Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose Nom del producte: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose Paquet: 25Kgs / ba o 25Kgs / Fiber Drum Paraules clau: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose Descripció: Hydroxypropylmethylcellulose, ...

Detalls del producte

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose.jpg

Nom del producte: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose

QQ图片20180823092108_副本.jpg

Paquet: 25Kgs / ba o 25Kgs / fibra de tambor

QQ图片20180823092122_副本.jpg


PARAULES CLAU:

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose

Descripció:

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl metyl cellulose és un èter de cel·lulosa no iònica fabricat a través d'una sèrie de processos químics, amb la cel·lulosa polimèrica natural com a matèria primera. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és un éter de cel·lulosa no iònica en forma de pols blanca, inodora i sense sabor. En aigua freda, s'inflama en una solució coloidal clara o lleugerament tèrbola. Té espessiment, adhesió, dispersió, emulsió, formació de pel·lícules, suspensió, gelació, activitat superficial, retenció d'aigua, proporcionant coloides de protecció i altres propietats. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose podria ser utilitzada en materials de construcció, resina sintètica, indústria ceràmica, medicaments, aliments, tèxtils, agricultura, productes químics diaris i altres indústries.

Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és un polímer aplicat per a múltiples aplicacions en camps com la construcció i l'oftalmologia. També es coneix com hipromelosi, que és el nom internacional i no propietari d'aquesta substància. Aquesta trucada no està patentada per cap organització, i es podria utilitzar sense por a la infracció de marca o drets d'autor. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és una substància sòlida a RT i de color beix típicament. Una de les propietats més importants de Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és que, en una solució a base d'aigua, no té una propietat de gelificació quan s'escalfa. En lloc de precipitar-se com a metilcelulosa, fa que tota la solució es congeli en una massa semi-flexible que ja no pot fluir. Com més Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose sigui present, menor serà la temperatura crítica necessària per aconseguir aquest efecte.

Descripció: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és un polímers cel·lulòsics no iònics solubles en aigua que proporcionen espessiment en un ampli ventall d'aplicacions. Mostra propietats de realç d'escuma en aplicacions de neteja. Viscositat 60,000 - 90,000cP en solució (dos per cent). Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és off-white a pols flotant i groguenc, olor feble. Soluble en aigua.

CAS: 9004-65-3

INCI Nom: Hydroxypropyl methylcellulose

Característiques: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose aconsegueix espessir notablement la fase d'aigua de xampús, condicionadors, gels tòpics i altres tipus d'emulsions. Aquest producte també s'utilitza com a potenciador d'escuma i substància antiincrustant.

Ús: Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose és dispersable en aigua freda; Necessita una bona humectació fins que es formi gel, després es barreja bé per obtenir una consistència suau.

Dosificació suggerida comuna: 0.2 - 1 per cent. Per a cremes i locions 0,2-0,5%; per a gels fins a un 1% o més. També es pot combinar amb altres espessidors. Només per a ús extern.

Com la més famosa Xina Hydroxypropylmethylcellulose, proveïdor de metilcelulosa de Hydroxy propyl a la Xina

Ús i aplicació

1. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose podria ser espessor, estabilitzador, emulsionant, emulsionant, agent de suspensió.

2. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose s'utilitza com a agent de dispersió de resina sintètica, i l'agent de recobriment, també utilitzat com espessidor.

3. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose s'utilitza com espessidor, dispersant, aglutinant, emulsionant i estabilitzant en la indústria tèxtil. També s'utilitza àmpliament en resina sintètica, petroquímica, ceràmica, paper, cuir, medicina, alimentació, cosmètica i altres indústries.

4. Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose també s'utilitza en resina sintètica, indústria química del petroli, ceràmica, paper, cuir, tèxtil, medicaments, aliments, cosmètics i altres productes químics diaris i com a agent dispersant, agent espesante, aglutinants, excipients, càpsules, recobriment i embalatge resistents a l'oli, etc.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en hidroxipropilmetilcelulosa a la Xina, Hydroxy propyl methyl cellulose powder. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor adequat de Hydroxypropylmethylcellulose de Xina, Hydroxy propyl methyl cellulose quan ho necessitin. Quan compreu o compra Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose en pols procedent de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

Seguretat: en els estudis i investigacions més recents amb rates, no hi va haver efectes tòxics significatius diferents del retard del creixement una vegada que Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose s'utilitza correctament. Els experts també van aprovar que el retard del creixement pot contribuir a la desnutrició i no a la quantitat de hidroxipropilmetilcelulosa, hidroxipropilmetilcelulosa. Tota la informació el converteix en un producte segur.

FENGCHEN GROUP és un fabricant professional de hidroxipropilmetilcelulosa, Hydroxy propyl methyl cellulose a Xina, especialitzat en producció d'èter de cel·lulosa, capacitat total de 20000 tones anuals.

Els nostres principals productes relacionats inclouen Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose, Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), etc. Tots ells podrien ser àmpliament aplicats en la construcció, adhesiu de rajoles, morter sec mixt, massilla de paret, pintura, farmacèutica fabricació, processament d'aliments, producció cosmètica, etc.

El grup FENGCHEN es considerava "la millor empresa d'efectivitat econòmica" del comitè municipal de Shandong, vam guanyar el premi de primera classe en el Premi Científic i Tecnològic de Shandong; El nostre producte estrella, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxy propyl methyl cellulose, va ser guardonat amb el millor venedor.

Alta qualitat, hidroxipropilmetilcelulosa pura, fàbrica de hidròxid propil metilcelulosa, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant la hidroxipropilmetilcelulosa, hidroxipropil metilcelulosa, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: hidroxipropilmetilcelulosa, hidroxipropilmetilcelulosa, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like