Midó d'espècies pregelatinitzades, midó de blat de moro Pregeltine 99,9% grau farmacèutic en pols i granular

Almidón de blat de moro pregelatinitzat, midó de blat de moro Pregeltine 99.9% de gra de farratge en pols i granulat Nom del producte: midó de blat de llet pregelatinizado, midó de blat de moro Pregeltina en pols i puresa granular (assaig): 99.9% de grau: Paquet de grau farmacèutic: 25Kgs / Bag. ..

Detalls del producte

Almidón de blat preelatinitzat, midó de blat de moro Pregeltine 99,9% grau farmacèutic en pols i granular

Pregelatinized Corn Starch, Maize Starch Pregeltine 99.9% Pharmaceutical Grade Powder And Granular.jpg

Nom del producte: midó de blat de llet pregelatinitzat, midó de blat de moro pregeltina en pols i granular

Puresa (assaig): 99,9%

Grau: Grau farmacèutic

Paquet: 25 kg / bossa

Pregelatinized Corn Starch, Maize Starch Pregeltine 99.9% Pharmaceutical Grade Powder And Granular picture-2.jpg

Com el més famós midó de blat de moro pregelatinitzat a Xina, el pols de Pregoretina de blat de moro i el proveïdor granular a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Pregelatinized Corn Starch, Maize Starch Pregeltine 99.9% Pharmaceutical Grade Powder And Granular picture-3.jpg

Personatges: Pols blanc o offwhite, sense olor.

Solubilitat: parcialment soluble en aigua; insoluble en dissolvents orgànics.

PARAULES CLAU:

Almidón de blat pregelatinitzat, midó de blat de moro pregelatinizado,

Almidón de blat de moro Pregeltine, midó de blat de moro Pregeltine


Descripció:

Emulsionat de midó de blat de moro pregelatinitzat, midó de blat de moro, pregeltina, grau de medicament 99,9%, tipus de pols mínim adequat per a la compressió directa, que funcionarà com a adhesius i agents desintegradors.

Midó de blat de llet pregelatinitzat, midó de blat de moro Pregeltina Tipus granular adequat per a l'ompliment de partícules i càpsules.

FENGCHEN GROUP CO., Ltd és un participant experimentat en el món de la indústria farmacèutica, la salut i la nutrició. Durant aproximadament 20 anys, el nostre midó de blat de moro pregelatinizado, el midó de blat de moro Pregeltine ha estat ingredients clau, com a aglutinants, desintegrants, encapsulants i agents viscosificants, en medicaments i vitamines. Els productes farmacèutics i les matèries primeres són alguns dels productes més estrictament supervisats del món. Obtenir aprovacions per a productes d'ús mèdic no és un treball senzill. Per cert, un cop aprovats, els canvis de formulació no es fan a la lleugera. Aquests són els motius pels quals els nostres clients ens necessiten com a proveïdor fiable de la Xina com Fengchen Group.

Continuarem subministrant a tot el món un magre de blat de moro pregelatinitzat, pols de Pregoret de midó de blat de moro i granular. Amb les nostres instal·lacions de fabricació de classe mundial, farem el nostre treball perfecte i complirem les expectatives del client.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts impregelatinitzats de midó de blat de moro, midó de blat de moro, pregeltina en pols i granular a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

FENGCHEN GROUP CO., LTD sempre està disposat a proporcionar-vos els més qualificats seleccioneu l'excipient farmacèutic com el midó de blat de llet pregelatinitzat, el granulat i la pols de Pregeltine de midó de blat que serà la millor opció per a les vostres aplicacions. Com a líder mundial en recerca i fabricació de fècules especialitzades, mantenim centres comercials, tècnics i de vendes en centres comercials clau a Àsia. Estarem sempre aquí per a vostè.

Les instal·lacions de fabricació separades de midó de blat preelatinitzat, els llocs de Pregeltine de midó de blat de moro es troben a la perifèria de la ciutat. Hi ha línies de producció que es consideren estàndards de primer nivell i hem rebut molts certificats internacionals de qualitat.

Enfocament especialment en l'aplicació farmacològica d'almidón de blat pregelatinizado, midó de blat de moro Pregeltine, Fengchen Group treballa estretament amb centres i institucions de recerca.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS) d' almidón de blat pregelatinizado, midó de blat de moro pregeltina en pols i granular:

Elements de prova

Especificació

Descripció

Pols blancs o similars en blanc, inodors i sense sabor

Identificació

Conformar

PH

4.5-7.0

diòxid de sofre

≤0.004%

Substància oxidant

Pèrdua en l'assecat

conformar

≤14%

contingut de cendres

≤0,3%

Ferro

≤0.002%

Heavy metal

≤ 20 ppm

TAMC

≤1000 cfu / g

TYMC

≤100 cfu / g

Escherichia coli

absència

Top de qualitat, emulsió de blat de moro pregelatinizado pur, midó de blat de moro pregeltina en pols i fàbrica granular, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si busqueu el midó de blat de moro pregelatinitzat, el pregótalat de blat de moro del 99,9% en pols i grau granular, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: midó de blat de moro pregelatinizado, midó de blat de moro pregeltine 99,9% grau farmacèutic en pols i granular, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like