Grau farmacèutic Gelatina pura del petroli, Pure Vasline BP, USP CAS 8009-03-8

Grau farmacèutic Gelatina Pura del Petroli, Pura Vasilina BP, USP CAS 8009-03-8 Grau: Grau Farmacèutic. Paraules clau: vaselina, gelatina de petroli, petroli, gelatina de petroli, vaselina pura, gelea de petroli blanc, gelatina de petroli blanca, gelatina de petroli groc, gelatina de petroli Estàndard groc: BP i USP ...

Detalls del producte

Grau farmacèutic Gelatina pura del petroli, Pure Vasline BP, USP CAS 8009-03-8

Pharmaceutical Grade Pure Petroleum Jelly, Pure Vasline BP, USP.jpg


Nom del producte:

Vaselina de gelatina de petroli blanc

Vaselina de gelatina de petroli groc

Sinònims:

Petroli blanc,
Gelatina blanca de petroli

Petroli Groc,
Gelatina de petroli groc

Número CAS:

8009-03-8

8009-03-8

Fórmula:

C (n) H (2n + 2)

C (n) H (2n + 2)

Paquet:

160Kgs / tambor de metall

160Kgs / tambor de metall


Grau: Grau farmacèutic

PARAULES CLAU: Grau farmacèutic, gamma de productes farmacèutics de vaselina, gelatina de petroli, petroli, gelatina de petroli, vaselina pura, gelea de petroli blanc, gelea blanca de petroli, gelatina de petroli groc, gelatina groga de petroli BP, grau farmacèutic de USP, grau farmacològic

Estàndard: estàndard BP i USP

Fotografia de Vaselina de gel de petroli blanc:

Vaseline White Petroleum Jelly picture.jpg

Fotografia de Vaselina de gelatina groga de petroli

aseline Yellow Petroleum Jelly picture.jpg

Descripció i aplicació:

La gelea de petroli de vaselina blanca o groga està feta pel material de petroli ceràmic que es va formar en plataformes petrolieres i la destil·lava. Els productes més lleugers i més prims del petroli componen gelatina de petroli, també coneguda com a petrolatum blanc o simplement com petrolatum.

Com a professional de la Xina, blanc i groc, Vaseline Petroleum Jelly, farmacèutica de grau USP, EP, proveïdor i fabricant de BP, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant medicaments grogues i blancs de vaselina per a la medicina de gelatina USP, BP, EP de Xina per gairebé 10 anys.

Ús:

La vaselina Jelly de petroli (blanc o groc) es pot utilitzar per produir ungüents farmacèutics, crema facial, cosmètics, etc.

------------------------

Des de la dècada de 1850, s'ha utilitzat el Grau Farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP per a tot, des de la pell seca i esquerdada fins a les raspadures i cremades curatives. Grau farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP està fabricat amb gelatina de petroli que es purifica tres vegades en processos que inclouen destil·lació, desgasificació i filtració. La gelea resultant és una solució no irritant i hipoalergènica. Grau farmacològic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP treballa perquè crea una barrera de segellat entre cèl·lules en pell seca o danyada, bloquejant així la humitat i accelerant la recuperació.

Mentre treballa com a crema hidratant, Pharmaceutical Grade, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP també es pot utilitzar per eliminar les taques de maquillatge de la roba i desfer una cremallera.

 

-----------------------

Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade

CAS: 8009-03-8

HS CODE: 2712.1000

 

Vaselina Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade produeixen l'exportació de medicaments vaselina blanca, medicina groga, vaselina, vaselina industrial

-----------------------

Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade són una barreja semi-sòlida d'hidrocarburs amb xifres de carboni superior a 25 formulades a partir de mescles d'hidrocarburs no polars de cadena llarga oliosa i cerosa obtingudes del petroli, totalment o gairebé descolorit.

 

Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade és un pur blanc EP / BP de petroli blanc que satisfà els requisits de la FDA 21 CFR 172.880, EP-2013 (European Pharmacopoeia) i BP-2013 (Normes de farmacopea britànica).

 

Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade és un purpurina blanca de grau elevat d'alta puresa que compleix els requisits de les normes US FDA 21 CFR 172.878 i 21 CFR 172.880, USP 36 NF 31 (Estats Units de Farmacopea) .

 

Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade s'utilitzen en infinitat d'aplicacions que inclouen atenció personal, cura de la pell cosmètica i formulacions farmacèutiques com a base de formulació. Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade afegeixen lubricitat i resistència a la humitat a locions, cremes, ungüents, netejadors de mans, fórmules de cera de vela. S'utilitzen com a productes multifuncionals per humitejar l'argila de modelatge no comú, com a part d'una barreja d'hidrocarburs, inclosos aquells amb una major cera de parafina i petits pesos moleculars d'oli mineral. La vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade també s'utilitza com a additiu de reductora de taques per a la impressió de tintes per reduir el paper "picking" de paper a partir d'existències de paper calendari. Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade es pot utilitzar com agent de desemmotllament per a motlles i peces de guix i en la indústria del cuir com a crema impermeable.

