Hydroxypropyl Methylcellulose Or Hypromellose (HPMC)

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) Nom del producte: Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) Sinònims: Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC Cellulose) Número CAS: 9004-65-3 Característiques: És blanca o pàl·lida en pols o partícules de cel·lulosa blanca. Fórmula d'estructura: ...

Detalls del producte

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC)

image001.jpg

Nom del producte: hidroxipropilmetilcelulosa o hipromelosi (HPMC)

Sinònims: Hidroxipropilmetilcelulosa (HPMC Celulosa)

Número CAS: 9004-65-3

Característiques: És blanca o pàl·lida en pols o partícules de cel·lulosa blanca.


Fórmula d'estructura:

image002.pngimage003.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

25 kg / bossa, segons els requisits del client.

image004.jpg


PARAULES CLAU:

Hidroxipropil metilcelulosa o hipromelosi


Descripcions i detalls:

Número CAS 9004-65-3

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és multifuncional com a lubricant, potenciador d'escuma i estabilitzant, espesante, estabilitzador d'emulsió i pel·lícula anterior per al cabell i productes de cura de la pell.

Amb els seus personatges d'escuma, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és especialment útil en sistemes tensioactius. També contribuirà a la formació de l'estructura de les bombolles, donant lloc a una esponja més rica i duradora. Aquesta substància té una tolerància relativament alta tant per a sal i alcohol.

Tècniques per a la dispersió:

El mètode més preferit és començar a escalfar prop d'un terç de la formulació total H2O a més de 75 ° C. Afegiu Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) al vòrtex d'H2O agitat i escalfat. Barregeu-los fins que estiguin totalment dispersos.

Tècnicament, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) no es dissolen a aquesta temperatura. Després de la dispersió completa, afegiu l'aigua restant a RT, al voltant de 20C o fins i tot una mica més fred. A continuació, continuem barrejant-los durant aproximadament mitja hora després de la solució total es va refredar fins als 25 ° C o fins i tot la temperatura més baixa.

Continueu amb la formulació.

Si el calefactor és impossible, es prefereix fregar la hidroxipropil metilcelulosa o hipromelosa (HPMC) en un medi no solvat, com la glicerina o PEG, i després afegir el purí al vòrtex de l'aigua vigorosament agitada. No es prefereix afegir HPMC directament a aigua freda, però si cal, s'ha de fer molt lentament sota agitació vigorosa. Espereu temps de mescla més llargs per a la dissolució completa.

Índexs de hidroxipropilmetilcelulosa o hipromelosi (HPMC):

Taxa d'ús típica: 0,5 - 3%

Aspecte: Pols granulars blancs

Solubilitat: soluble en aigua

Viscositat (2% de solució, sec): 7.500 - 14.000 mPa.s

pH: 5,0 - 8,0

Càrrec químic: no iònic

País d'origen: Xina

Vida útil: 36 mesos.

Informació d'enviament: HS CODE # 39123900


Descripció:

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és un polímer semisintètic, inert i viscoelàstic utilitzat com a gotes oculars, així com un component d'excipient i control de lliurament en medicaments orals, que es troba en una varietat de productes comercials.

Com a additiu alimentari, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) es considera un agent emulsionant, espessidor i suspensor, i una alternativa a la gelatina animal. Número E: E464.

Diferents tipus de productes Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) tenen diferents proporcions de metoxi i hidroxipropil. Això afectarà la temperatura de gelificació tèrmica de Hydroxypropyl Methyl Cellulose, i altres caràcters.

En la indústria de processament d'aliments, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) té moltes característiques preferides. Segons la gelificació tèrmica, la formació de pel·lícules, espessidors i altres propietats, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) es podrien aplicar a diverses coses comestibles per tal de millorar el tacte del menjar. Molt popularment, la formulació del pa té aproximadament un per cent d'Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC), i la gelació es produeix en contacte amb l'oli calent. D'aquesta manera, es generarà una capa protectora a la vora del menjar fregit, que controlarà eficaçment l'absorció de greixos.

Aplicació de hidroxipropilmetilcelulosa o hipromelosa (HPMC) en la indústria de la construcció: aquest producte podria funcionar com a substància de retenció d'aigua i retardador de morter de ciment. Permetrà que el morter tingui capacitat de bombament. En el llistó de guix, materials de guix, pols de massilla o altres materials de construcció, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) funciona com a aglomerant i ajudarà a millorar la capacitat de propagació. A més, ajuda a allargar el temps de funcionament.

