Grau farmacèutic de propilè Glicol BP, EP, USP CAS 57-55-6

Glicòlic Propilè Grade BP, EP, USP CAS 57-55-6 Nom del producte: Glicol Propilè Grade: Grau Farmacèutic Sinònims: 1,2-propanodiol; propà-1,2-diol Número CAS: 57-55-6 Característiques: líquid clar i incolor. Assaig viscós: 99,5% Mín, 99,99% Fórmula: C3H8O2 Estructura de fórmula: Paraules clau: ...

Detalls del producte

Grau farmacèutic de propilè Glicol BP EP USP CAS 57-55-6

Nom del producte: Grau mèdic de Glicol Pharma Glicol Propilè BP, EP, USP Propylene Glycol Pharmaceutical Grade BP, EP, USP.jpg

Grau: Grau farmacèutic

Sinònims: 1,2-propanodiol; propà-1,2-diol

Número CAS: 57-55-6

Característiques: líquid clar i incolor. viscós

Assay: 99.5% Min, 99.99%

Fórmula: C3H8O2

Fórmula d'estructura:

Propylene Glycol Pharmaceutical Grade BP, EP, USP formula.jpg

Paraules clau: grau farmacèutic de glicol de propilè, grau farmacològic propilenglicol,

Glicol Propilè Pharma Grade, Pharma Grade Propylene Glycol, Pharma Grade Grade mèdic BP, EP, USP

Paquet:

215Kgs / tambors de ferro galvanitzat, 17.2tons / 20'fcl.

En flexitank, 22tons / 20'fcl.

En bateria IBC, 20tons / 20'fcl.

En el tanc ISO, 23.6tons / 20'fcl.

Descripció:

Ús farmacèutic: s'utilitza el grau farmacèutic de propilè glicol com a transportista de la medicina i l'agent per a la medicina de partícules

Cosmètica: PG s'utilitza com humidor, emolient i dissolvent.

Anticongelat: el propilè Glicol és una de les matèries primeres més importants d'anticongelant.

Dissolvent: s'utilitza com a dissolvent en la indústria de la resina, el detergent, la pintura, el plaguicida i la droga, etc.

Com a proveïdor i fabricant professional de Propilè Glicol de la Xina, USP, BP, proveïdor i fabricant de PE, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant medicaments de grau Glicol de propilè de Ginebra, USP, BP, EP de la Xina durant gairebé 10 anys.

------------------------------

Propylene Glycol (PG) USP / EP és un grau farmacèutic de glicols de monopropilè (PG o MPG) amb una puresa especificada superior al 99,8%.

 

Grau Mèdic Glicol Glicol Propilè BP, EP, USP es prova per complir amb les especificacions de:

Farmacopea dels Estats Units (USP), Farmacopea Europea (EP), Farmacopea Japonesa (JP), Food Chemical Codex (FCC).

Grau mèdic de grau Pharma BP, EP, USP també compleix amb: Farmacopea brasilera (FB)

altres normatives farmacèutiques, cosmètiques i alimentàries en els mercats globals on es ven

 

El grau mèdic de Glicol Pharma Grade B de Propilè, EP, USP està enumerat pel Consell de Productes per a la cura personal com a ingredient aprovat en cosmètics, i la seva revisió és revisada per la revista Cosmetic Ingredient Review (CIR). Grau mèdic de grau Pharma BP, EP, USP és Kosher i compleix amb els requisits Halal.

