Tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb coberta metàl·lica

Tambor de fibra amb tapa de ferro, Tambor de fibra amb tapa metàl·lica Nom del producte: Tambor de fibra amb tapa de ferro, Tambor de fibra amb tapa metàl·lica TECLA: Característiques: final fi És molt resistent. Flexibilitat. Alta durabilitat: el tambor de fibra amb tapa de ferro, el tambor de fibra amb tapa metàl·lica és encara més durable que el paper pur ...

Detalls del producte

Tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb coberta de metall

image001.jpg

Nom del producte: Tambor de fibra amb tapa de ferro, Tambor de fibra amb tapa de metall


PARAULES CLAU:

Característiques:

Acabat fi

És molt resistent.

Flexibilitat.

Alta durabilitat: el tambor de fibra amb tapa de ferro, el tambor de fibra amb tapa metàl·lica és encara més durable que els tambors de paper pur, ja que la tapa metàl·lica és molt més forta.

Resistència a la humitat.

Derivat de la fibra, un recurs renovable.

Es pot imprimir amb logotip personalitzat i informació del producte

Pes baix de tara

image002.jpg


Sol·licitud:

El tambor de fibra amb tapa de ferro, el tambor de fibra amb coberta metàl·lica es pot utilitzar per empacar els productes de la següent manera:

Drogues a granel com ara API i medicaments intermedis

Tintes i tint intermedis

Productes químics i productes afins, productes farmacèutics

Productes alimentaris

Pols metàl·lics

Engranatges automàtics

Rodes i discos abrasius

Cables

Joguines per a nens.

image003.jpg


Sobre nosaltres:

Des de la seva fundació el 1992, som fabricants de tambor de fibra amb tapa de ferro, fibra de tambor amb coberta metàl·lica i altres productes relacionats. Amb base a la Xina, oferim una àmplia varietat de mides i construcció de tambors d'anelles de bloqueig, tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb coberta metàl·lica, bateria de paper, caixes de paper, etc. Per cert, també tenim una tecnologia avançada per a la impressió, etiquetatge de la superfície per a tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb coberta metàl·lica.

La capacitat oscil·la entre 3 galons i més de 65 galons. També tenim molts serveis com ara càrrega, enviament i lliurament de tambors de fibra amb tapa de ferro, bateries de fibra amb coberta metàl·lica per als nostres estimats clients.

image004.png


Productes relacionats:


Si busqueu el tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb tapa metàl·lica, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tambor de fibra amb tapa de ferro, tambor de fibra amb coberta de metall, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like