Aplicació d'hidroxipropilmetilcelulosa o hipromelosa (HPMC) e en PVC: en la producció de PVC, aquest producte funcionarà com a substància dispersant, que és el principal producte afegit en la fabricació de PVC.

 

Medicina, alimentació Usos industrials personals:

Atès que Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) no és iònic, i en el procés de preparació es pot purificar de manera efectiva mitjançant el rentat amb aigua calenta, té un contingut de cendres molt baix. Aquesta és una propietat important. Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és capaç de superar completament els requisits estrictes per produir productes mèdics, alimentaris i d'atenció personal.

Guia d'aplicacions per a la indústria del PVC:

En el procés de polimerització del sistema de polimerització de suspensió de PVC, l'ús de Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) com a dispersant podria millorar les propietats de dispersió de suspensió, també podria millorar la morfologia de les partícules i millorar el rendiment d'absorció en els plastificants.

Guia d'aplicacions per a la indústria de materials per a la construcció:

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) té una alta capacitat de retenció d'aigua. Ajudarà a allargar el temps de treball del morter i augmentar eficaçment el treball i és més que bo que el morter tingui una alta resistència mecànica durant la solidificació.

En general, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és un polímer semisintètic que s'utilitza àmpliament per a usos múltiples com el lubricant oftàlmic, l'excipient i el component de lliurament controlat en medicaments orals que es troben en diverses mercaderies.

Com a proveïdor de la Xina Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) més famós a la Xina, la hidroxipropil metilcelulosa o Hypromellose (HPMC) del grup Fengchen està ben equipada amb el paquet més nou i més segur.


Propietats del producte:

Densitat 1.39

Solubilitat d'hidroxipropilmetilcelulosa o Hipromelosi (HPMC) H2O: 50 mg / ml, clar a molt tèrbol, lleugerament groc

Aspecte i forma: pols

Color "blanc a crema

Solubilitat d'aigua: SOLUBLE


Característiques del producte:

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és un éter de propilenglicol de metilcelulosa, hidroxipropil i metil combinat amb anell de glucosa anhidra per èter enllaç. És pols o partícules de cel·lulosa blanca blanca o pàl·lida. Es dissoldrà en aigua freda mentre no es dissol en aigua calenta. La solubilitat en els dissolvents orgànics de Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és superior a l'aigua soluble. Es pot dissoldre en metanol anhidre i solució d'etanol. Aquest producte també és soluble en hidrocarburs clorats i cetones en dissolvents orgànics. Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és soluble en aigua. I la seva solució d'aigua té una activitat superficial, la formació de la pel·lícula després de l'assecat, escalfada i refredada, a la vegada, a partir de la conversió reversible de sol a gel. Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) podria ser utilitzada sola en la beguda freda. I també es podria aplicar juntament amb un altre emulsionant, estabilitzador.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) i altres compostos d'alt pes soluble en aigua utilitzen la mescla, es converteixen en transparents i una viscositat més alta. La temperatura de gelificació de mercaderies amb baixa viscositat és relativament més alta que l'alta viscositat de les mercaderies. La seva solució és estable a RT. Molt més recents, Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) ha estat àmpliament aplicada en la indústria química del petroli, la fabricació de paper, cuir, impressió tèxtil i tenyit, farmacèutica, alimentària, cosmètica i altres indústries, i com a agent dispersant, agent espesante, adhesiu , excipients, càpsules, recobriment i embalatge resistents a l'oli, etc.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant de pols hidroxipropil metilcelulosa o hipromelosi (HPMC) líder a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols hidroxipropil metilcelulosa o Hypromellose (HPMC) adequat quan ho necessitin. Quan compreu o compra Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és un polímer semisintètic

HPMC es pot dissoldre a l'aigua per crear una solució. Com que aquest producte és un polímer, es forma una pel·lícula després de l'assecat. També mostra les propietats de termogel·lació, la qual cosa significa que, si bé Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és una forma líquida a RT, però a l'escalfament augmenta la viscositat de la substància i, finalment, es congela per formar una consistència de tipus gel a 50-55 graus centígrads. Aquesta capacitat especial fa que Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) sigui molt útil com a agent d'unió, emulsionant, tensioactiu, estabilitzador, adhesiu i en el control general de la viscositat del producte. Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) s'aplica majoritàriament en sabons de bany, protector solar, xampús i netejadors en baixes concentracions (normalment no superiors als cinc per cent). També es va aplicar àmpliament en nivells tan alts com trenta-sis per cent en cremes hidratants i cremes nocturnes.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) es dissoldrà en aigua per crear una solució. Com a polímer, forma una pel·lícula quan s'asseca.

