Tambor de paper, tambor de fibra de plàstic

Paper Board Bateria, Paper Board Bateria de fibra Nom del producte: Paper Board Bateria, Paper Board Bateria de fibra CLAU Paraules: Característiques: 4 raons principals per les quals hi ha tants clients de diverses indústries i països es tria utilitzar el tambor de paper, el tambor de fibra de paper com a paquet principal que d'altres ...

Detalls del producte

Tambor de paper, tambor de fibra de plàstic

image001.jpg

Nom del producte: tambor de paper, tambor de fibra de plàstic

PARAULES CLAU:

Característiques:

4 raons principals per les quals hi ha tants clients de diverses indústries i països, decideix utilitzar el tambor de paper de paper, el tambor de fibra de paper com a paquet principal que altres opcions d'embalatge:

1r , es tracta d'estalviar costos. Relativament, aquest paquet costa molt menys que el paquet de plàstic o els paquets de metall.

2n , el tambor de la placa de paper, el tambor de fibra de la placa de paper augmenta la popularitat de les empreses que es converteixen en mediambientalment amigable / anant verd. Això farà que els vostres productes es vegin més atents a la protecció del nostre planeta.

A la prova de l'ús del tambor de cartró de paper, el tambor de fibra del tauler de paper, els usuaris sabran que les capacitats d'embalatge del tambor de fibra són iguals o millors que altres paquets d'embalatge, amb un cost més baix.

, el rendiment de la força és bo. Tot i que no és prou dur com el paquet de ferro, el tambor de paperera, el tambor de fibra de paper, encara protegeixen la càrrega a la perfecció.

image002.jpg

Tenim una subcompte, a saber, "Qingdao Fengchen Technology", situat a la ciutat de Zhucheng, província de Shandong, on estem produint tambor de paper, tambor de fibra de paper de diferents mides, és a dir, 5 kgs / lts. a 150 kg / lts. Bateria principal oberta, segons les especificacions i la mida dels clients, principalment per a finalitats d'embalatge d'exportació.

Estem produint tambor de cartró de paper, tambor de fibra de placa de paper segons les especificacions internacionals i les instruccions del client. Els logotips i les arts es poden imprimir i mostrar fàcilment.

Els nostres altres negocis són productes químics i farmacèutics, que utilitzen molts tambors de paper, tambor de fibra de cartró de paper. No només va estalviar els nostres costos, sinó que també ens permeten subministrar bateria de paquets al client tant a la Xina com a l'estranger.

image003.jpg

El nostre producte de paquet, tambor de paperera, tambor de fibra de paper, ens rep una bona reputació ja en molts països com Vietnam, Bielorússia, Rússia, etc.

image004.jpg


Productes relacionats:


Si busqueu el tambor de la placa de paper, el tambor de fibra del tauler de paper, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de placa de paper, tambor de fibra de placa de paper, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like