Casa > Notícies > Contingut

Prevenció de l'epidèmia de pneumònia coronavirus

Jul 21, 2020

En el nou període de control i prevenció de l'epidèmia de pneumònia coronavirus, la demanda del mercat de màscares ha augmentat molt. Com a resultat, algunes empreses han canviat temporalment la producció o augmentat l'escala existent per produir masses màscares de protecció civil; algunes empreses han afegit un nou àmbit comercial per a la producció de màscares protectores de grau mèdic, com ara Gree, BYD, GAC, Fulian industrial, etc., dient que la capacitat de producció diària de màscares superarà el milió.

Tot i això, en els darrers anys, el preu de les màscares ha disminuït ràpidament, sobretot en el cas de la millora de la capacitat de producció de les empreses de producció i el subministrament suficient de matèries primeres com la tela buida fos, el preu d’una sola màscara ha baixat per sota d’1 yuan.

El fort descens del preu de les màscares tindrà un major impacte en les empreses que han entrat a la indústria o que tenen una gran expansió de la capacitat de producció, perquè és difícil que les empreses puguin recuperar la seva inversió anticipada en un període de temps curt. Tanmateix, per a les empreses que tinguin una posició determinada en el sector, és una oportunitat per millorar la concentració de la indústria i destacar el valor de la marca.