Mesures de seguretat / efectes secundaris:

Després de moltes investigacions sobre rates, es suggereix que Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) no és tòxic. Es considera "segur com ingredients cosmètics en les pràctiques actuals d'ús i concentració". Les organitzacions autoritzades també consideren que Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) són segures per a ús general. Particularment en la indústria alimentària, principalment funciona com una alternativa a la gelatina animal amb el número E, E464.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) és un polímer de cel·lulosa modificat químicament que és de color blanc i que es considera segur per al consum humà. Aquest producte sol utilitzar-se com a alternativa a la gelatina i al gluten en productes ecològics.

Usos comuns:

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) podria ser una alternativa a la gelatina:

Actua com una alternativa a la gelatina per la seva font vegetariana i les seves similituds físiques amb la gelatina. Això és especialment útil quan volem fer els nostres propis suplements perquè és capaç d'ajudar els vegetarians i els que tenen restriccions dietètiques a consumir suplements i medicaments.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) també serà Alternativa al Gluten:

També es considera que aquest producte és un substitut perfecte per a gluten en aliments sense gluten. Quan coure el pa, controla "tant la difusió com la pèrdua d'aigua de la molla de pa i les interaccions entre el maculomule de les proteïnes i el midó". D'aquesta manera, ajudarà a fer un pa més suau sense gluten i reduirà l'estancament durant l'emmagatzematge.

Altres aplicacions: Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) actua com a agent espesante, recobriment de polímers, aglutinants i bioadhesius en produccions farmacèutiques, alimentàries i industrials.

El rendiment de Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) a Pharmaceuticals:

Suplement càpsules, operador de medicaments, agent de recobriment, emulsionant en ungüents, agent de tableta, gotes d'ulls

Aliments: productes de fleca, gelats; Adorn d'amanides, salsa barreja.

Industrial: materials de construcció, tinta, impressió i tenyit de tèxtils, fabricació de paper


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Detalls de l'embalatge: 25kg / cubeta, tambor

Elements de prova

Especificació

Descripció

Eteres de cel·lulosa inodors, insípids i no tòxics

Identificació

Conformar

PH

5.0-8.0

viscositat

4.0-6.0

Pèrdua en l'assecat

≤5,0%

Insoluble en aigua

≤0,5%

Residu en ignició

≤ 1,5%

Heavy metal

≤ 20 ppm

Mètode percentual

28.0 a 30.0

Percentatge d'hidroxipropil

7.0 a12.0

Arsènic

≤2 ppm

TAMC

≤1000 cfu / g

TYMC

≤100 cfu / g

Escherichia coli

absència

FENGCHEN GROUP és el soci preferent del desenvolupament per a fabricants i proveïdors en les àrees de Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC).

Som els que atenem a les necessitats canviants de tots els formuladors i propietaris de marques les reclamacions d'etiquetes estan habilitades per les nostres solucions.

Hydroxypropyl methylcellulose o Hypromellose (HPMC) es produeixen a partir de matèries primeres renovables.

El nostre creixement del mercat mundial es basa en una robusta capacitat de fabricació entre els més avançats del nostre sector i en inversions globals, regionals i locals.

Està impulsat per la nostra gent, destacades marques de productes, coneixements d'aplicacions, subministrament global i un enfocament incessant en R + D, tot combinat amb una recerca incansable de solucions als reptes de producció i comercialització als quals s'enfronten els nostres clients.

Màxima qualitat, fàbrica de hidroxipropil metilcelulosa o Hypromellose (HPMC), proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu cercant la hidroxipropilmetilcelulosa o la hipromelosi (hpmc), podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: hidroxipropil metilcelulosa o hipromelosi (hpmc), fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like