Cel·lulosa microcristalina (MCC 101, 102) Pols CAS 9004-34-6

Celulosa microcristal·lina (MCC 101, 102) Pols CAS 9004-34-6 Paraules clau: cel·lulosa microcristal·lina, cel·lulosa microcristalina 101, cel·lulosa microcristalina 102, pols de cel lulosa microcristalina Estàndard: vida útil de l'estenedor USP / BP / EP / FCC: almenys 2 anys. Com a microcristalina professional de la Xina ...

Detalls del producte

Cel·lulosa microcristalina (MCC 101, 102) Pols CAS 9004-34-6

Microcrystalline Cellulose (MCC 101, 102) Powder.jpg


Nom del producte:

Cel·lulosa microcristalina 101

Cel·lulosa microcristalina 102

Característiques:

Pols blanca, inodora i insípida

Número CAS:

9004-34-6

Paquet:

20 kg / bossa; 25 kg / bossa


Paraules clau: cel·lulosa microcristal·lina, cel·lulosa microcristalina 101, cel·lulosa microcristalina 102, medicina pols de cel lulosa microcristalina i grau farmacèutic

Estàndard: USP / BP / EP / FCC

Vida útil: almenys 2 anys.

Com a proveïdor i fabricant professional de la cel · lulosa microcristalina de Xina (MCC), FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Medicina i Qualitat Farmacèutica Microcristal·lina (MCC) des de la Xina durant gairebé 10 anys.

Descripció i ús de:

La cel·lulosa microcristal·lina (MCC) és un dels additius i ingredients alimentaris més populars en molts països.

Aquest producte es pot utilitzar per a adhesius de tableta, diluent, agent desintegrador; diluent de càpsula, etc.

Es pot utilitzar com a excipient alimentari saludable, fertilitzant líquid, farciment.

Un altre ús: La cel·lulosa microcristal·lina en la indústria alimentària com a fibra alimentària alimentària funcional important és un additiu alimentari ideal,

La cel·lulosa microcristal·lina pot utilitzar-se com a texturitzant, un agent antiaglomerant, un substitut de greix, un emulsionant, un extensor i un agent de gran abast en la producció d'aliments.

L'ús més comú per cel·lulosa microcristalina s'afegeix en suplements de vitamina o comprimits.

També es pot utilitzar en proves de placa per comptar virus. Aquesta vegada, la cel·lulosa microcristalina és una alternativa a la carboximetilcelulosa.

------------------

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC és un agent connectiu agregat als fàrmacs amb recepta, medicaments i medicaments i suplements dietètics. La cel·lulosa microcristalina també es coneix com cel·lulosa.

 

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC ve en pols que passa per un procés químic que s'utilitza com a additiu en suplements per ajudar el benestar de les persones interessades en l'estat físic i la seva salut en general.

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC no s'absorbirà a la sang o estómac. La propietat fa que la cel·lulosa microcristalina sigui un producte bastant segur. Els efectes secundaris mínims encara poden experimentar-se quan es pren la cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC.

 

Processament de cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC:

La cel·lulosa microcristalina és un producte de determinats tipus de plantes de cautxú. La polpa, comunament coneguda com a polpa de fusta, es desgasta i després es frega en àcid mineral calent. Tots els contaminants i productes químics són eliminats per produir cel·lulosa microcristalina usable USP / BP / EP / FCC.

 

Usos i aplicacions:

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC s'utilitza en molts productes. Per exemple, es troba àmpliament en formatges, adobs d'amanides lliures de greix, entapissats i productes a la planxa.

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC també és un ingredient existent en molts medicaments receptats per al·lèrgies, tiroides inactives o hiperactives, pressió arterial i altres malalties.

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC també es troba en productes d'entrenament amb peses.

 

Beneficis de cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC:

Proporciona molts beneficis quan la cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC s'aplica com a agent conectivo en fàrmacs amb recepta, medicaments i medicaments i suplements dietètics. La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC permet la creació d'una píndola o tablet ininterrompuda.

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC també permet la descomposició del suplement, la medicina o el comptador de fàrmacs a la velocitat adequada per a una absorció òptima.

