Glucosa o dextrosa monohidratada, glucosa o dextrosa Gradeta oral anhidra, grau d'injecció

Glucosa o Dextrosa Monohidratada, Glucosa o Dextrosa Anhidra Grau Oral, Tipus de Grau Injecció: Hi ha un grau oral i grau d'injecció. Certificat d'anàlisi: Dextrosa monohidratada o Glucosa Monohidratada Certificat d'anàlisi: Dextrosa anhidra o Glucosa anhidra

Detalls del producte

Glucosa o Dextrosa Monohidrat CAS 5996-10-1 i Glucosa o Dextrosa Anhidra CAS 50-99-7

Glucose or Dextrose Monohydrate, Glucose or Dextrose Anhydrous Oral Grade, Injection Grade.jpg

Nom del producte:

Monohidrat de glucosa

Glucosa anhidra

Sinònims:

Dextrosa monohidratada

Dextrosa anhidra,

Glucosa anhidrat,

Dextrosa anhidrat

Tipus de grau:

Grau Oral, Grau d'Injecció.

Característiques:

Pols cristal·lina blanca, inodora i una mica de suor

Un blanc, cristal·lí, amb un sabor dolç, lliurement soluble en aigua, poc soluble en alcohol

Número CAS:

5996-10-1

50-99-7

Assaig:

99,5% Min

> 99,5%

Fórmula:

C6H14O7

C6H12O6

Estructura:

Dextrose monohydrate, Dextrose monohydrate formula.jpg

Dextrose Anhydrous, Glucose Anhydrous formula.jpg

Paquet:

25 kg / bossa o tambor

25 kg / bossa o tambor

Tipus de grau: hi ha grau oral i grau d'injecció.

Paraules clau: glucosa monohidratada, glucosa anhidra; Dextrosa Monohidratada, Dextrosa Anhidra

Glucosa o dextrosa monohidratada, glucosa o dextrosa Gradeta oral anhidra, grau d'injecció


Descripció de Dextrosa Monohidratada i Glucosa Anhidra:

Grau d'injecció Dextrosa Monohidrat i Glicosa Grau d'injecció anhidra s'utilitzen àmpliament en la injecció mèdica com a diluent.

La dextrosa monohidratada de grau oral i la qualificació oral de glucosa anhidra s'utilitzen àmpliament com a edulcorant en la fabricació d'aliments i begudes.

Dextrosa Monohidratada o Glucosa Monohidratada és un sucre inodor i estable. En la seva forma pura, Dextrose Monohydrate té una equivalència de dextrosa (DE) de 100, el que significa que és 100% pur Dextrosa. S'aplica extensament en la nostra producció d'aliments en comptes de sacarosa en tants aliments i begudes. A més, la dextrosa monohidratada o la glucosa monohidratada també s'utilitza en pols de begudes, en colorants de caramel i en altres composicions on suporta la vida útil dels productes. Una altra funció de la dextrosa és la conservació de begudes de begudes en pols fluides.

 

Com a proveïdor i fabricant de matèries primeres de monohidrat de glucosa de monohidrat de la Xina i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Dextrose Monohydrate o Glucose Monohydrate API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Fabricació de glucosa monohidratada:

Dextrosa El monohidrat és un tipus de cristall hexagonal blanc. Es fabrica amb midó com a matèria primera.

Després de transformar l'almidón de blat de moro en xarop de dextrosa mitjançant l'adopció de la tècnica de doble enzim, encara necessita processos com l'eliminació de residus, decoloració, eliminació de sals a través d'intercanvi iònic, posterior concentració, cristal·lització, deshidratació, embalatge, etc.

 

Usos i aplicacions:

La Dextrosa Anhidra i la Glucosa Monohydrate s'apliquen popularment en tot tipus d'aliments i begudes en lloc de sucrose com a dolça. Dextrosa Anhidra i Monohidrat de Glucosa també s'utilitzen com a matèria primera a la fàbrica farmacèutica per fabricar àcids ascòrbics o altres substàncies mèdiques relacionades.

 

Altres usos:

- Amb la dolçor d'aproximadament el 75% de la sacarosa, Dextrose Monohydrate i Glucose Anhydrous s'utilitzen en el procés de fabricació de productes horneados, dolços, gomes, cremes i productes lactis congelats (com alguns gelats i iogurts congelats), begudes alcohòliques, i els aliments enllaunats.

- La dextrosa monohidratada i la glucosa anhidra també s'aplica popularment en alguns aliments o begudes energètiques. Es preveu donar suport energètic instantani al nostre cos.

- Dextrosa Anhidra i Monohidrat de Glucosa s'apliquen extensament en processament de fruites i verdures amb la funció de mantenir-les fresques. També s'utilitza en la deshidratació.

- La Dextrosa Anhidra i la Glucosa Monohidratada funciona com a conservant perquè no canvia el sabor natural dels aliments. Aquest és un avantatge que el sucre no té.

- Dextrosa Anhidra i Glucosa Monohidratada són els monosacàrids de fibra de carboni més senzills i s'utilitzen extensivament en el procés de fermentació per a un ràpid creixement amb un rendiment excel·lent, sucres no fermentables, baix nivell d'olis ecològics, pocs residus per purificar i consistència.

