Casa > Notícies > Contingut

Transport de mercaderies i disponibilitat d'alerta

Dec 02, 2020

Transport de mercaderies i disponibilitat Alerta

Esclat! Part del preu de la ruta s'ha duplicat directament!

La càrrega aèria també va donar lloc a la temporada alta tradicional, no només el volum de càrrega va augmentar molt, sinó també els preus de càrrega aèria d'algunes rutes van augmentar o fins i tot es van duplicar.

Els camions que esperen descarregar estan fent cua a la zona de descàrrega prop d'una zona de magatzem logístic prop de l'aeroport internacional de Xangai Pudong.

Recentment, els embussos i les cues són molt greus, que s'allargaran fins a primera hora del matí cada dia.

Ara és la temporada alta tradicional del transport aeri. Hi ha un munt de camions esperant per entrar al parc a més de l'aparcament al parc.

En un futur pròxim, no només el volum de mercaderies ha augmentat significativament, sinó que també els preus del transport de mercaderies de les principals rutes han augmentat molt.

Per exemple, les rutes del sud-est asiàtic, d'uns 10 iuans / kg a principis de setembre, han augmentat ara a 18 iuans - 20 iuans / kg.

Les rutes europees també han entrat en la temporada alta tradicional, pujant de 30 iuans / kg a 50 iuans / kg, i algunes rutes extremes a 60 iuans / kg.

Fins i tot algunes rutes específiques s'han duplicat.

Aquest any, la càrrega aèria internacional ha mantingut una alta perspectiva, i els ingressos de mercaderies de les principals companyies aèries nacionals també ha experimentat un creixement substancial.