Pols de blat de moro en pols, blat de moro en pols o en grànuls

Pols de blat de moro en pols, corncob en pols o grànuls Nom del producte: pols de blat de moro en pols, blat de moro en pols Tassa d'ús comú; 6,8,10,12,16,24,30,36,46,60,80,100,120,150 (malla), 20 malles Característiques: partícules petites de color groc clar a marró clar sense impureses visibles, floridura, ceba, insectes. Puresa ...

Detalls del producte

Pols de blat de moro en pols, corncob o grànul en pols

image001.jpg

Nom del producte: pols de blat de moro en pols, cob de blat de moro en pols

Mida utilitzada habitualment; 6,8,10,12,16,24,30,36,46,60,80,100,120,150 (malla), 20 malles

Característiques: Petites partícules de color groc clar a petites i marrons, sense impureses visibles, floridura, ceba, insectes.

Puresa (assaig):

image002.jpg

Paquet: 30Kgs / Ctn


PARAULES CLAU:

Pols de blat de moro en pols, grànuls de blat de moro

Cob de pols en pols

Descripció de la pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul es salce com una alternativa natural i respectuosa amb el medi ambient per al rodenticida anticoagulant.

Tècnicament, la pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul és un absorbent i adsorbent versàtil derivat de Corn Cobs per a moltes aplicacions.

La pols de blat de moro en pols, el grànul de blat de moro en pols o el grànul és un dels transports o mitjans més populars per als productes farmacèutics i productes veterinaris.

Pols de blat de moro per a pinsos d'abrasius i blat de moro Descripció:

La nostra pols de blat de moro en pols o blat de moro en pols o blat de moro està elaborat amb un processament de blat de moro d'alta qualitat, com el color beix o marró groc, abans era una varietat de productes de substitució de pols de partícules de menjars, contingut d'humitat de 5, 5,7 de proteïna bruta, fibra bruta 3,7, La proporció és de 0,3-0,35, la capacitat d'adsorció de 50-70. La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul és un proveïdor de producció de farina de soja, medicaments veterinaris i altres vectors d'alternatives. El producte que utilitza Corn Cob Powder, Corncob o granulat en pols inclou el clorur de colina, vitamines, premixes i additius per a pinsos i altres desenes de medicaments veterinaris i additius per a pinsos. Comparar amb altres possibles portadors, Corn Cob Powder, Corncob en pols o el preu del grànul és molt baix. La vida útil també pot ser més llarga. Amb l'ajuda del nostre producte, el producte final tindrà una fluïdesa molt millor, una forta absorció d'aigua i una bona palatabilitat, etc.

Com a transportista, Corn Cob Powder, Corncob en pols o grànul ajudarà a augmentar el temps de vida de la major part de la vida útil dels medicaments veterinaris fins a 36 mesos. I el producte serà estable. Els indicadors i els indicadors microbians estan d'acord amb els estàndards nacionals i internacionals, de baix cost, d'alta qualitat i econòmics.

Procés: pols de blat de moro en pols, pols de blat de moro en pols o processament de trituració de grànuls i sotmetent a un rigorós material de cribratge, organitzant una duresa uniforme i adequada. El nostre producte té una gran duresa i una forta capacitat d'absorció d'aigua. La pols de blat de moro del grup Fengchen, el blat de moro en pols o el grànul té bona resistència al desgast i molts altres avantatges. No es trencarà fàcilment.


Components nutricionals de pols de blat de moro en pols o blat de moro en pols:

en 54,5% de sucre, proteïna bruta 2,2%, greix cru, fibra bruta, minerals 0,4% 29,7% 1,2%.

Com a pols de blat de moro de productes de la Xina més famós a la Xina, el proveïdor de grànuls en pols o en pols a la Xina, la pols de blat de moro del grup Fengchen, el pols de blat de moro en pols o el grànul està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.


Funcions i habilitats:

Similar a altres rodenticides, la preparació requereix 3-7 dies per ser eficaç. En lloc de matar els rosegadors a través de l'hemorràgia interna com ho fan els anticoagulants, el pols de blat de moro en pols o el grànul en pols afecten el sistema digestiu d'un roedor, causant una deshidratació aguda per la seva naturalesa extremadament absorbent (la mazorca de blat de moro s'ha utilitzat en aplicacions com a vessaments de petroli en cossos d'aigua, llavors assecat i descongelant). Les vies digestives fisiològiques es veuen alterades, evitant la regulació normal dels nivells d'aigua i sal, que condueixen a un xoc circulatori hipovolèmic a través del volum reduït de sang i la pressió arterial, la privació d'oxigen de la sang i, finalment, la mort.

La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul és per naturalesa biodegradable, per tant, no un contaminant ambiental. No hi ha risc de contaminació als cultius, ni a la cadena alimentària. No hi ha cap amenaça de toxicitat per a animals domèstics, ramaders o ocells.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts en pols de blat de moro en pols, corncob en pols o el fabricant de grànuls a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Ús i aplicació:

La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul és àmpliament utilitzat per ser portador de molts productes veterinaris. Per exemple, Choline Chloride Corn Cob 60% és un producte popular. La pols de blat de moro funciona a la perfecció com a transportista d'aquest producte.


