Tambor de fibra 25Kg amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Bateria de paper Kraft, tambor de fibra per a un paquet de 25 kg

25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Anell de metall Kraft, Tambor de fibra per a paquet de 25Kg Nom del producte: 25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Kraft Paper Tambor, Tambor de fibra 25Kg Paquet KEY Words: 25Kgs Fiber Característiques del tambor: 1 ª, la nostra ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de 25 Kg amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Bateria de paper Kraft, tambor de fibra per a paquet de 25Kg

image001.jpg

Nom del producte: 25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Bateria de paper Kraft, tambor de fibra per a un paquet de 25Kg

PARAULES CLAU:

Tambor de fibra 25 kg


Característiques:

1r , el nostre producte és a prova de fuites. No permetrà que el producte surt del tambor.

2n , 25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat Bateria de paper Kraft, tambor de fibra per a un paquet de 25Kg, és relativament resistent a la temperatura. És adequat per a molts requisits de temperatura.

3r , baix manteniment

, aquest producte es deriva de la fibra, un recurs renovable

5 º , 25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat, tambor de paper kraft, tambor de fibra per a paquets de 25 kg, es pot imprimir amb logotip personalitzat i informació de producte.

6è, pes de tara baix

7, Durador.

image002.jpg


Usos:

El nostre tambor de fibra de 25 kg amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat, tambor de paper kraft, tambor de fibra per a un paquet de 25 kg es pot utilitzar com a paquet per als següents productes i productes bàsics:

(1) Medicaments a granel, medicaments intermedis

(2) Colorants, colorants intermedis

(3) Química fina

(4) Pesticides, insecticides

(5) Plastificants / Resines

(6) Pols metàl·lics

(7) Engranatges automotriu

(8) Rodes / discos abrasius

(9) Productes alimentaris

(10) Bestiar boví, avicultura, medicaments veterinaris

(11) Sabons, detergents

image003.jpg

Ús de matèries primeres renovables amb un excel·lent equilibri d'emissions de CO2 i creació mínima de contaminants químics o la seva alliberament al medi ambient.

Matèria primera utilitzada per 25Kg de tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat, tambor de paper Kraft, tambor de fibra per 25 kg. El paquet es deriva de molins de taulers seleccionats amb registres provats de compromís amb la sostenibilitat.

Per a les peces de connexió: Ús d'adhesius naturals o sostenibles, també ecològics.

25Kg Tambor de fibra amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat, tambor de paper Kraft, tambor de fibra per a un paquet de 25 kg, requereixen menys energia per fabricar moltes que altres opcions d'embalatge industrial.

El material de fibra que utilitzem per produir tambor de fibra de 25 Kg amb anell de metall galvanitzat, amb tambor de paper Kraft, tambor de fibra per a paquets de 25 kg, és 100% reciclable, tornant la màxima qualitat de fibra al mercat secundari de la fibra.

A més, el nostre 25Kg de fibra de tambor amb anell de metall galvanitzat, amb tambor de paper Kraft d'acer galvanitzat, el tambor de fibra per al paquet de 25Kg es pot eliminar fàcilment o incinerar, sense causar problemes ambientals.


Sobre nosaltres, per què triar el nostre producte.

Som un fabricant d'elit i fàbrica de tambor de fibra de 25 kg amb anell de metall galvanitzat, amb anell d'acer galvanitzat, tambor de paper Kraft, tambor de fibra per a bidons de 25 kg per gairebé 25 anys.

Les nostres empreses de serveis a tota la Xina i el sud-est asiàtic, i alguns llocs a Europa.

Fengchen Group combina la creativitat i l'experiència en packaging per satisfer les necessitats del client.

Sempre mostrem la nostra resposta més ràpida al servei al client i als comentaris

Gairebé tots els nostres clients tenen una forta voluntat i confiança per mantenir associacions a llarg termini amb els clients. La satisfacció del client sempre és la nostra motivació.


Productes relacionats:

Si busqueu el tambor de fibra de 25 quilograms amb anell de metall galvanitzat, amb tambor de paper kraft d'anell d'acer galvanitzat, tambor de fibra per a paquet de 25kg, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tambor de fibra de 25 kg amb anell de metall galvanitzat, amb tambor de paper kraft d'anell d'acer galvanitzat, tambor de fibra per a envasos de 25 kg, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like