Lanolin Anhydrous Pharmaceutical grade BP, USP i grau cosmètic CAS 8006-54-0

Lanolin anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP and Cosmetic Grade CAS 8006-54-0 Nom del producte: Lanolin Anhydrous Sinònims: Lanolin Anhidrat, Lanolina anhidra, Greix de llana, Cera de llana Número CAS: 8006-54-0 Característiques: Groc mitjà Ungüent sòlid Grau: Grau Tècnic, Grau Estètic, Grau Pharma, Grau Alimentari ...

Detalls del producte

Grau farmacèutic i anellat de Lanolin Grau CASM 8006-54-0

Lanolin Anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP And Cosmetic Grade.jpg

Nom del producte: Lanolin anhidre

Sinònims: lanolina anhidrat, lanolina anhidra, greix de llana, cera de llana BP, USP

Número CAS: 8006-54-0

Característiques: Pomada mitjana groga

Grau: Grau Tècnic, Grau Estètic, Grau Pharma, Grau Alimentari

Assaig: consulteu el COA com a seguiment.

Codi HS: 15050000 Suggerit.

Paraules clau: lanolina anhidra, lanolina, lanolina anhidra, grau farmacèutic Lanolin, Lanolin anhidre USP, BP

Paquet: 50kg / tambor, 190KG / tambor, Big bucal de plàstic revestit de plàstic de metall o big mouth plastic drum. El contenidor 20FCL pot carregar bateries 360/80.

Temps d'enviament: enviament ràpid. Es poden negociar requisits especials.

Constitució: Complex Mescla d'àcids grassos d'alt contingut molecular en greixos, alcohols i esters.

Descripció:

Lanolin Anhydrous també es diu Lanolin anhidrat, lanolina anhidra, greix de llana, cera de llana o greix de llana. És una substància groga greixosa secretada per les glàndules sebàcies dels animals que porten llana. La majoria de Lanolin anhydrous usats pels humans provenen d'ovelles.

------------------

Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP Grade és una lanolina natural i d'alta qualitat purificada derivada de la llana d'ovella. Lanolin Anhydrate, Lanolin anhidre USP BP és una de les millors substàncies per a la pell delicada, seca o picada perquè proporcionarà una barrera protectora a la pell i també ajudarà a reservar la humitat a la pell. Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP és un ingredient molt important en cremes, pinyols, locions d'afaitar, hidratants de la pell, etc. S'utilitza molt freqüentment per al tractament de les erupcions calmants, les cremades menors i les abrasions.

---------------------

Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin BP, USP30 es produeix a partir de la refinació de greixos de llana de diverses etapes, una matèria primera renovable i natural, que s'obté del fregament de la llana crua. Es pot utilitzar en moltes àrees.

Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP és un excel·lent emoledor i serà fàcilment absorbit per la nostra pell. Aquests dos caràcters permeten que actuï com un hidratant sense igual que pugui suavitzar i suavitzar la nostra pell. Lanolin Anhydrous, Anhydrate Lanolin USP, BP podria aplicar-se en diverses aplicacions, incloent cosmètics de color, cura de la pell, cura del cabell i fins i tot medicaments veterinaris o medicaments.

------------------------

Lanolin Anhydrous és un subproducte natural del processament de llana animal. La matèria primera es tracta de retirar impureses i excés d'líquids i produir lanolina anhidra. Literalment significa lanolin anhidrat.

Lanolin Anhydrous es fabrica a partir de la refinació de greixos de llana, que és una matèria primera natural i renovable. S'obté de la fricció de la llana crua. Lanolin Anhydrous té uns requisits molt estrictes en color, olor i puresa. El baix contingut de pesticides fa que Lanolin Anhydrous pugui ser utilitzat en les indústries cosmètiques i farmacèutiques.

Lanolin anhidre és un emolient excel·lent. És molt fàcil d'absorbir per la pell. El lanolin anhidre es pot utilitzar en moltes aplicacions on el color i l'olor són crítics. A més, posseeix propietats emulsionants de gran abast, que permeten que Lanolin Anhydro funcioni com un hidratant sense igual que suavitzi i suavitzi la nostra pell. Es pot utilitzar en tot tipus de cosmètics de color, cura del cabell, cura de la pell, sabons, etc. També molts usos en aplicacions farmacèutiques tòpiques i productes per a la cura del nadó.

Com a professional de la Xina Lanolin Anhydrous Pharma Grade USP, BP i proveïdor de grau estètic i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Lanolin Anhydrous USP, BP Pharmaceutical Grade i grau cosmètic de la Xina durant gairebé 10 anys.

Ús del Lanolin anhidre:

Tenint en compte que Lanolin Anhydrous és químicament similar a la cera, té diverses aplicacions en diverses indústries. El Lanolin també és estructuralment similar als lípids que es troben en les cèl·lules de la pell humana, per la qual cosa és un ingredient comú en els nostres productes per a la cura del cos d'ús quotidià.

El Lanolin anhidre també es valora a causa de les seves propietats lubricants. S'utilitza sovint per greixar les peces de maquinària mòbils per reduir la fricció i el desgast. Com a bonificació afegida, Lanolin Anhydrous és compatible amb una varietat d'additius, el que farà que sigui versàtil i rendible en diversos processos tècnics. La lanolina anhidra també no és tòxica i biodegrada fàcilment en el medi ambient.

L'ús de medicaments de Lanolin Anhydrous s'utilitza com a crema hidratant per tractar o prevenir o combatre la pell seca, aspra, escamosa, picor i irritacions de la pell menors.