 

Aplicacions de grau mèdic de Glicol Propilè Grade BP, EP, USP:

Fluids de transferència de calor, fragàncies, cosmètics i cures personals, aliments i aromes

Aliments per a animals domèstics / Aliments per a animals, farmacèutics, altres aplicacions

 

Grau Mèdic de Glicol Propilè Grade BP, EP, USP és un ingredient important per a multitud d'usos, incloent:

Dissolvent per a aromàtics en la indústria del sabor concentrat, Agitador humectant per a les genives naturals, Ingredients en el compost de cítrics i altres sabors emulsionats, Dissolvent en elixirs i preparats farmacèutics, Disolvent i agent d'acoblament en la formulació de la pantalla solar, loció, xampús, encenall cremes i altres productes similars, Emulsionant en cremes cosmètiques i farmacèutiques, Ingredients per a fluids de transferència de calor de baixa temperatura que impliquen contacte indirecte amb aliments, com ara cervesa i productes lactis, així com vitrines refrigerades, humectant, conservant i estabilitzador molt efectius en menjar per a mascotes semi-humit (a excepció del menjar per a gats), productes de fleca, aromes alimentaris i adobs d'amanida.

-----------------------------

Grau Mèdic de Glicol Propilè Gamma Pharma BP, EP, USP és l'únic grau adequat per a l'aplicació en aliments a causa de les pràctiques de manipulació.

El propilè glicol USP / EP és l'operador ideal d'una gran varietat de sabors que donen a la majoria dels aliments i begudes actuals el seu sabor distintiu. La substància en sí mateixa és incolora, insípida i inodora, i el grau mèdic de grau de propilè Glycol Pharma BP, EP, USP no reacciona per si mateix, el que significa que pot realitzar la seva funció sense afectar altres atributs del producte.

Grau mèdic de grau Glicol de propilè Grade Pharma BP, EP, USP s'ha confirmat de manera segura i proporciona propietats inherents úniques pel que fa a la celebració / atracció tant de substàncies basades en aigua com en oli. En els aliments, el grau mèdic de grau de propilè Glycol Pharma Grade BP, EP, USP s'utilitza per mantenir els pigments de color dels aliments i proporcionar una distribució homogènia dins de la barreja. El propilè glicol USP / EP està aprovat per utilitzar-lo com a additiu alimentari sota el número E-1520 (amb un límit màxim estricte d'1 g / kg en aliments per a humans). Els usos de contacte directe dels aliments inclouen:

dissolvent i portador per a sabor i color en processos de fabricació d'aliments i begudes, per a begudes, galetes, pastissos, dolços, espesantes, aclaridor i estabilitzador en aliments i begudes com cervesa, adobs d'amanida o barreja de forn.

---------------------------

Aplicacions de grau mèdic de Glicol Propilè Grade BP, EP, USP:

La polèmica darrere de Propylene Glycol no és perquè s'utilitza en aplicacions no comestibles; De fet, es deu a la manca de recerca i consciència. El grau farmacèutic PG ha estat utilitzat en moltes aplicacions comestibles durant anys sense aixecar cap cella. Això és degut a que el grau mèdic de Glicol Propilè Gamma Pharma BP, EP, USP utilitzat en aliments és molt menor en quantitat que no suposa cap amenaça. Per exemple, la concentració de grau mèdic de propilè Glycol Pharma Grade BP, EP, USP en un menjar ràpid avui és molt baixa i per això la majoria de les autoritats sanitàries que es consideren responsables d'estudiar el component han conclòs que és segur per al consum. L'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units ha inclòs el Grau Mèdic de Glicol Propilè Pharma Grade BP, EP, USP en la seva llista GRAS (Generalment reconeguda com a segura). Com a resultat, veureu PG en una varietat de productes comestibles com ara:

Aliments preparats, Medicaments amb recepta, Productes per a suplements, Productes de neteja bucal, Goma de mascar

Menjars preparats, menjars en conserva.

Ús de grau farmacològic de propilenglicol en cigarrets electrònics:

Grau Mèdic de Glicol Propilè Glycol BP, EP, USP s'utilitza activament en cigarrets electrònics d'avui. Els cartutxos líquids de nicotina que vénen amb un cigarret electrònic contenen un grau mèdic de grau propilè Glycol Pharma, EP, USP, nicotina i aromes. S'afegeix a e-cigs com a base vaporitzable que hi ha per ajudar a diluir la nicotina liquada. Sense el grau mèdic de grau Glicol de propilè Glycol Pharma BP, EP, USP, no hi hauria hagut cap producció de vapor a partir d'un cigarret electrònic.

