Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat

Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat Nom del producte: Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat Paraules clau: Característiques del tambor de fibra: El tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat té una força forta i un disseny versàtil. El rodet d'acer rodat fixat a la base i la part superior del tambor fa que el nostre tambor de fibra sigui més fort del normal ...

Detalls del producte

Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat

image001.jpg

Nom del producte: Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat

Paraules clau: Tambor de fibra

Característiques:

El tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat té una força forta i un disseny versàtil.

El rolling d'acer instal·lat a la base i la part superior del tambor fa que el nostre tambor de fibra sigui més fort que els tambors normals de paper complet i altres contenidors.

Anells de tancament evident de manipulació d'acer, tancament forçat. També hi ha un connector de seguretat de plàstic vermell per assegurar-se que mai s'hagi obert abans.

Tapa de tapa completa.

Talles: es subministra en una àmplia gamma de mides. El nostre tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat es pot fer d'acord amb els requisits del client.

Capacitats de 20 litres a 250 litres

L'ONU va aprovar el grup I per al transport de material perillós

image002.jpg

Ens complau presentar-nos com un fabricant i fàbrica líder de fibra de tambor amb anell de metall galvanitzat, sota el nom de FENGCHEN GROUP i Qingdao Fengchen Technology a la província de Shandong, Xina.

Estem produint tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat amb o sense estampat segons les instruccions dels compradors. Amb la nostra estricta supervisió d'experts tècnics amb experiència, amb departaments de control de qualitat més estrictes, el nostre tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat està sota estricte control de qualitat abans de lliurar-lo als clients.

El tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat pot utilitzar-se per emmagatzemar pols químics, ingredients farmacèutics i molts altres productes que requereixen condicions estrictes de paquet.

Molts compradors estrangers d'altres països han visitat el nostre lloc de fabricació i col·loquen comandes grans per assegurar-se que el seu producte estigui en bones condicions.

Quan enviem un tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat a l'estranger en vaixell, sempre mantenim les nostres paraules sobre el moment de partida de la Xina i el moment d'arribada.

Som un expert en la fabricació d'una extensa gamma de tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat que estarà disponible tant en especificacions personalitzades com estàndard.

A més, aquest tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat també es pot personalitzar amb el logo desitjat, el nom de marca i altra informació segons les especificacions, detallades pels nostres clients. Podem pintar en molts colors i imprimir amb les arts desitjades.

El nostre tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat és durador. Es poden fer revestiments i barreres internes si el comprador ho necessita. En algun moment, fins i tot una bossa de plàstic també està disponible si voleu disposar d'algun líquid.

Vida útil: en realitat, no hi ha vida útil per a aquest producte. El tambor de fibra amb anell metàl·lic galvanitzat podria estar en bones condicions i fins i tot per a ús reciclat si no és tractat de manera terrible.

Som un dels principals fabricants de tambors de fibra òptica a la Xina continental.

Productes relacionats:

Si busqueu el tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada