Pols de quitosana

Pols de quitosà Nom del producte: pols de quitosana Número CAS: 9012-76-4 Característiques: pols blanca. Font: Gambeta de gambes / cranc. Aplicació: Alimentació / Cosmètica / Pharma / Àrea industrial Solubilitat: Soluble en àcid, insoluble en aigua Degradació de deacetilació: 85% 90% 95% Fórmula molecular de quitosà: C6H12NO4 ...

Detalls del producte

Pols de quitosana

Chitosan Powder BP EP USP.jpg

Nom del producte: pols de quitosana

Número CAS: 9012-76-4

Característiques: pols blanca.

Font: Gambeta de gambes / cranc.

Aplicació: Alimentació / Cosmètica / Pharma / Àrea Industrial

Solubilitat: soluble en àcid, insoluble en aigua

Grau de deacetilació: 85% 90% 95%

Fórmula molecular de quitosà: C6H12NO4

Estructura de quitosana:

Chitosan Powder BP EP USP Structure formula.jpg

Paquet: 25 kg / bossa; 25Kgs / Ctn; 25Kgs / tambor de fibra

Noms químics: Poly (beta- (1,4) -2-amino-2-deoxi-D-glucosa);

Poly (beta- (1,4) -D-glucosamina);

 

PARAULES CLAU:

Pols de quitosana


Tipus i qualificacions:

-Pedra de quitosà de grau de medicina

1. Promoure la coagulació sanguínia i la cicatrització de ferides;

2. La quitosa en pols es pot utilitzar com a matriu d'alliberament de medicaments;

3. S'utilitza en teixits i òrgans artificials;

4. Millora de la immunitat, protecció de la hipertensió, regulació del sucre en la sang, anti-envelliment, augment de la constitució àcida, etc.,

-La gra alimentada en quitosà en pols:

1. Agent antibacterial

2. Conservants de fruites i hortalisses

3. La quitosa en pols es pot utilitzar com a additius per al menjar sanitari

4. Agent aclaridor del suc de fruites

-Gràcies en gra de quitosà en pols

1. En l'agricultura, la pols de quitosà s'utilitza habitualment com a tractament de sembra natural i potenciador del creixement de les plantes, i com una substància biopesticida ecològicament amigable que augmenta la capacitat innata de les plantes per defensar-se de les infeccions per fongs.

2. Com a additius per a pinsos, la pols de quitosà pot inhibir i matar el bacteri nociu, millorar la immunitat dels animals.

- Pols de quitosà industrial de grau industrial

1. La pols de quitosà té bones característiques d'adsorció d'ions metàl·lics pesants, aplicats en el tractament d'aigües residuals orgàniques, aigües residuals de tints, depuració d'aigua i indústria tèxtil.

2. La quitosa en pols també es pot aplicar en la fabricació de paper, millorant la força seca i humida del paper i la capacitat d'impressió superficial.

-Quita de quitosà en gra soluble en aigua

Grau soluble en aigua El quitosan es transforma a partir de quitosana a través de la carboxilació, lliurement soluble en aigua i el caràcter és estable. Té una excel·lent absorció d'humitat, retenció d'humitat, opsonització, inhibició de bacteris, etc. Aplicable a diversos cosmètics, com crema emolient, gel de dutxa, crema de neteja, mousse, gebre avançat de pomada, emulsió i cosmètics coloides, etc. agent antiestal·litzant d'aliments, fruites i hortalisses, floculant per a tractament d'aigües residuals, agent de desemmotllament sostingut per medicaments, adhesiu no tòxic, auxiliars per a la tintura i impressió i fabricació de paper, etc.

 

-Quitosan carboximetil

El quitosano de carboximetil és la ramificació més alta de la quitosana, que té un 100% de solubilitat en aigua, capacitat de formació de films, quelat de metalls pesants. S'ha aplicat en cosmètica avançada, agent quelant de metalls pesants, agent de desemmotllant sostingut per fàrmacs, agent de regulació del creixement vegetal, tractament d'aigües residuals, etc.


