Casa > Notícies > Contingut

El Kazakhstan troba un nou tipus de casos de pneumònia sense explicació

Jul 25, 2020

El Kazakhstan troba un nou tipus de casos de pneumònia inexplicable


El juliol de 2020, l'ambaixada xinesa a Kazakhstan va publicar un anunci per recordar els ciutadans xinesos al Kazakhstan que fessin cas a la prevenció de pneumònia inexplicable.

La taxa de mortalitat de la nova pneumònia coronavirus és molt superior a la de la pneumònia corona nova. Kazakhstan' s Ministeri de salut i altres institucions estan realitzant estudis comparatius sobre el virus de la pneumònia, encara no identificat.

Sabem que les malalties infeccioses són perjudicials per a la salut humana i poden afectar una àmplia gamma de persones, per la qual cosa hem de parar atenció a la prevenció en la nostra vida diària. Llavors, com prevenir les malalties infeccioses?

1. Controlar la font d’infecció. Sona com una cosa del govern o del departament de salut. De fet, els departaments pertinents han de fer el pla de desplegament i prevenció general, realment a partir dels detalls de la nostra gent corrent. Seguiu les disposicions del departament de prevenció i control, no contacteu amb la gent que se suposa, no aneu a un risc elevat, un aïllament automàtic, etc.

2. Talleu la via de la infecció. A la vida diària, si no us poseu en contacte amb els elements que es poden connectar fàcilment amb virus, poseu màscares a temps. En algunes malalties, s’ha de prestar especial atenció a no contactar amb el líquid corporal ni la sang de la persona infectada. I el contacte puntual amb la desinfecció de les coses.

3. Protecció de la població susceptible. Si és necessari, es pot donar la vacunació a la gent gran o als nens fàcilment infectats i amb una immunitat baixa, reforçar l’exercici físic, rentar-se les mans amb freqüència i ventilar-se amb freqüència i prestar atenció a la seva protecció.