Àmbits d'aplicació:

(1) Pols de blat de moro en pols o blat de moro en pols és capaç de treballar com a material diluent / transportista / farciment en productes de salut animal, agroquímics, formulacions veterinàries, premescles vitamínicas, farmàcia, etc.

(2) La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul funciona com a medi absorbent perfecte en el control del medi ambient per a l'eliminació segura d'efluents líquids i sòlids.

(3) La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul actuen com a condicionador del sòl, retenedor d'aigua en horticultura.

(4) La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul funciona com a condicionador de llit a la indústria avícola, etc.


APLICACIÓ

1. fricció: La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul es pot utilitzar per netejar, esmolar en sec, metall o plàstic, vidre i altres productes.

2. adsorbibilitat: la pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul té una excel·lent capacitat d'adsorció. Pot absorbir 4 vegades el seu propi pes del líquid. Es tracta d'un gran desenvolupament dels recursos de carbó activat. El pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul s'utilitza per a l'absorció, assecat, absorció de residus químics, una gran superfície de superfície d'aigua per a l'assentament humit d'esports nàutics.

3. La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul no és tòxic per a la indústria de pinsos: vitamina, portador de condiment. Aquestes propietats ho fan perfecte per a la producció que utilitza.

4. Estabilitat química: la pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul és una espècie de bona medicina, companyia química.

5. La pols de blat de moro en pols, el blat de moro en pols o el grànul també pot ser una alimentació animal.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de blat de moro a la Xina, en pols en pols o en pols. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el correcte pols de blat de moro de la Xina, el fabricant i proveïdor de blat de moro en pols o en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de blat de moro en pols, pols de blat de moro en pols o grànuls de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


FITXA DE DADES DE SEGURETAT DE MATERIALS

Secció 1 - Identificador del producte Corn Cob Powder, corncob en pols o grànul

FENGCHEN GROUP Co., Ltd.

Secció 2 - Identificació de riscos; Cap dany directe al cos humà.

Constitució al·lèrgica, fàcil de causar picor.

Secció 3: Composició / informació sobre ingredients; Fibra vegetal, pols de blat de moro en pols, corncob o grànul en pols

Secció 4: Mesures de primers auxilis; Ulls: Deu minuts, es renta amb aigua. Consulti un metge.

La pell: esbandida bé amb aigua.

Secció 5: Mesures de lluita contra incendis; Manténgase allunyat dels objectes inflamables. Spray d'aigua contra incendis.

Secció 6: Mesures d'alliberament accidental; Recollida de reciclatge o enviat a la venda de residus.

Secció 7: Maneig i emmagatzematge; Emmagatzemat a baixa temperatura i baixa humitat al sec

medi ambient. No estarà a prop de l'incendi i la font de calor.

Secció 8: Controls d'exposició / Protecció personal;

Protecció del sistema respiratori: possible exposició a la pols, ha de portar respirador de pols.

Protecció dels ulls: utilitzeu ulleres de seguretat. L'altre: utilitzeu roba de màniga llarga.

Secció 9: Propietats físiques i químiques; inflamable.

Secció 10: Estabilitat i Reactivitat; La natura és estable. Reactivitat: desconeguda.

Secció 11: Informació toxicològica; Desconegut

Secció 12: Informació ecològica; Gramineae / Trib / Maydeae / Zea

Secció 13: Consideracions sobre l'eliminació;

Secció 14: Informació de transport; Mercaderies no perilloses.

Secció 15: Informació reglamentària; Manténgase allunyat de la font de foc, manteniu-vos allunyat de la humitat.

Secció 16: altra informació;


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Pols de blat de moro (20 malles)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols de blat de moro en pols

Partícules petites de color groc clar a marró clar sense impureses visibles, floridura, ceba, insectes.

Compleix

Identificació

Heu de complir.

Compleix

Tamany de partícula

20mesh de blat de moro ≥ 95,0%

97,4%

Humitat

≤ 8,0%

(80 graus en forn per a 2 hores)

<>

Aflatoxina B1

0.1ug / mg

No detectat

Cendra

≤ 5,0%

(Després de la combustió d'alta temperatura)

3,46%

Densitat a granel

0.22 ~ 0.27

0.24

Proteïna bruta

≥ 4,0%

4,21%

Fibra bruta

≥ 3,7%

3,83%

Nom del producte Corn Cob Powder (20 Mesh)

Prova d'element Resultat estàndard

Ens assegurem que el nostre procediment de pagament sigui segur i senzill. Oferim mètodes als nostres clients com a passarel·la de pagament en línia, transferència electrònica de fons, efectiu, dipòsits bancaris i altres. Els nostres membres de l'equip ens ajuden a oferir un rang excepcional de productes que compleix els estàndards.

Màxima qualitat, pols pur de blat de moro pur, pols de blat de moro en pols o fàbrica de grànuls, proveïdor, fabricant a la Xina.


Productes relacionats:

Cobra de blat de moro clorur de colina 60%, 70%

Si busqueu la pols de blat de moro, el blat de moro en pols o el grànul, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols de blat de moro en pols, blat de moro en pols o grànuls, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like