10 tambor de fibra galó, tambor de paper complet, tambor quadrat 10 galons

10 litres de tambor de fibra, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons Nom del producte: tambor de fibra de 10 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons Característiques i avantatges: Incineren completament una construcció de paret única robusta Dimensions: 15-1 / 2 "d'alçada x Diàmetre de 14-1 / 2 "Wt. Unitat de preus de 6 lliures ...

Detalls del producte

10 litres de tambor de fibra, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons

image001.jpg

Nom del producte: tambor de fibra de 10 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons

Característiques i avantatges: s'incineren completament

Construcció de paret única robusta

Dimensions: 15-1 / 2 "d'alçada x 14-1 / 2" de diàmetre

Wt. Unitat de preus de 6 lliures Cada una de les 10 dimensions de la ronda de galó ID 14.5 "x OH 15.5"

La companyia ofereix una empremta nacional de 10 litres de fibra de tambor, tambor de paper complet, quadrat de tambor de 10 galons a totes les províncies dins de la Xina.

A més, també som capaços de subministrar als clients nord-americans i sud-americans diversos productes de 10 litres de tambor de fibra, tambor de paper complet, solucions de 10 litres de tambor quadrat per a les seves necessitats de producte.

Les noves màquines de fabricació del grup Fengchen es troben principalment a la província de Shandong, Xina. Seguirem subministrant el mercat amb un tambor de fibra de 10 galons, un tambor de paper complet, un tambor quadrat de 10 galons amb tapes de metall, tapes de plàstic, tapes de paper i fons.

Les nostres vendes globals continuaran augmentant un 20% aquest any.

Tambor de fibra de 10 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons és un paquet important per a molts pols, granues i fins i tot un líquid amb el nostre folre protector.

Tots els tambors de fibra, com el tambor de fibra de 10 galons, el tambor de paper complet, el tambor quadrat de 10 galons estan disponibles:

Forma 1: Ronda

Forma 2: Plaça

Material: paper complet i paper amb cercles de metall.

Tots els tambor de fibra de 10 galons, el tambor de paper complet, el tambor quadrat 10 galons tenen:

Acceptació completa de l'ONU per al transport de mercaderies perilloses.

Les capacitats es poden personalitzar com a requisits del client.

Es millora el gruix del paper. És més fort que les nostres expectatives.

Fengchen Group Co., Ltd. compta amb un centre tecnològic provincial, que es compromet a la R + D. Nou disseny i garantia de força.

El centre disposa d'un laboratori de sala de recerca de processos de material i paper, una sala de recerca, sala de peses i resistència.

En els últims anys, el centre tecnològic ha desenvolupat amb èxit molts nous productes, formes, tancaments per a 10 litres de fibra de tambor, tambor de paper complet, 10 litres de tambor quadrat.

Hem aplicat i autoritzat 12 patents d'invent. Fengchen Group ja ha obtingut molts honors i títols com a empresa clau d'alta tecnologia del National Torch Plan, 50 fàbriques principals a Shandong, centre tècnic provincial de 10 litres de fibra de tambor, tambor de paper complet, Square Drum 10 galons.


Productes relacionats:


Si esteu buscant el tambor de fibra de 10 galones, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Tambor de fibra de 10 galons, tambor de paper complet, tambor quadrat de 10 galons, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like