Tablet de percarbonat de sodi o pastilles de carbonat de peròxid d'hidrogen

Tablet de percarbonat de sodi o de carbonat de sodi Compostos de peròxohidrat Nom del producte: Tablet de percarbonat de sodi, carbonat de sodi Tabletes de peròxohidrat Sinònims: Característiques: Tabletes blanques Fórmula: C2H6Na4O12; 2Na2CO3 • 3H2O2; Na2CO3 • 1.5 H2O2 Estructura: paraules clau: tableta de percarbonat de sodi, ...

Detalls del producte

Tablet de percarbonat de sodi o pastilles de carbonat de peròxid d'hidrogen

Sodium Percarbonate Tablet Or Sodium Carbonate Peroxyhydrate Tablets.jpg

Nom del producte: pastilla percarbonada de sodi, pastilles de carbonat de sodi i peròxid d'hidrogen

Sinònims:

Característiques: tauletes blanques

Fórmula: C2H6Na4O12; 2Na2CO3 • 3H2O2; Na2CO3 • 1,5 H2O2

Estructura:

Sodium Percarbonate Tablet Or Sodium Carbonate Peroxyhydrate Tablets formula.jpg

PARAULES CLAU: Tablet de percarbonat de sodi, pastilles de carbonat de peròxid d'hidrogen

Paquet: 25Kgs / Bag, 25Kgs / Carton Box

Descripció de la tableta de percarbonat de sodi:

Les pastilles de percarbonat de sodi, que es denominen més específicament amb compostos de carbonat de sodi peróxido, són de pols de percarbonat de sodi. És producte d'oxigenació nou i altament eficient. La pastilla de percarbonat de sodi es pot utilitzar directament per tractar l'aigua. Es va a enfonsar al fons de la piscina. I es dissoldrà molt ràpidament, llavors la pastilla de percarbonat de sodi ajudarà a generar molta oxigen, que habitarà el creixement de bacteris nocius. Les tabletes de percarbonat de sodi són àmpliament utilitzades per millorar les condicions del cos d'aigua. Una millora de l'estat de l'aigua serà bo per a la salut dels peixos, crancs, gambetes, etc. Es pot esperar una millor producció d'allà. La pastilla percarbonada de sodi també promourà l'absorció i la degradació de les matèries orgàniques a l'aigua, que esborrarà amoníac, nitrogen, sulfur d'hidrogen i toxines d'algues.

Una bona notícia és que la tableta de percarbonat de sodi és una substància amigable amb el medi ambient. No deixarà coses nocives inesperades al medi ambient.

Certificat d'anàlisi de tableta de percarbonat de sodi o de carbonat de sodi Tableta de peròxihidrat:

Sodium Percarbonate Tablet Or Sodium Carbonate Peroxyhydrate Tablets indexes.jpg

Fengchen Group és un proveïdor líder de tableta de percarbonat de sodi, comprimits de carbonat de peròxid d'hidrogen de sodi de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de comprimits de percarbonat de sodi, comprimits de carbonat de sodi peròxidats quan ho necessitin. Quan compreu o compreu tableta de percarbonat de sodi, comprimits de carbonat de sodi peróxido, dirigiu-vos al grup Fengchen.

El percarbonat de sodi és pols de fluix lliure amb un nom comú del peróxido d'hidrogen sòlid, és un compost afegit de carbonat sòdic i peròxid d'hidrogen. El percarbonat de sodi té un contingut actiu d'oxigen disponible que equival al 27,5% d'H2O2. Es descompon en oxigen, aigua i carbonat sòdic després de la descomposició.

Enviament de mostres: la mostra de pastilles de sodi percarbonat sol ser gratuïta. Però el comprador hauria de pagar el cost del servei de missatgeria. Si finalment arribem a un acord, es reemborsarà el cost del servei de missatgeria.


Fàbrica de tableta de percarbonat de sodi de qualitat superior a la Xina; Proveïdors de tabletas de percarbonat de sodi a la Xina. Fabricants de tableta percarbonada de sodi a la Xina.

  

Descàrrec de responsabilitat
Només oferim informació general sobre la pastilla de percarbonat de sodi que no cobreix totes les indicacions, possibles integracions de medicaments o precaucions. La informació del lloc no es pot utilitzar per al tractament propi i l'autodiagnòstic. Qualsevol indicació específica per a un pacient en particular s'hauria d'acordar amb el vostre assessor o metge responsable de l'assumpte. Rebutgem la fiabilitat d'aquesta informació i els errors que pugui contenir. No som responsables de qualsevol dany directe, indirecte, especial o indirecte com a conseqüència de qualsevol ús de la informació sobre la pastilla de percarbonat de sodi en aquest lloc i també per conseqüències de l'autotractament.


Si esteu buscant la pastilla de percarbonat sòdic o les pastilles de carbonat sòdic peroxidrat, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pastilla de percarbonat de sodi o pastilles de carbonat de sodi peroxidrat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like