Barril de paper kraft, barril de fibra kraft amb diferents diàmetres i alçada

Barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada Nom del producte: Barril de paper Kraft, Barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada Des de l'any 2007, ens hem dedicat a oferir una gamma de qualitat de Barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferent diàmetres ...

Detalls del producte

Barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada

image001.jpg

Nom del producte: barril de paper kraft, barril de fibra kraft amb diferents diàmetres i alçada

Des de l'any 2007, ens hem dedicat a oferir una gamma de qualitat de barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada. Aquest producte es crea i fabrica a partir de paper kraft i tecnologia avançada ben escollits sota la direcció de professionals qualificats d'acord amb els estàndards de qualitat definits. El barril de paper Kraft, el barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada, és molt utilitzat per a aplicacions d'envasat en diverses indústries. També està àmpliament aprovat per la seva robustesa, resistència a l'aigua, fiabilitat, lleugeresa i qualitat perfecta. El nostre equip de treballadors i investigadors valoren el nostre barril de paper Kraft, el barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i l'alçada de la primera opció per a la majoria d'aquests clients de paquet amb les nostres diferents mides a un preu molt raonable.

Característiques i avantatges:

Líder del Barril de Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i fabricant d'alçada.

Establert a tot el món, especialment a Vietnam, Rússia, Tailàndia, etc.

Experiència en embalatge de més de 20 anys per a barrica de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada.

Lliurament a nivell nacional: tenim la nostra empresa logística per assegurar-nos que els nostres clients obtinguin la bateria més barata amb un 100% de satisfacció.

Qualitat aprovada.

Ambient aprovat amigable.

Àmplia gamma de diàmetres i capacitats per barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada.

Especialista en Embalatge de l'ONU. I experiència per a l'embalatge de càrrega perillosa.

Característiques:

Revestiments i barreres internes en el barril de paper Kraft, el barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i la paret lateral d'altura per proporcionar una protecció millorada per als vostres productes estenent-se la vida útil. Aquesta característica també redueix la necessitat de revestiments suaus addicionals.

Barreres de protecció contra la humitat, que permeten l'emmagatzematge extern.

Un baix pes de tara, que resulta en uns costos de transport més baixos.

Exteriors i interiors personalitzables.

Capacitats de 20ltr a 250ltr.

Ens comprometem a proporcionar als nostres compradors un paquet per subministrar materials d'embalatge d'alta qualitat a una gran varietat d'indústries. Des del nostre humil començament fa 20 anys, som ara un dels grans repartidors del Barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada fabricant i fàbrica a la Xina.

Som una empresa certificada ISO 9001: 2000 amb 3 llocs de fabricació.

Al llarg dels anys, Fengchen Group ha creat molts tipus de barril de paper Kraft, barril de fibra Kraft amb diferents diàmetres i alçada. Els clients poden fer la seva elecció fàcil amb diferents bateria. El paquet ja no serà el vostre problema.


Productes relacionats:


Si busqueu el barril de paper kraft, barril de fibra kraft amb diferents diàmetres i alçada, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: barril de paper kraft, barril de fibra kraft amb diferents diàmetres i alçada, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like