Descripció de la quitosa en pols:

Es tracta d'un polisacàrid lineal compost de D-glucosamina (unitat deacetilada) i N-acetil-D-glucosamina (unitat acetilada) enllaçada amb β- (1-4) distribuïda aleatòriament. La quitosa en pols es fa tractant gambetes i altres closques de crustacis amb l'hidròxid de sodi alcalí.

La quitosana en pols té una sèrie d'usos biomèdics comercials i possibles. Es pot utilitzar a l'agricultura com a tractament de llavors i biopesticida, ajudant a les plantes a combatre les infeccions per fongs. En l'elaboració del vi es pot utilitzar com a agent de fines, ajudant també a evitar el deteriorament. En la indústria, la quitosa en pols es pot utilitzar en un revestiment de pintura de poliuretà que es cura per si mateix. En medicina, pot ser útil en vendes per reduir el sagnat i com a agent antibacterià; també es pot utilitzar per ajudar a lliurar medicaments a través de la pell.

Més controvertitament, s'ha afirmat que la quitosana té un ús limitat per l'absorció de greixos, cosa que la farà útil per fer dieta, però hi ha proves en contra d'això.

Altres usos de la quitosana en pols que s'han investigat inclouen l'ús com a fibra dietètica soluble.


Ruta de producció de quitosà en pols:

Chitosan Powder Manufacture Routine.jpg

Chitosan Powder Specification and Grades list.jpg


Ús i aplicació de pols de quitosà:

Hi ha alguna evidència de l'efecte del quitosan sobre la reducció del colesterol i el pes corporal, però l'efecte és poc probable que tingui una importància clínica. Fins a cert punt, la pols de quitosà s'utilitza en la configuració d'emergència per controlar l'hemorràgia. S'ha utilitzat en diversos sistemes de lliurament de fàrmacs. S'estan avaluant els efectes antimicrobians i altres efectes per al seu ús en odontologia.

La quitosa en pols s'ha utilitzat en plantes de purificació d'aigua per absorbir greixos, olis, metalls i substàncies tòxiques. El quitosan s'ha utilitzat en la indústria cosmètica i tèxtil.


- Ús agrícola i hortícola

Els usos agrícoles i hortofructícoles per a la quitosana, principalment per a la defensa de les plantes i l'augment de la producció, es basen en com aquest polímer de glucosamina influeix en la bioquímica i la biologia molecular de la cèl·lula vegetal. Els blancs cel·lulars són la membrana plasmàtica i la cromatina nuclear. Els canvis posteriors es produeixen en les membranes cel·lulars, la cromatina, l'ADN, el calci, la Kinasa MAP, l'esclat oxidatiu, les espècies reactives d'oxigen, els gens relacionats amb la patogènesi callosa i les fitoalexines.

- Biocontrol natural i apoderat

A l'agricultura, la quitosana s'utilitza principalment com a natural de tractament de llavors i potenciador del creixement de les plantes, i com una substància biopesticida ecològicament amigable que augmenta la capacitat innata de les plantes per defensar-se de les infeccions per fongs. Els ingredients actius biocontrols naturals, quitina / quitosana, es troben a les closques de crustacis, com llagostes, crancs i gambetes, i molts altres organismes, inclosos els insectes i els fongs. És un dels materials biodegradables més abundants del món.


Efectes antibacterianos (dentals)

S'ha investigat el pols de quitosà, goma de mastegar dental, glans i gels per realitzar accions antibacterianes. La quitosana s'adhereix a pellícules salivals (film de proteïnes carregades negativament), redueix la placa, augmenta la secreció salival, i exerceix una acció antibacteriana eficaç en la gestió de periodontitis crònica.

La quitosana també exerceix accions contra la càndida i la clamidia.

Efectes reductors del colesterol i pèrdua de pes

Els grups amino de càrrega positiva en quitosana s'uneixen a components lípids i bilis carregats de manera negativa, evitant la seva absorció per part del cos.

