Emulsió pregelatinitzada, midó Pregeltine USP, NF, EP

Pregelatinized Starch, midó Pregeltine USP, NF, EP Nom del producte: midó pregelatinizado, midó Pregeltine Característiques: pols blanc fi. Paquet: 25 kg / bossa. Paraules clau: midó pregelatinizado, midó Pregeltina USP, NF, EP Descripció: midó pregelatinizado, midó pregeltina USP, NF, ...

Detalls del producte

Emulsió pregelatinitzada, midó Pregeltine USP, NF, EP

Pregelatinized Starch, Starch Pregeltine USP, NF, EP.jpg

Nom del producte: midó pregelatinizado, midó Pregeltine

Característiques: pols blanc fi.

Pregelatinized Starch, Starch Pregeltine USP, NF, EP cargo picture.jpg

Paquet: 25 kg / bossa.


PARAULES CLAU:

Emulsió pregelatinitzada, midó Pregeltine USP, NF, EP

Descripció:

El midó pregelatinitzat, el midó Pregeltine USP, NF, EP es deriva normalment del blat de moro o d'altres plantes. S'utilitza àmpliament en la indústria farmacèutica per una àmplia varietat de raons, com un excipient, una tableta i un diluent de càpsules, una tableta i un desintegrant de la càpsula, un glidant o un aglomerant. Els disgregadors permeten que les pastilles i les càpsules es descomponen en fragments més petits (dissoldre's) perquè la droga pugui ser alliberada per a l'absorció. El midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP absorbeix l'aigua ràpidament. Aquesta propietat permet que les tabletes es desintegrin adequadament.

El midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP també s'utilitzen en la indústria de fabricació d'aliments per al seu processament i com a espesantes o estabilitzadors alimentaris. Hi ha moltes altres aplicacions per a midons en la indústria manufacturera. El midó pregelatinitzat, el midó Pregeltine USP, NF, EP derivat principalment del blat de moro, s'ha cuinat i després es va assecar. Pudines instantànies, farcits de pastís, mescles de sopa, apòsits per amanides, dolços sovint contenen midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP.

El midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP (secs, midons cuits) són altament digestibles. El consum de quantitats excessives de midó cru ha donat lloc a l'obesitat i anèmia de deficiència de ferro en els éssers humans. Aquesta és la raó per la qual aquest producte és tan popular.

Tanmateix, no hi ha cap evidència que indiqui que és perillós utilitzar Emery pregelatinized, Starch Pregeltine USP, NF, EP fins ara.

Com el més famós midó pregelatinizado a la Xina, Starch Pregeltine USP, NF, proveïdor del PE a la Xina, Fengchen Group's producte està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

La pregelatinització dóna als fongs natives i estabilitzats la possibilitat de formar una pasta d'aigua freda. Desenvolupen la viscositat sense necessitat de calor, el que significa que els productors d'aliments ja no necessiten precuinar el midó. El midó pregelatinitzat, el midó Pregeltine USP, NF, EP conserven la major part dels caràcters funcionals i la viscositat del material base original.

Alguns productes només es recomana per a ús en determinades geografies, usos finals i en certs nivells d'ús.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels principals fàrmacs Pregelatinized, Embolcall Pregeltine USP, NF, EP, fabricant de pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Com una pols fina i blanca, el midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP proporciona producte amb viscositat sense necessitat de cuinar a altes temperatures. Amb aquest benefici, les empreses de fabricació d'aliments ja no hauran de pré-coure el midó. Al mateix temps, el midó pregelatinitzat, el midó Pregeltine USP, NF, EP retenen gairebé tots els caràcters funcionals i la viscositat del material base original.

Personatges:

Formació de pasta alta en aigua freda.

Emulsionat, midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP La capacitat de retenció de l'aigua és alta fins i tot a baixa temperatura.

Propietat d'alta enganxament: la seva viscositat és estable. Aquests van combinar una excel·lent propietat espessa.

Aplicacions:

El midó pregelatinitzat, el midó Pregeltine USP, NF, EP s'utilitza àmpliament en moltes àrees, com la indústria de la beguda, begudes, carns i productes lactis; Confiteries per gelificar, engrossir, estabilitzar la textura; Enfortiment d'escuma i control del creixement del cristall en productes alimentaris; Per a l'adhesió, l'escuma de pel·lícula i el vidre.


Avantatges:

El midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP tenen la capacitat de millorar la capacitat de l'ajut del flux del producte. També farà que la mercaderia final sigui fàcil per a la compressió directa. Més sobre això podria ser la carpeta per a la granulació humida

El nostre midó pregelatinizado, midó Pregeltine compleix els requisits de EP, BP, USP, IP Standard.

No hi ha dissolvent utilitzat en procés i lliure d'OVI.

El midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP és compatible amb gairebé totes les substàncies actives. A més, té una baixa velocitat molt baixa

Emulsió pregelatinitzada, midó El lubricant de Pregeltine El requisit és molt baix o no ho necessita. Actua com a disgregador i també a la carpeta. Aquest producte és àmpliament vist i aplicat en àrees farmacèutiques, com ara Tableting de compressió directa.

Amb propietats de flux superior, midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP és ideal per a comprimits de compressió directa.

Això ajudarà a millorar la propietat Flow de Powder Mixture, i no requereix molts lubricants


Índexs:

Descripció: midó pregelatinitzat, midó Pregeltine USP, NF, EP és blanca o gairebé blanca, fina i granulada, pràcticament insoluble en aigua, en acetona, en etanol, en toluè, en àcids diluïts i en solució de 50 g / l d'hidròxid sòdic

Identificació: Ph Eur, USPNF

pH: 4,5 a 7 (Ph Eur, USPNF)

Residu en ignició: màxim 0,5% (Ph Eur, USPNF)

Pèrdua d'assecatge: màxim 14% (Ph Eur, USPNF)

Metalls pesants: màx. 10 ppm

Densitat massiva floja: de 0,50 a 0,60 g / cm3

Tensió de densitat massiva: de 0,60 a 0,70 g / cm3

DIOXIDE DE SULFUR Màx. 50 ppm

Substàncies oxidants: negatives (Ph Eur, USPNF)

Impureses orgàniques volàtils: USP

Solvent residual: Nil

Retenció a 40 malles

Granulació humida: midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP soluble parcialment en aigua freda. Per tant, funcionarà com un desintegrant aglomerant en granulació humida. A més, el midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP millora la duresa i el temps de desintegració de les tabletas.

Dosificació recomanada per al seu ús: al voltant del 15% serà perfecta quan s'utilitzi en processos de tabletas de granulació humida.

Envasat de càpsula: midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP és una ajuda de reducció i desintegració rendible per a càpsules de gelatina dura. Els seus caràcters físico-químics s'adapten bé als requeriments d'un farcit de càpsules ideal, que assegurarà el seu funcionament. El procés de producció de midó pregelatinizado, midó Pregeltine USP, NF, EP produeix una densitat adequada per a aquesta aplicació.

Serviu el món:

Fengchen Group compta amb un equip professional que servirà a 270 països de tot el món. No només especialitzada en productes alimentaris, agrícoles, nutricionals, sinó també en productes químics i ingredients farmacèutics. El nostre midó pregelatinizado, el midó Pregeltine USP, NF, EP beneficia al món des de fa més d'una dècada. Estem millorant contínuament el rendiment del nostre producte per donar al client el que busquen. Amb l'ajuda dels nostres socis, el nostre negoci serà molt més fàcil.

Fengchen Group és un líder de la Xina Pregelatinized Starch, almidón Pregeltine USP, NF, EP proveïdor i fabricant de pols. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint a tots els nostres clients el precursor de pregelatinitzat a la Xina, el fabricant i proveïdor de pols de PE de Pregeltine USP, NF, EP quan ho necessiten. Quan vostè va a comprar o comprar Starch Pregelatinized, Starch Pregeltine USP, NF, EP Powder de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Emulsió pregelatinitzada, midó Pregeltine USP, NF, EP


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanca, inodora

Compleix

Identificació

Heu de complir

Compleix

pH

4,5 ~ 7.0

6.3

Pèrdua en l'assecat

≤14.0%

5,5%

Cendra

≤0,5%

0,2%

Ferro

≤0.002%

<>

Dióxido de sofre

≤0.008%

<>

Substàncies oxidants

≤0.002%

<>

Límits microbianos

Heu de complir

Compleix

Nom del producte: midó pregelatinizado

Estàndard de grau: grau farmacèutic

Lloc d'origen: Xina (Mainland)

Detalls de l'embalatge: 25kg / bag

Elements de prova

Especificació

Descripció

Pols blancs o similars en blanc, inodors i sense sabor

Identificació

Conformar

PH

4.5-7.0

diòxid de sofre

≤0.004%

Substància oxidant

Pèrdua en l'assecat

conformar

≤14%

contingut de cendres

≤0,3%

Ferro

≤0.002%

Heavy metal

≤ 20 ppm

TAMC

≤1000 cfu / g

TYMC

≤100 cfu / g

Escherichia coli

absència

FENGCHEN GROUP treballa conjuntament amb productors, fabricants, minoristes, governs i altres organitzacions per complir el nostre propòsit de nodrir el món d'una manera segura, responsable i sostenible. Junts, creem eficiències, desenvolupem innovacions i ajudem a que les comunitats prosperin.

Top de qualitat, midó pregelatinizado pur, midó Pregeltine USP, NF, pols EP / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el midó pregelatinizado, el pregótalo de midó usp, nf, ep, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: midó pregelatinizado, midó pregeltine usp, nf, ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like