altament competitiu a la Xina i en tot el món.

Vendes de producció: una fàbrica amb últimes tecnologies de maquinària J amb una capacitat de fabricació de 30.000 bateria per dia.

No és com tambors de fibra rodona amb tapa metàl·lica recoberta de zinc o galvanitzat, tambor de paper quadrat Kraft, barril de paper Kraft de forma quadrada, té un rendiment molt millor per al segellat.

Així doncs, si envieu algun material o producte que sigui molt fàcil de fer per la humitat, Square Kraft Paper Drum, Square Shape Kraft Paper Barrel serà l'opció perfecta.

Alguns productes com L-Carnitine necessiten un estat molt sec. Serà la millor opció.

Quadrat de paper Kraft quadrat, forma quadrada Quadre de paper Kraft combina molts avantatges associats amb les matèries primeres utilitzades per construir-lo. La placa de paper de Kraft sempre s'utilitza en una configuració de forma contundent per formar la paret lateral del tambor. La matèria primera que utilitzem definitivament complirà els requisits del client.

image002.jpg


Característiques:

Ecològic.

Totalment degradable sense metall ni part de fusta.

Prova i certificat per diverses institucions autoritzades


Altres:

Construcció sòlida.

Sense manteniment,

Pes baix de tara.


Construcció: tauler de fibra

Disseny: variant altures i amples.

Els tops i fons plans permeten l'apilament uniforme d'estalvi d'espai

 

Aplicacions per a l'ús del tambor de paper quadrat Kraft, forma quadrada Kraft Paper Barrel:

Productes químics,

Productes alimentaris,

Farmàcia,

Herbicides i pesticides,

Resines

Productes relacionats:

Si busqueu el tambor de paper kraft quadrat, barril de paper kraft de forma quadrada, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de paper quadrat quadrat, barril de paper kraft de forma quadrada, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like