 

Cura de pell i cabell: Vaseline (White or yellow) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade actua com a ingredient en locions per a la pell i cosmètica, proporcionant diversos tipus de cura i protecció de la pell minimitzant la fricció o reduint la pèrdua d'humitat o funcionant com a ajuda de preparació. Mitjançant la reducció de la pèrdua d'humitat, la vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade pot evitar les mans i els llavis trencats i suavitzar les cutícules de les ungles. Aquesta propietat s'utilitza per proporcionar aïllament tèrmic: vaselina (blanc o groc) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade es pot utilitzar per mantenir els banyistes càlids a l'aigua quan entrenen o durant els passos del canal o els llargs banys marins. És capaç d'evitar l'escalfament de la cara a causa de l'evaporació de la humitat de la pell durant els esports a l'aire lliure en temps fred. La vaselina (blanca o groga), Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade podria ser utilitzada per reduir la fricció entre la pell i la roba durant diverses activitats esportives, per exemple, per evitar la fricció de la regió del seient dels ciclistes, els mugrons de llarga corredors a distància que porten samarretes soltes, i s'aplica habitualment a l'àrea d'entrepierna de lluitadors i futbolistes.

 

Recobriment: vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade s'aplica àmpliament per emblanquinar elements propensos a la corrosió, com ara baratijas metàl·liques, fulles d'acer inoxidable i barrils d'armes abans de l'emmagatzematge ja que funciona com un repelent d'aigua excel·lent i barat. Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade també s'utilitza com un recobriment submarí antifouling respectuós amb el medi ambient per a vaixells de motor i vaixells de vela. Algunes vegades, la vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade funciona com a conservant per a rodes Fuchs anoditzades amb aliatge lleuger per protegir-les contra la corrosió de les sals de carretera i la pols de frens.

 

Acabat: Vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade podria ser utilitzada per acabar i protegir la fusta, com un acabat d'oli mineral. S'aplica per condicionar i protegir productes de cuir llisos com sillines de bicicleta, botes, roba de motocicletes, i s'utilitza per posar una brillantor sobre les sabates de cuir de patents quan s'aplica amb una capa fina i després s'esborra suaument.

 

Lubricació: vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade també s'utilitza comunament per lubricar cremalleres i regles de diapositives. A més, també s'utilitza per a la lubricació (després de la neteja) de Weatherstrips on Doors, Hood, Tailgate, Sun Roof abans d'aplicar un nou escut de lubricants sense àcid, com ara glicerina, vaselina, pasta de muntatge de pneumàtics, etc.

 

Funcions mecàniques de barrera: vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade s'utilitza àmpliament per emmotllar les parets interiors dels terrers per evitar que els animals rastejen i escapen. Evitarà la propagació d'un líquid. Per exemple, la vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade es pot aplicar prop de la línia del cap quan s'utilitza un kit de tint de cabell casolà per evitar que el colorant del cabell sigui irritant o tingui la pell.

 

Neteja superficial: vaselina (blanca o groga) Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade s'utilitza per netejar suaument una varietat de superfícies, que van des de l'eliminació de maquillatge des de les cares fins a la retirada de taques de cuir.

------------------------

Vaselina White Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade és una barreja semi-sòlida d'hidrocarburs amb ceres especialment seleccionades, formant ungüent com a gels, gairebé inodors i amb excel·lents característiques hidratants. Els gels resultants tenen excel·lents propietats emol·lients i consistència per a la formulació amb altres ingredients actius. La nostra capacitat d'oferir formulacions a mida ajuda a oferir productes que satisfan les especificacions exactes i exactes dels clients. Oferim qualificacions que compleixen amb estrictes estàndards de normes BP, USP, NF, EuP, IP i altres farmacopeas. La vaselina White Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade és afavorida per les empreses d'atenció personal i farmacèutica com a base de formulació molt versàtil, segura i econòmica.

 

White Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade funciona amb una base d'ungüent, un vestit protector i aplicacions calmants per a la pell. Aquests gels ofereixen una barrera excel·lent a la humitat i, per tant, eviten la pèrdua d'humitat de la pell. La vaselina blanca Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade s'aplica comunament en la formulació de diversos preparats cosmètics i de cura personal, com ara acondicionadors de pèl, netejadors de mans, bàlsam de llavis, cremes de massatge, locions hidratants i productes de cura del sol i en diverses aplicacions farmacèutiques. com ungüents per a la protecció de la pell, ungüents medicaments, etc.