La pell seca es deu a la pèrdua d'aigua a la capa superior de la pell. Lanolin Anhydrous treballa formant una capa oliosa a la part superior de la pell que atraparà l'aigua a la pell.

Lanolin anhydrous és un emolient comú. Ajuda a que les cèl·lules de la pell morta caiguin, ajuda a mantenir la pell a més aigua i deixa que la pell se senti més suau i més suau.

Aplicacions farmacèutiques:

El Lanolin anhidre s'utilitza en ungüents, bàlsams i altres fórmules tòpiques per lluitar contra els llavis retallats, ferides menors i abrasions, cremades, erupcions del bolquer i altres irritacions de la pell.

Tenint en compte que Lanolin Anhydrous s'absorbe fàcilment a través de la nostra pell, actua com una base portadora per facilitar l'absorció d'altres compostos medicinals en el producte.

Altres usos:

En molts països, Lanolin Anhydrous es permet utilitzar com a additiu alimentari. Més comunament, s'utilitza per produir goma de mastegar. Els jugadors de beisbol solen utilitzar productes Lanolin anhidre com la crema d'afaitar per "trencar" un nou guant o un gatet de catcher. Tenint en compte que el Lanolin anhidre repel·leix naturalment l'aigua, es troba normalment en el cuir i el calçat. Lanolin Anhydrous també s'utilitza per a peces de vestir de llana impermeables.

Lanolin Anhydrous Side Effects:

Sobretot, Lanolin Anhydrous es pot utilitzar de forma segura i efectiva sense efectes secundaris. No obstant això, algunes persones poden provocar ardor, picadura, enrogiment o irritació. Si n'hi ha, contacta al teu metge o farmacèutic immediatament.

Assegureu-vos que no sou al·lèrgic a Lanolin Anhydrous abans d'usar-lo.

-------------------------

Les reaccions al·lèrgiques greus al Lanolin anhidre són poques vegades. Tanmateix, hem de buscar assistència mèdica professional immediata si hi ha algun símptoma d'una reacció al·lèrgica greu, incloent: erupció cutània, problemes respiratoris, picor / inflamació (especialment de cara / llengua / gola), marejos greus, etc.

-----------------

Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP també s'anomena cera de llana o greix de llana. És una cera segregada per les glàndules sebàcies dels animals de llana. Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP contribuirà a protegir la llana i la pell contra els estralls del clima i el medi ambient; també sembla tenir un paper clau en la higiene de la pell.

 

Avantatges del Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP :

Origen ric de colesterol, pura i prolongada.

------------------

Propietats i aplicacions de Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP:

Aquest producte es produeix mitjançant la refinació multipaseo de woolgrease. Processat en reactors d'acer inoxidable en un entorn GMP, i per tant, la millor retenció de color i característiques al llarg del temps.

A causa de la seva capacitat emolient, alta capacitat d'absorció d'aigua i propietats emulsives, a més de tenir baixa reactivitat química , Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP és àmpliament utilitzat en cosmètics, articles de tocador i preparats farmacèutics.

Produeix emulsions d'aigua molt estables en oli, característiques que l'han convertit en un component essencial en els excipients de les formulacions farmacèutiques.

------------------------------

Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP s'utilitza com a crema hidratant per tractar o prevenir la pell seca, aspra, picor, escamosa i irritacions de la pell menors (Per exemple, erupció del bolquer, cremades a la pell de la radioteràpia).

La pell seca és causada per tímid aigua a la capa superior de la nostra pell. Els emolients / hidratants funcionen formant una capa oliosa a la part superior de la pell que atraparà l'aigua dins de la nostra pell. Molts productes per a la cura de la salut també tenen ingredients que suavitzen la substància calenta que manté la capa superior de les cèl·lules de la pell junts. Lanolin Anhydrous , Anhydrate Lanolin USP, BP ajuda a la caiguda de les cèl·lules de la pell morta, ajuda a mantenir la pell a més aigua i deixa que la pell se senti més suau i més suau.

--------------------

COA de Lanolin anhidre:

Prova

Estàndard

Resultats

Olor
Lanolin anhidre

A la lanolina pura

Conformes

Aparença
Lanolin anhidre

Mitja pomada sòlida

Conformes

Color

Taronja groc

Conformes

Valor àcid, mg KOH / g

≤1.0

0,88

Acidesa, ml

No més de 2,0 ml de 0,10 NaOH / 10,0 g

1,57

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0.15%

Àcid soluble en aigua i àlcalis

Passar

Passar

Substàncies oxidables solubles en aigua

Passar

Passar

Alcalinitat

Passar

Passar

Punt de fusió
Lanolin anhidre

38-44 ℃

38 ℃

Cendra

≤0,15%

0,06%

Valor de iode, gi / 100 g

18-36

26.4

Saponificació

90-105

95.2

CONCLUSIÓ: AQUEST PRODUCTE ES TROBA L'ESTAT USP.

Lanolin Anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP And Cosmetic Grade TDS.jpg

Top Quality, Xina Pure Lanolin Anhydrous fàbrica Pharma Grade USP, BP i grau de cosmètics a la Xina; Xina Lanolin Anhydrous Raw Material Pharma Grade USP, BP i proveïdors de grau cosmètic a la Xina. Xina Lanolin Anhydrous API Pharma Grade USP, BP i fabricants de graus cosmètics a la Xina.

Si busqueu el Grau Farmacèutic Lanolin Anhidro BP, USP i el Grau Estètic CAS 8006-54-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Lanolin Anhydrous Pharmaceutical Grade BP, USP i grau cosmètic CAS 8006-54-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like