Casa > Notícies > Contingut

La càrrega del mar va entrar en un període boig al desembre de 2020

Dec 15, 2020

La càrrega del mar va entrar en un període boig al desembre de 2020

Més de 10000 dòlars dels EUA valor de les taxes de transport de contenidors petits apareixen de nou, al mateix temps, molts ports estan congestionats i paralitzats

Des de l'agost del 2020, la situació global d'escassetat de contenidors, l'explosió de contenidors, l'abocament de contenidors i l'augment boig de les taxes de càrrega han continuat, i no s'han alleujat de manera efectiva.

Afectats per la situació epidèmia, cada vegada són més els països tancats als seus països i ciutats per segona vegada, i molts ports s'han congestionat i ple de contenidors.

El transport marítim de Ningbo a Felix sto també va arribar a un nou màxim.

La greu situació epidèmica global ha provocat greus desafiaments a la indústria naviliera portuària, que té un impacte continu en l'operació terminal i el remolc de camions, la qual cosa fa que el port no pugui netejar les duanes i recollir contenidors a temps, la qual cosa es tradueix en una congestió portuària a gran escala.

Xina als Estats Units ruta de volum de càrrega fort creixement, un gran nombre d'afluència de càrrega, volum de càrrega va continuar rebotant.

EUA: el port de Los Angeles està experimentant una inució i congestió sense precedents.

Només a Los Angeles i long beach, entre 10.000 i 15.000 contenidors han quedat atrapats a les terminals, cosa que ha donat lloc a una "paràlisi gairebé completa" del transport de mercaderies en aquests dos ports.

El port de la costa oest i Chicago no tenen manera de fer front a la gran quantitat de contenidors buits provocats per l'augment de les importacions.

Gran Bretanya: els contenidors desbordats s'han estès des dels ports i centres de distribució del país a les ciutats i pobles.

En l'actualitat, felix sto port, el port de contenidors més gran de Gran Bretanya, ha estat seriosament congestionat i un gran nombre de contenidors s'han acumulat. El port una vegada es va negar a arribar contenidors buits.

Potassi Orotate CAS 24598-73-0

Clorocresol CAS 59-50-7 O 4-Chloro-3-metilfenol

Loxoprofèn Hidrats de Sodi CAS 80382-23-6

Polietilèlic 400 600 800

N-metil-DL-alanina, N Metil DL Alanine USP AJI FCC BP EP