-Per a l'extensió de la vida útil de molts productes alimentaris, Dextrose Anhydrous i Glucosa Monohidratada també ajuda ...

 

Funció de grau alimentari de Dextrosa Anhidra i Glucosa Monohidratada):

1. Dextrosa monohidratada i Glucosa Anhidra són directament comestibles i es poden utilitzar en confitures, pastissos, begudes, galetes, aliments torrefats, melmelada de melmelada de medicaments i productes de mel per obtenir un millor sabor, qualitat i baix cost.

2. La dextrosa monohidratada i la glucosa anhidra també faran que el pastís o aliments torrades siguin suaus. Més enllà, farà que el temps de reserva sigui més llarg.

3. Dextrosa monohidratada i Glucosa Pols anhidra també s'aplica en la fabricació de fibres artificials.


Característiques i avantatges de Dextrosa Anhidra i Monohidrat de Glucosa:

-És molt fàcil de digerir

-També és segur d'usar

- La nostra Dextrosa Anhidra i Glucosa Monohidratada sempre tenen una vida útil més llarga que els productes normals.

 

-------------------------

Pols de glucosa monohidratada

Descripció del producte

1.   La pols de glucosa monohidratada és pols blanca brillant. La pols de glucosa monohidratada té menys dolcor que el pols de glucosa anhidra, però té un millor sabor fresc.

2.   Es pot utilitzar pols de glucosa en lloc de sucre de canya en pastisseria, postres, productes congelats, galetes, productes per a la cocció, medicaments, melmelades i gelatina. El pols de glucosa pot millorar el sabor i la qualitat i disminuir el cost.

3.   La glucosa en pols és fàcil d'absorbir la humitat. En postres i productes per a la cocció, la pols de glucosa pot mantenir els productes suaus, augmentar la vida útil i millorar el sabor.

4.   El punt de congelació de la glucosa és baix, per la qual cosa es poden conservar les begudes i els productes congelats. En la indústria del cuir, la pols de glucosa es pot utilitzar per tractar els pells per augmentar la seva suavitat.

5.   El pols de glucosa monohidratada es pot utilitzar per fabricar fibra artificial.

6.   La glucosa té funcions similars amb xarop alt contingut en maltosa. Podem ajustar la relació de glucosa / maltosa segons la demanda (el percentatge de maltosa en glucosa líquida és del 10% al 30%).

7.   La pols de glucosa també es pot utilitzar en el tractament d'aigua, la impressió i el tenyit.

8. Utilitzant el midó o l'arròs fi com a matèria primera, després de la licuefacció i la sacarificació, la pols de glucosa es fabrica finalment per evaporació i assecat.

 

-------------------------

Pols de glucosa anhidra

Descripció del producte

1. La pols de glucosa anhidra que utilitza el midó fi o l'arròs com a matèria primera, després de la licuefacció i la sacarificació, finalment es fabrica mitjançant evaporació i assecat.

2. Glucosa En pols anhidre es pot utilitzar en lloc de sucre de canya en pastisseria, postres, productes congelats, galetes, productes per a la cocció, medicaments, melmelades i gelatina. El pols de glucosa pot millorar el sabor i la qualitat i disminuir el cost.

3. Dextrosa La pols anhidra és fàcil d'absorbir la humitat. En postres i productes per a la cocció, la pols de glucosa pot mantenir els productes suaus, augmentar la vida útil i millorar el sabor.

4. Punt de congelació de la glucosa Els anhidrats són baixos perquè pugui conservar les begudes i els productes congelats frescos.

5. En la indústria del cuir, Dextrose Powder anhydrous es pot utilitzar per tractar els pells per augmentar la seva suavitat.

6. Dextrosa La pols anhidra es pot utilitzar per fabricar fibra artificial.

7. Dextrosa Anhidra té funcions similars amb xarop alt contingut en maltosa. Podem ajustar la relació de glucosa / maltosa segons la demanda (el percentatge de maltosa en glucosa líquida és del 10% al 30%).

8. Dextrosa La pols anhidra també es pot utilitzar en el tractament d'aigua, impressió i tenyit.

9. El pols de glucosa anhidra és de pols de color blanc amb pols de glucosa menys brillant que el monohidrat. Però la pols de glucosa anhidra té una dolçor més alta.

--------------------------

Característiques i aplicacions de monohidrat dextrose:  
Dextrosa El monohidrat és àmpliament utilitzat en molts productes alimentaris, tant en forma líquida com en forma seca. La glucosa Monohidratada transmet una sensació tendra als dolços i crea una sensació genial a la boca. La Dextrosa Monohidratada s'aplica extensament pel seu valor nutritiu: un gram de glucosa Monohydrate subministra aproximadament 3600 calories d'energia. Sent un sucre senzill, la Dextrosa Monohidratada és fàcilment absorbida pel cos i proporciona energia instantània per superar la fatiga física.
A més de millorar el sabor i la dolçor de pastissos, galetes i altres productes de fleca, Dextrose Monohydrate contribueix al color i la textura de l'escorça. La glucosa Monohidratada accelera la reacció de fermentació i la fermentabilitat i redueix el temps de peu a mesura que es dissol i refreda la massa.
-Ice cremes i postres gelats:  
La Dextrosa Monohidratada redueix el punt de congelació per donar una textura suau i cremosa i un tacte agradable. El glucosa Monohidrat té la capacitat única d'augmentar la substància sòlida sense augmentar indegudament la dolçor, millorant així el sabor dels postres congelats, melmelades i gelats. Aquest atribut ha fet que Dextrose Monohydrate sigui gairebé indispensable per als fabricants de gelats i postres congelats.