 

Dades animals

S'han publicat extensos estudis sobre animals que demostren els efectes de la quitosana sobre les concentracions de lípids en rates afectades, lipoproteïnes de baixa densitat i nivells de lipoproteïnes d'alta densitat. En un estudi recent, la quitosana derivada de l'exoesqueleto de fongs blancs (quitosà de fongs) va disminuir l'augment de pes corporal i el desenvolupament de massa greix en ratolins alimentats amb una dieta alta en greixos.

Dades clíniques

Un metanálisis Cochrane d'assaigs clínics controlats aleatoris i de qualitat va trobar un petit efecte de quitosana sobre el colesterol total. Els resultats dels assaigs publicats des del metaanàlisi són conflictius. Alguns assaigs no van informar l'efecte de disminució del colesterol de la quitosana en comparació amb el placebo, mentre que un altre va reportar un efecte per al quitosan a les 4 setmanes, però no va tenir efecte addicional a les 12 setmanes.

La metaanàlisi Cochrane va trobar un efecte estadísticament significatiu però clínicament insignificant per a la quitosana sobre el pes corporal. També es van observar canvis positius, petits en la glucosa sanguínia i la pressió arterial. La importància clínica de l'efecte també ha estat qüestionada per altres revisors.

Altres estudis informen sobre l'efecte de la quitosana sobre l'absorció de greixos, de nou amb resultats contradictoris, amb alguns investigadors que suggereixen una resposta específica de gènere.

Hemostasis

Les bandes impregnades amb grànuls de quitosà i quitosà han estat aprovades per la FDA per utilitzar-les en situacions d'emergència per controlar la pèrdua de sang. Els experiments realitzats en porcs i en el departament d'emergències han demostrat que l'aplicació tòpica dels grànuls de quitosà controla el sagnat en menys de 3 minuts, on la pressió només ha fracassat. Els mecanismes d'acció suggerits inclouen mucoadhesió, activació plaquetària, vasoconstricció i acció iònica sobre glòbuls vermells.

La característica de Chitosan com a polisacàrid protector i de pel·lícula suggereix un paper potencial en la cicatrització de les ferides i les cremades. S'han investigat les seves aplicacions en aquesta àrea.

Altres usos

El quitosan (solució del 0,1%) s'ha utilitzat efectivament com a alternativa per al hialuronat de sodi en la gestió oftàlmica postquirúrgica a llarg termini (3 anys).

La quitosana 2 g afegida a un menjar rico en oxalat no va tenir cap efecte sobre l'excreció d'oxalat urinari, tot i que es va carregar negativament l'oxalat. S'ha demostrat un efecte antioxidant de quitosà in vitro.

Es documenta l'aplicació de quitosà en la indústria farmacèutica. S'ha informat de la seva capacitat per emmascarar els gustos amargs en fàrmacs orals. Hi ha nombrosos informes de quitosana que s'empren en diversos tipus de sistemes de lliurament de fàrmacs, inclosos els mecanismes de lliurament intranasal, transdèrmic i específic per a llocs, així com en hidrogels, microesferes, liposomes, formes matricials i formes conjugades.


Fengchen Group és un proveïdor líder de quitosà en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de quitosà quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar pols de quitosà, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Procés de fabricació:

El quitosan es produeix comercialment per desacetilació de quitina, que és l'element estructural en l'exoesqueleto de crustacis (com crancs i gambetes) i parets cel·lulars de fongs.


Toxicologia

El perfil de toxicitat de la quitosana és relativament baix.

Chitin és un biopolímero similar a cel·lulosa que es troba principalment en exoesquelet d'invertebrats i artròpodes marins, com ara gambetes, crancs o llagostes. El chitin també es pot trobar en fongs (exoesqueleto de bolets) i llevats. El quitosan és una quitina desacilada. Els "bolígrafs de calamar", els subproductes de residus derivats del processament de calamar, són una font de quitosana renovable i barata.


Màxima qualitat, pols de quitosà pura / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Chitosan en pols CAS proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina, fabricants de pols de quitosà a la Xina.

Si esteu buscant la pols de quitosà, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: quitosà en pols, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada