30 gallons de fibra de tambor, 55 galons de fibra de tambor

Bateria de fibra de 30 galons, bombeta de fibra de 55 galons Nom del producte: tambor de fibra de 30 galons, bombeta de fibra de 55 galons Descripció: 30 galons de fibra òptica Kraft d'alta tensió Tenim 2 tipus: tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons, - Sense classificació per a emmagatzematge de materials perillosos. Sobre la part inferior i ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons

image001.jpg

Nom del producte: tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons

Descripció:

30 Gallon Open Top Kraft Fiber Drum

Disposem de 2 tipus: tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons per a l'emmagatzematge de materials perillosos tant per a les Nacions Unides com per a les Nacions Unides.

Sobre la part inferior i la tapa: podem fer que la tapa i el material inferior de paper, metall, plàstic, poli-fusta. Si voleu que mantingui molts Kgs, us suggerim el fons i la tapa de poli-fusta i metall. Si volen un segell perfecte, llavors un paper serà molt millor.

Liner: podem fer servir tot tipus de revestiments com a sol·licitud del comprador. Linners farà un tambor de fibra de 30 galons, el tambor de fibra de 55 galons es veu molt millor i alguns llençols poden mantenir el líquid a l'interior.

U / N número: Cap

Material: paper de fibra

Obertures: tapa de plàstic extraïble amb anell de bloqueig de palanca d'acer

Color: Kraft Brown

Capacitat: 550 lliures.

Liner: 6 mil polietilè.

Diàmetre: 19 "Alçada: 27"

Dimensions: 18 13/25 "de diàmetre x 34 5/8" d'alçada

Wt. Unitat de preus de 11 lliures Cada Dimensió ID 18,52 "x OH 34,625"

image002.jpg

Benvinguda al nostre producte estrella, tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons.

Fengchen Group participa en molts productes de paqueteria com tambors, caixes, taps de goma. A més de la recerca de beneficis, ens preocupem més per la protecció del medi ambient i el desenvolupament a llarg termini.

El tambor de fibra de 30 galons, el tambor de fibra de 55 galons, s'utilitza per a la protecció i el reforç de la càrrega dins d'ell. Es tracta d'un paquet per protegir el paquet interior com a bosses, fent que les mercaderies siguin 100% segures.

Productes relacionats:


Si esteu buscant el tambor de fibra de 30 galones, tambor de fibra de 55 galons, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tambor de fibra de 30 galons, tambor de fibra de 55 galons, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like