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC no té sabor ni sabor, amb la qual cosa es farà molt més fàcil de prendre.

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC també s'utilitza per evitar l'engrossiment en molts productes alimentaris a causa de la seva textura i composició química. La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC s'utilitza sovint en pols de proteïnes de sèrum i begudes que contenen sèrum de llet.

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC s'utilitza en productes lactis com a agent espessiu, així com per promoure l'absorció. Els beneficis del sèrum lacti inclouen la millora de la massa muscular, la recuperació muscular i l'augment de l'energia.

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC en grans quantitats pot millorar la pèrdua de pes. Això és degut a l'augment de la necessitat de desfer-se del seu cos de residus, la prevenció dels nutrients que l'organisme absorbeix o el resultat d'una disminució de l'apetit.

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC ara es salva en forma de pols si es desitja barrejar els seus propis suplements i necessitar-ne l'ús com a excipient.

 

Efectes secundaris de cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC:

Pot causar reaccions adverses lleus en determinats individus. Augmenta la producció de tamboret.

Altres efectes secundaris notificats de la cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC inclouen depressió, oblit, falta d'energia i mals de cap.

 

Revisions positives de cel·lulosa microcristalina

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC serà útil per a les persones que pateixen la malaltia de Celiac. Si la cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC procedeix del blat, llavors tindrà algunes possibilitats de provocar sensibilitats a aquells al·lèrgics al gluten.

--------------------

DEFINICIÓ

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC és una celulosa purificada i parcialment despolimeritzada preparada per tractament d'alfa-cel·lulosa, obtinguda com a polpa a partir de material vegetal fibrós, amb àcids minerals. El grau de polimerització sol ser inferior a 400. No més del 10% del material té una mida de partícula inferior a 5     m.

Noms químics

Cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC

Número CAS

9004-34-6

Fórmula química

(C 6 H 10 O 5 ) n

Assaig

No menys del 97% de carbohidrats es calcula com a cel·lulosa sobre la base seca

DESCRIPCIÓ

Pols cristal·lina fina, blanca o gairebé blanca, inodora i lliure

USOS FUNCIONALS

Emulsionant, estabilitzant, antiaglomerant i dispersant

Solubilitat

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC és insoluble en aigua, etanol, èter i àcids minerals diluïts. Molt lleugerament soluble en la solució d'hidròxid de sodi

Absorció per infrarojos

L'espectre d'absorció d'infrarojos d'una dispersió de bromur potàssic de la mostra correspon a l'espectre infraroig de l'apèndix

Pèrdua en l'assecat

No més del 7,0% (105 °, 3h)

pH

5.0 - 7.5
Agiteu 5 g de la mostra amb 40 ml d'aigua durant 20 min i centrífuga. Utilitzeu el sobrenadant per determinar el pH

Cendres sulfatades

No més del 0,05%
Procediu tal com s'indica sota la prova de Ash (Sulfat Ash, Mètode I) amb 2 g de la mostra

Dirigir

No més de 2 mg / kg
Prepareu una solució d'exemple tal com s'adreça als compostos orgànics a la prova de límit i determina el contingut del plom mitjançant espectrometria d'absorció atòmica

Midó

No es detecta
Vegeu la descripció a TESTS

Midó

Barregeu 30 g de la mostra amb 270 ml d'aigua en una bateria d'alta velocitat (18.000 rpm) durant 5 min. Transferiu 100 ml de la barreja a un cilindre graduat de 100 ml, i deixeu-lo reposar durant 3 hores. Es produeix una dispersió blanca opaca i lliure de bombolles que forma un líquid sobrenadante a la superfície. A 20 ml d'aquesta dispersió, s'afegeixen unes gotes de TS de iode i es barregen. No s'hauria de produir color violeta a blau o blau.