 

Sinònims:

Gelatina de petroli blanc BP-USP, gelatina de petroli groc, petrolià blanc, vaselina blanca, parafina tova blanca, gelea de vaselina, gelea de petroli blanca blanca, etc.

Grans disponibles:

Pharma (IP, BP, USP, EP i JP), Cosmètica i Grau Industrial

Opcions d'embalatge:

Tambors MS, bateria HDPE

-----------------------

Alguns hàbils d'ús de grau farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP:

1. Massatge corporal de bricolatge. Barregeu la sal de kosher i el grau farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP per fer un exfoliant corporal hidratant de baix cost per a la dutxa. Això també pot funcionar com un matoll de llavis. Mireu la demostració a continuació per veure com funciona això:

2. Desenganxa una cremallera. No hi ha res més molest que allunyar-se de la casa només per trobar la cremallera a la teva abric -o pitjor, els pantalons- que es queden enganxats. Afortunadament, la vaselina està aquí per salvar-vos:

3. Arregla una pantalla de telèfon de pantalla LCD ratllada.

4. El Grau Farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP ajuda a fer que les sabates de cuir escombrades semblin noves.

5. Amb l'ajuda de Grau Farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP, es pot esperar un treball de pintura més net.

5. Traieu les taques de maquillatge de la roba.

7. Grau farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP pot ser un repelent d'insectes.

8. Grau farmacèutic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP eliminarà fàcilment les marques d'aigua sobre fusta.

9. Grau farmacològic, Pharma Grade Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP pot fer que la teva fragància duri més.

COA de gelea de petroli blanc, vaselina de gelatina de petroli blanc

CARACTERÍSTIQUES

MÈTODE DE PROVA

REQUISITS COM A PHARMACPIA

RESULTATS TÍPICS

Descripció

Visual

Blanc , translúcid, suau i untuós, que conserva aquests caràcters a l'emmagatzematge i quan es fosa i es deixa refredar
sense remoure; no més lleugerament fluixent per llum del dia, fins i tot fos; sense olor quan es frega a la pantalla.

Compleix

Color

IP 17/52

0,5 (Y)

0.2Y

Olor

Organolèptic

Nil

Nil

Color

USP 31

Passos

Passos

Punt de congelació

ASTM D938

50 ° C a 60 ° C

51 ° C

Punt de fusió de la gota

ASTM D127 / USP 31

57-60

58.5

Acidesa o alcalinitat

USP 31

Neutral

Compleix

Olis, greixos i resines fixes

USP 31

No es produeix cap problema pseudo o greu

Passos

Gravetat específica a 25 ° C

USP 31

0,860 a 0,890

0,867

Consistència a 25 ° C

USP 31 / ASTM D937

180-200 mm

185

Residu en ignició

USP 31

No més del 0,05%

0,02%

Àcids orgànics

USP 21

Passar

Passos

Hidrocarburs aromàtics policíclics

BP 2008

Passar

Passos

Compostos polinuclears

FDA 21 CFR 172.880

Passar

Passos

Viscositat cinemàtica a 99 ° C

ASTM D445

9 - 12.5

10.5

COA de gelatina de petroli groc, vaselina pura


Articles

Especificacions

Resultats de prova

Aparença
Gelatina de petroli groc

Groc trancelucent suau i untuós

Conformes

Punt de caiguda de
Gelatina de petroli groc

45-60 ℃

54 ℃

Penetració de con (0,1 mm)

130 ℃ -230 ℃

146 ℃

HIDROCARBONS AROMATÈRICS POLICICÍCLICS (265-420 nm)

NO MÉS DE 1.08

0,93

ABSORBANÇA UV (290nm)

NO MÉS DE 0,5

0.15

VERMELL SULFAT

NO MÉS DE 0.1%

0,08%

PH de vainilla groga

Conformes

Conformes

Conclusió : compleix els requisits de BP i USP Standard

Embalat per tambor de ferro. Net160kg / tambor


Màxima qualitat, preu de fàbrica Pure yellow and white Petroleum Jelly, Pure Vasline factory a Xina; Xina de gelatina de petroli, proveïdors de matèries primeres de vasilina blanques i grogues pures a la Xina. Xina White and yellow Vaseline Petroleum Jelly BP, USP, EP Pharmaceutical Grade, Pharma Grade Manufacturers in China.

Si esteu buscant el calci farmacèutic Pure Petroleum Jelly, Pure Vasline BP, USP CAS 8009-03-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Grau farmacèutic Pure Petroleum Jelly, Pure Vasline BP, USP CAS 8009-03-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like