Té propietats de retenció d'aigua natural. Per aquest motiu, el grau mèdic de Grade Pure Glicol de Propylene Grade BP, EP, USP és l'elecció composta número 1 per afegir medicaments atomitzats com ara nebulitzadors, inhaladors d'asma i, per descomptat, cigarrets electrònics. A Ecigs, permet una atomització a temperatures més baixes del que es requereix per a una cigarreta regular per a la combustió i la nicotina.

----------------------

Propilè Glicol Ús:

1. utilitzar per produir polièster insaturat

2. indústria farmacèutica i cosmètica

3. com a agent anticongelant

Emmagatzematge:

Protegeix el contenidor dels danys físics. Emmagatzemi en una zona fresca, seca i ventilada, lluny de fonts de calor, humitat i substàncies incompatibles. Els recipients d'aquest material poden ser perillosos quan estan buits ja que conserven residus de productes (vapors, líquids); observeu totes les advertències i precaucions indicades per al producte

Mesures de primers auxilis

Inhalació:

Treure a l'aire fresc. No s'espera que requereixin mesures de primers auxilis.

Ingestió:

No s'espera que requereixin mesures de primers auxilis. Doneu diversos vasos d'aigua per beure per diluir. Si es ingerien grans quantitats, aconsellar-se mèdicament.

Contacte amb la pell:

Traieu la roba contaminada. Rentar la pell amb sabó i aigua durant almenys 15 minuts. Obteniu atenció mèdica si la irritació es desenvolupa o persisteix.

Contacte amb els ulls:

En cas de contacte, immediatament elimina els ulls amb molta aigua durant almenys 15 minuts, aixecant les parpelles superior i inferior de tant en tant. Truqui a un metge si persisteix la irritació.

Nota per al metge:

En cas d'ingestió, monitoritzar l'acidosi i els canvis del sistema nerviós central. Les persones exposades amb disfunció renal prèvia poden requerir tractament especial.

COA de grau farmacèutic de propilenglicol


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Color, (APHA)
Grau farmacèutic de propilenglicol

10 màx

<>

Aigua

≤ 0,2%

0,06%

Gravetat específica

1.0350 ~ 1.0370

1.036

Índex de refracció

1.4307 ~ 1.4317


Gamma de destil·lació (L)

184.0 ~ 189.0

184.0

Gamma de destil·lació (U)

184.0 ~ 189.0

189,0

Volum de destil·lació, Vol%

95 min

95.5

Identificació

Heu de complir

Complir

Acidesa, ml

0.20 màx

<>

Clorur

≤ 0,007%

<>

Sulfat

≤ 0,006%

<>

Heavy metall de
Grau farmacològic propilenglicol

≤ 5 ppm

<>

Com

≤ 2 ppm

<>

Residu en ignició

≤ 0,007%

0.004%

Impureses orgàniques volàtils
Cloroform

≤ 60 ug / g

Complir

Impureses orgàniques volàtils
1,4 dioxà

≤ 380 ug / g

Complir

Impureses orgàniques volàtils
Clorur de metilè

≤ 600 ug / g

Complir

Impureses orgàniques volàtils
Tricloroetilè

≤80 ug / g

Complir

Assaig
Grau de glicol de propilè

99,5 Min

99,88%

Pèrdua de qualitat superior, pur USP, BP, EP de glicol propilè de fàbriques farmacèutiques a la Xina; Proveïdors de materials farmacèutics de propilè glicol a la Xina. Xina Propylene Glycol Pharma Grade USP, BP, EP Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el grau farmacèutic de propilè Glicol BP, EP, USP CAS 57-55-6, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Glicòlic Propilè Grade BP, EP, USP CAS 57-55-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like