MÈTODE D'ASSAG

Transfereix aproximadament 125 mg de la mostra, pesada amb precisió, a un matràs Erlenmeyer de 300 ml, amb uns 25 ml d'aigua. Afegiu 50,0 ml de dicromat potàssic de 0,5 N, barregeu-lo, afegiu acuradament 100 ml d'àcid sulfúric i escalfeu-lo a ebullició. Treure del foc, deixar-lo reposar a temperatura ambient durant 15 minuts, refredar-se en un bany d'aigua i transferir-lo a un matràs volumètric de 250 ml. Diluïu amb aigua gairebé a volum, refredar-se a 25 °, després diluir-se al volum amb aigua i barrejar-lo. Titula una alíquota de 50,0 ml amb sulfat d'amoni ferroso de 0,1 N, utilitzant 2 o 3 gotes d'orto-fenantroline TS com a indicador i registreu el volum requerit com S, en ml. Realitzeu una determinació en blanc i registreu el volum de 0. En sulfat d'amoni ferros requerit com a B, en ml. Calcular el percentatge de cel·lulosa a la mostra mitjançant la fórmula:

                                                                                   

en la qual W és el pes de la mostra presa, en mg, corregit per pèrdua sobre l'assecat.

 

-------------------------

La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC és una cel·lulosa purificada i parcialment despolimeritzada amb cadenes de polímer cristal·lí més curts. El seu fort comportament obligatori el converteix en un dels carregadors i aglutinants més utilitzats en formulacions de fàrmacs, juntament amb la lactosa. La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC es produeix mitjançant hidròlisi parcial controlada de polpa de fusta d'alta puresa, seguida de purificació i assecat.

 

Per al desenvolupament de la formulació, la cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC es pot utilitzar en una àmplia varietat de formes de dosificació sòlida oral, incloses pastilles, càpsules, sacs, pellets i altres. La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC s'utilitza àmpliament en diversos processos farmacèutics, com ara granulació humida, granulació seca o compressió directa. La cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC amb baix contingut en humitat és especialment útil per a aplicacions amb APIs sensibles a la humitat.

La cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC té propietats d'alta compactabilitat, el que significa que es poden fabricar tabletes fortes a força baixa. Aquestes baixes forces poden augmentar la vida útil de l'utillatge durant el pas de la pastilla en la producció, fins i tot quan la proporció d'ingredient actiu dins d'una tableta és alta. A més, les tabletes que continguin la cel·lulosa microcristalina USP / BP / EP / FCC, es poden desintegrar fàcilment quan un superdisintegrant. Combinats juntament amb diversos graus de lactosa (DCL) directament comprimibles (granulats, anhidres, secs aerosols), la cel·lulosa microcristal·lina USP / BP / EP / FCC exhibeix propietats funcionals millorades que poden ser útils per a aplicacions de compressió directa.

----------------------

COA de pols de cel·lulosa microcristalina de la Xina


Articles

Especificacions

Descripció
Cel·lulosa microcristal·lina

Pols blanca, inodora i insípida

Solubilitat (en tetramina de coure)

Positiu

Identificació A
Cel·lulosa microcristal·lina

Positiu

Identificació B (grau de polimerització)
Cel·lulosa microcristal·lina

NMT350

pH

5.0-7.0

Matèria soluble en èter (%)

NMT0.05

Matèria soluble en aigua (%)

NMT0.24

Metalls pesants

NMT10PPM

Residus en ignició (cendres sulfatades) (%)

NMT0.05

Pèrdua en l'assecat(%)

NMT7.0

Densitat a granel (g / cm3)

0.28-0.33

Conductivitat (uS)

NMT 75

Tamany de partícula:
Retenció de malla de 60 (250 micres) (%)
Retenció de 200 malles (74 microns) (%)


NMT8.0
NMT45.0

Especificacions microbiològiques
Recompte microbiano aeròbic total

NMT 1000 cfu / gram

Recompte total de llevats i motlles

NMT100Cfu / gram

Pseudomonas aeruginosa,
Escherchia Coil,
Staphylococcus aureus, Salmonella Speeies

Absència / 10 grams


Proveïdors de pols de cel · lulosa microcristalina de qualitat superior / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de cel · lulosa microcristalina a la Xina. Fabricants de cel·lulosa microcristalina de la Xina a la Xina.


Si esteu buscant la cel·lulosa microcristal·lina (mcc 101, 102) en pols 9004-34-6, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cel·lulosa microcristal·lina (mcc 101, 102) pols 9004-34-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like