Hidroxipropil Cel·lulosa de baixa substitució (L-HPC) USP, NF, EP baix substituït

Hidroxipropil cel·lulosa (L-HPC) baixa substituïda USP, NF, EP Nom del producte baix substituït: Hidròxipropilcelulosa (L-HPC) baixa substituïda USP NF EP Paquet baix substituït: 25Kgs / fibra de tambor Paraules clau: Hidroxipropil celulosa baixa hidroxipropil Celulosa baixa substituïda Descripció: ...

Detalls del producte

Hidroxipropil cel·lulosa (L-HPC) baixa substituïda USP, NF, EP baix substituït

image001.jpg

Nom del producte: Hidroxipropilcelulosa (L-HPC) baixa substituïda USP NF EP Baixa substituïda

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Hidroxipropil cel·lulosa amb baixa substitució

Hidroxipropil celulosa baixa substituïda

Descripció:

La cel·lulosa hidroxipropil baixa substituïda (L-HPC) USP NF EP baixa substituïda és un nou tipus d'excipients de la tableta, amb 15 g / kg com el LD50 oral en rates, i pot actuar com a material marc de les tabletes d'alliberament prolongat.

La cel·lulosa hidroxipropil baixa substituïda (L-HPC) USP NF EP Low Substituted no només funciona com a agent desintegrador, sinó que també contribueix a millorar la duresa de les tabletes i produir partícules desintegrades relativament fines. En conseqüència, la dissolució de fàrmacs pot ser beneficiosa i la desintegració de L-HPC té molt a veure amb l'acidesa del líquid gastrointestinal.

1. Avantatges del nostre producte.

Una característica destacada de la baixa substitutió de la substància de baixa densitat de substitut de la hidroxipropil celulosa (L-HPC) USP NF EP és que és insoluble en aigua i dissolvents orgànics, però pot inflar-se en aigua.

La capacitat d'inflor augmenta amb l'augment de substituts. Quan el grau de substitució és d'un per cent, la ràtio d'inflor és de cinc-cents per cent; quan el grau de substitució augmenta fins a quinze per cent, la relació d'inflor del producte pot arribar al set-cents i vint per cent. En comparació amb el cent per cent vuitanta i el percentatge de cel·lulosa microcristal·lina de cent trenta-cinc per cent.

Amb una superfície molt gran i una porositat, la pols baixa substituïda de Hydroxypropyl Cellulose (L-HPC) de la USP NF EP ajuda a accelerar la velocitat higroscòpica, millora la capacitat d'inflamació i fa que les tabletes siguin molt més fàcils de desintegrar quan funcionen com a excipients de la tableta. Mentrestant, l'estructura rugosa té un gran rendiment de la tessel·lació amb la pols i les partícules, que és capaç d'augmentar la força d'unió i, per tant, millorar la duresa i la brillantor de les tauletes.


2. Aplicació i ús:

La celulosa hidroxipropil baixa substituïda (L-HPC) USP NF EP baixa substituïda no tòxica per a l'administració oral i comunament utilitzada com a adhesius, agents granuladors i materials de recobriment de pel·lícules primes en preparació farmacèutica. Les propietats excel·lents permeten que la nostra USP NF EP baixa substitut de la cel·lulosa hidroxipropil (L-HPC) substitueixi el retard del lliurament de comprimits a medicaments. Aquesta és la raó per la qual sovint es combinen diversos tipus per funcionar conjuntament com a marc de preparació per a la realització d'activitats prolongades. A més, l'USP NF EP Low Substituteed de baixa hidroxipropil celulosa (L-HPC) podria funcionar com a substància de membrana en l'encapsulat de microcàpsules, materials marc i excipients de comprimits de retenció gàstrica, i com espesadores i col·loides protectors de suspensions, i aquest producte podria També s'ha d'aplicar al pegat transdèrmic.

Com el proveïdor de baixa substitut de USP NF EP, de baixa hidrogenació cel·lulosa (L-HPC), més famós a la Xina, la cel·lulosa hidroxipropil baixa substituïda del grup Fengchen (L-HPC) USP NF EP baixa substituïda està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

La celulosa hidroxipropil baixa substituïda (L-HPC) USP NF EP baixa substituïda, és un ingredient inactiu del lligant i desintegrant per a formes de dosi sòlida en la indústria farmacèutica. Com a pols, la hipromelosi és de color blanc a color beix i pot estar en grànuls.

La hidroxipropil cel·lulosa baixa substitueix en l'aigua i és insoluble.

 

Ús i aplicació

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant de pols baix substitut de USP NF EP de baixa potència de substitut de baixa densitat de cel·lulosa hidroxipropil (L-HPC). Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de substitut de baixa hidroxipropil cel·lulosa (L-HPC) a la Xina. USP NF EP fabricant i proveïdor de pols baix substitut quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar Polp de baixa densitat de substrat (USP NF EP) de baixa densitat de substitut de baixa densitat de cel·lulosa (L-HPC) de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

image002.jpg


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image003.jpg

1.25kg / tambor amb bossa de polietilè com a capa interior o segons el requisit del client

2. El trànsit de quantitat total podria ser express internacional com DHL, UPS, TNT, EMS, FedEx, etc.

3. Per a comandes de masses, la cel·lulosa hidroxipropil baixa substituïda (L-HPC) USP NF EP baixa substituïda es lliura per via aèria o marítima.

4. Depenent de la seva ubicació, si us plau, permeti 1-5 dies de treball per arribar a la seva comanda.

5. Per a comandes petites, espera 3-7 dies per UPS DHL EMS.

6. Per a comandes en massa, si us plau, permeti 5-8 dies per Air, 15-30 dies per mar.

Alta qualitat, puro Substituït amb baixa hidroxipropil cel·lulosa (L-HPC) USP NF EP baixa fàbrica substituïda, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si busqueu la substància d'hidroxipropil cel·lulosa (l-hpc) usp, nf, baixa baixa substituïda, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: baixa hidroxipropilcelulosa (l-hpc) usp baixa, nf, baixa baixa substituïda, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like