-Canatge.  
En la indústria conservera, Dextrose Monohydrate imparteix dolçor, cos i brillantor a fruites, millora la textura i millora el sabor. El monohidrat de glucosa també contribueix a una millor retenció de color natural i la dextrosa. El monohidrat és també molt eficaç per inhibir el deteriorament microbial en conserves i productes carnis.
-Confeccions
Dextrosa El monohidrat és útil per a la indústria de la confiteria controlant la dolçor, la suavitat i la cristal·lització de la confiteria i altres aliments.
- Indústria farmacèutica
Dextrosa El monohidrat és també popularment utilitzat en la indústria farmacèutica com a agent rehidratant i en xarops orals.
- Aplicacions industrials  
La Dextrosa Monohidratada s'utilitza en el procés de fabricació d'alguns antibiòtics com estreptomicina i rifampicina, i per a la fabricació de sorbitol, manitol i gluconats.Certificat d'anàlisi: Dextrosa monohidratada o glucosa monohidratada

Nom del producte

Dextrosa monohidratada (grau oral)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Rotació específica

+52 ~ +53.5 Dextrosa monohidratada

+53.0

Acidesa (ml)

≤ 1.2 Dextrosa Monohidrat

0,10

Clorur

≤ 0,02%

0,001%

Sulfat

≤ 0,02%

0.003%

Matèria insoluble en alcohol

Heu de complir

Compleix

Sulfit i midó soluble

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecatge (humitat)

≤ 9,5%

8,0%

Residu en ignició

≤ 0,2%

0,04%

Cendres de glucosa Monohidrat

≤ 0,2%

0,02%

Ferro de monohidrat de glucosa

≤ 0,002%

0.0003%

Arsènic

≤ 0,0002%

<>

Heavy Metall

≤ 0,002%

0.0003%

Punts de color, cfu / 50g

≤ 50

10

Recompte total de plaques

≤ 1000cfu / g

10

Llevats i motlles

≤ 100cfu / g

35

E Coli & Salmonella

Absent

Absent

Bactèries patogèniques

Absent

Absent

Assay De-Equivalent

≥ 99,5%

Dextrosa (glucosa) Monohidrat

99,88%

Certificat d'anàlisi: Dextrosa anhidra o glucosa anhidra

Nom del producte

Glucosa anhidra (grau oral)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Identificació A

Rotació òptica específica

+ 52.5 ° ~ + 53.3 ° Dextrosa anhidra

+ 53.0 °

Identificació B

TLC

Compleix

Compleix

Identificació C

Test químic (precipitació vermella)

Dextrosa positiva anhidra

Compleix

Acidesa o alcalinitat

6g mostra 0.1mol / L NaOH 0.15ml

0.06ml

Aigua

≤ 1,0%

0,10%

Arsènic

≤ 1 ppm

<0.25>

Calci

≤ 200 ppm

<50>

Plom en sucres

≤ 0,5 ppm

<>

Clorur

≤ 125 ppm

<>

Sulfats

≤ 200 ppm

<>

Aparença de la solució

Glucosa anhidra

La solució és clara i no és més intensa que la solució de referència

Qualificat

Bario

Qualsevol opalescència en la solució no és més intensa que en l'estàndard

Qualificat

Sulfits

15ppmSO 2

<15ppmso>2

Sucres estrangers, midó soluble, dextrines

Qualificat

Qualificat

Cendra sulfatada

0.1%

0,01%

Pirrògens (solució de TAL 10%):

0.125Eu / ml

0.125Eu / ml

Bacteri

800 solos / g

<10 individuals="">

Mildiu

80 individuals / g

<10 individuals="">

Coliforme

No s'hauria de trobar

Compleix

Monohidrat de Glucosa Pura de la Xina, Glucosa Anhidra; Monohidrat, Dextrosa en pols anhidre; fàbrica a la Xina. Xina Glucosa Monohidratada, Glucosa Anhidra; Dextrosa monohidratada, dextrosa, proveïdors i proveïdors de matèries primeres anhidres a la Xina.


Productes relacionats que us pot interessar:

Grau oral i monohidrat de glucosa i grau d'injecció

Gluco Grau anhidre oral i Grau d'injecció

Grau oral i monohidrat dextrose i grau d'injecció

Dextrosa Grau anhidre oral i Grau d'injecció

Lactosa Monohidratada, Lactosa Anhidra Pota Grau Farmacèutic


Si esteu buscant el Grau Orgànic Anhidre de Monohidrat de Glucosa o Dextrosa, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like