Tambor de paper Kraft, tambor de fibra Kraft Tots els mides amb anell de metall galvanitzat

Tambor de paper Kraft, tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat Nom del producte: tambor de paper Kraft, tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat A causa de la nostra experiència en la indústria de paquets químics i farmacèutics, oferim una àmplia gamma de tambors de paper kraft , Fibra de Kraft ...

Detalls del producte

Tambor de paper kraft, tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat

image001.jpg

Nom del producte: tambor de paper Kraft, tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat

Degut a la nostra experiència en la indústria dels paquets químics i farmacèutics, oferim una àmplia gamma de tambors de paper Kraft, Kraft Fiber Drum totes les mides amb anell de metall galvanitzat. Aquest producte està disponible en gairebé qualsevol mida que es pot personalitzar segons els requisits dels nostres compradors.

Per cert, si necessiteu impressions al tambor, ho podem fer sense cap problema. La gamma oferta està dissenyada i produïda utilitzant el paper de qualitat superior i la tecnologia d'avantguarda d'acord amb els estàndards internacionals. El tambor de paper kraft del grup Fengchen, el tambor de fibra Kraft, totes les mides amb anell de metall galvanitzat són ben coneguts pel seu disseny fantàstic, material ecològic, resistència a la humitat i fugues i un acabat perfecte. Totes aquestes característiques fan que sigui segur que el nostre tambor de paper Kraft, Kraft Fiber Drum totes les mides es pugui utilitzar en diferents aplicacions d'embalatge a tot el sector. No només es limita als productes farmacèutics, sinó que també és útil en l'embalatge de productes nutricionals, productes de cura personal. Fins i tot una càrrega perillosa.

Fengchen Group Co, Ltd ha estat un fabricant líder de tambor de paper Kraft, tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat.

Aquest producte és alternatives pràctiques i econòmiques per a bateries d'acer i plàstic més cars i formes d'envàs menys duradores. El tambor de paper Kraft, el tambor de fibra Kraft, totes les mides amb anell de metall galvanitzat portaran la majoria de productes amb la mateixa eficàcia que els tambors d'acer o de plàstic, però també es poden utilitzar com a contenidor veritable i únic d'un sol viatge.

Les especificacions del client personalitzades i certificades a les normes de les Nacions Unides, el nostre tambor de paper Kraft, el tambor de fibra Kraft, totes les mides amb anell de metall galvanitzat són més que adequades per a una àmplia gamma d'aplicacions.

Som membres de CHINA Packaging Association. També podem assessorar sobre temes ambientals en molts països, com ara l'eliminació i el reciclatge si trieu el nostre tambor de paper Kraft, el tambor de fibra Kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat.


Productes relacionats:

Si busqueu el tambor de paper kraft, el tambor de fibra kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de paper kraft, tambor de fibra kraft totes les mides amb anell de metall galvanitzat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like