Casa > Notícies > Contingut

Potassi hidrogen persulfat compost o monopersulfat de potassi mètode d'anàlisi de sal

Nov 08, 2020

Compost de persulfat d'hidrogen potassi o monopersulfat de potassi mètode de prova de sal

Dos índexs de detecció absoluts

1. Detecció del valor del pH

Compost persulfat d'hidrogen potassi o sal monopersulfat potassi es pot utilitzar com un indicador absolut, 1 g de mostra dissolt en 100 ml d'aigua, la seva solució aquosa ha de ser àcida, en cas contrari ha de ser falsa.

La raó principal és que la sal composta d'hidrogen potassi persulfat compost o monopersulfat de potassi és el producte de la reacció de super àcid (àcid peroxisulfúric) i substància bàsica (hidròxid de potassi o carbonat de potassi). És àcid en si mateix, i el seu valor de pH és generalment 2.3. Al mateix temps, pot jugar un millor paper en l'ambient àcid. Quan l'empresa recuperarà la matèria primera per a la composició, el valor del pH generalment pujarà lleugerament, però mai apareixerà alcalí.

2. Dissolt en aigua per alliberar oxigen

Això és una detecció de fenòmens aparent. Si els comprimits o pols de compost persulfat d'hidrogen potassi o sal monopersulfat de potassi es dissolten en aigua i no apareixen petites bombolles, el producte ha de ser falsificat.

La raó principal és que una mica d'oxigen s'alliberarà després que el bisulfat de potassi es dissolgui en aigua, i es poden observar petites bombolles en aigua.