47 tambor de fibra de gallons, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor 57 1/2 Grallon

47 galons de fibra de tambor, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambors 57 1/2 Grallon Nom del producte: 47 galons de fibra de tambor, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor Aquests 3 tambors de mida són grans de diàmetre. Pertany a grans bidons. Apilar la fibra amb aquest tambor de fibra de 47 galons, 55 ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de 47 galons, 55 galons Tambor de fibra, 57,5 galons Tambor de cartró 57 1/2 Grallon

47 gallon Fiber Drum, 55 Gallon Fibre Drum, 57.5 gallon Cardboard Drum.jpg

Nom del producte: tambor de fibra de 47 galons, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor

Aquests tambors de 3 grandàries són de gran diàmetre. Pertany a grans bidons.

Apilar la fibra amb aquest tambor de fibra de 47 galons, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor de capçal obert amb una tapa de fibra que es garanteix tant a dalt com a baix per a la protecció de tota la càrrega dins d'ella.

Niu junts, s'adaptarà al transport 20FCL i 40HQ força voluntat.

Construït amb una tanca i un fons robusts amb una tapa telescòpica, un tambor de fibra de 47 galons, un tambor de fibra de 55 galons i un tambor de cartró de 57,5 galons, que ofereix un excel·lent rendiment quan s'utilitza.

La part superior plana i inferior proporcionen facilitat d'obertura i convenient apilament i emmagatzematge.

Característiques del producte:

Tambor de fibra de 47 galons, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons. El tambor de cartró adopta un nou procés d'ultramar per a la fabricació de tambor de fibra, així com el procés compost amb una combinació completa del cos del tambor i el fons de la fibra. Té un cos intens de tambor intens. També soluciona el problema de la pèrdua de pols de la serra en coberta de fusta i és el millor paquet per a productes químics farmacèutics a granel i productes intermedis i altres productes químics.

Altres característiques:

Dissenyat d'acord amb els estàndards internacionals de qualitat.

Lleuger en pes.

47 galons de fibra de tambor, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor és a prova de fuites.

Consta de banda de tancament extraïble i reciclable.

Fàcil transport.

Ecoeficiència.

Degradable sense metall ni part de fusta.

Certificat per institucions autoritzades.

Compleix amb èxit i proves completes.

Fengchen Group és una empresa homologada ISO 9001: 2015, amb diverses fàbriques en diferents ciutats. Som el principal fabricant de 47 galons de fibra de tambor, 55 galons de fibra de tambor, 57,5 galons de cartró de tambor a la Xina. Els nostres números de clients i quantitats de compra estan prosperant durant més d'una dècada.

Fengchen Group no només dóna als nostres clients una solució d'envasat. Però també el millor disseny per als seus possibles productes. Estem orientats al client i tenim objectius organitzatius i comercials clars.

Tot tipus de tambor de fibra de 47 galons, 55 galons de fibra de tambor, 57.5 galons de cartró de tambor es realitza amb els nostres treballadors cor pur. La bateria respondrà a les vostres demandes. Esperem cooperar amb clients antics i nous clients. Benvinguda!

Productes relacionats:


Si busqueu el tambor de fibra de 47 galones, el tambor de fibra de 55 galons, el tambor de cartró 57,5 litres, 57 1/2 grallon, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tambor de fibra de 47 galons, tambor de fibra de 55 galons, 57,5 litres de tambor de cartró 57 1/2 grallon, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like