15 tambor de fibra de gallons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons

15 galons de tambor de fibra, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons Nom del producte: 15 galons de tambor de fibra, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons Característiques: Construït amb una sola paret sòlida, superior i inferior pla amb una tapa telescòpica en dues- peça de disseny superior i inferior plana proporcionen comoditat i ...

Detalls del producte

Tambor de fibra de 15 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons

image001.jpg

Nom del producte: tambor de fibra de 15 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons

Característiques:

Construït amb una sola paret sòlida, superior i inferior pla amb una tapa telescòpica en un disseny de dues peces

La part superior i la part plana proporcionen un apilament còmode i uniforme

S'incineren per complet


Característiques:

Preu econòmic i competitiu a la Xina.

Lleuger.

Els talles, els colors, les impressions es poden fer segons les necessitats.

Durable, resistent i resistent, tambor de fibra de 15 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons.

Elimina la necessitat de fumigar.

Eco-friendly, biodegradable i reciclable.

Bateria de disseny personalitzada segons les necessitats d'embalatge.

Fengchen Group és conegut de 15 litres de fibra de tambor, tambor de paper complet, Square Drum fabricant de 15 galons a la Xina. Amb 15 anys d'experiència en exportació, els bateria fabricats per nosaltres són ben valorats pels nostres compradors i clients.

Des de la data de la nostra fundació, ens esforcem per cooperar amb empreses logístiques eficients i poderoses per reduir el nostre cost de transport de 15 litres de fibra de tambor, tambor de paper complet, quadrat de tambor de 15 galons. Perquè el transport és una cosa important per al producte de baix valor com el nostre producte.

També s'ha prestat especial atenció a l'enfocament en el desenvolupament del company. Invertir en fonts humanes sempre serà l'elecció sàvia.

Per a un tambor de fibra de 15 galons, el tambor de paper complet, el tambor quadrat de 15 galons, la capacitat de producció i el control de qualitat són molt importants. Amb el respecte a la qualitat en primer lloc, hem sobreviscut a la competència de tant a la Xina com a l'estranger.

Productes relacionats:


Si esteu buscant el tambor de fibra de 15 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: 15 galons de tambor de fibra, tambor de paper complet, tambor quadrat de 15 galons, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like