Àcid tricloroisocianúric 90% en pols, pastilla àcid tricloroisocianúrica, grau (TCCA) CAS 87-90-1

Àcid tricloroisocianúric 90% en pols, tableta àcid tricloroisocianúrica, grànul (TCCA) CAS 87-90-1 Número CAS: 87-90-1 Sinònims: 1,3,5-tricloro-1,3,5-triazinano-2,4, 6-trione, TCCA Classe perillosa: 5.1 Condicions de transport: UN 2468 5.1 / PG 2 Assay: àcid tricloroisocianúrico 90% Fórmula mínima: ...

Detalls del producte

Àcid tricloroisocianúric 90% en pols, pastilla àcid tricloroisocianúrica, grau (TCCA) CAS 87-90-1

Trichloroisocyanuric Acid 90% Powder, Trichloroisocyanuric Acid Tablet, Granule (TCCA).jpg


Nom del producte:

Pols àcid tricloroisocianúric

Pastilla àcid tricloroisocianurica

Especificacions:

Àcid tricloroisocianúric 90% Min, pols o grànuls

1g, 5g, 10g, 15g, 20g, 30g, 50g, 100g, 125g, 150g, 190g, 200g, 250g, 500g (oa petició dels clients)

Característiques:

Pols o grànuls cristal·lins blancs

Pastilles blanques.


Número CAS: 87-90-1

Sinònims: 1,3,5-tricloro-1,3,5-triazinano-2,4,6-trione, TCCA

Classe perillosa: 5.1

Condicions del transport: UN 2468 5.1 / PG 2

Assay: àcid tricloroisocianúric 90% Min

Fórmula: C3O3N3CL3; C3Cl3N3O3

Estructura:

Trichloroisocyanuric Acid 90% Powder, Trichloroisocyanuric Acid Tablet, Granule (TCCA) formula.jpg

Paquet:

- Barril plaquial: 25kg / barril, 50kg / barril

- Borsa teixida llisa: 25kg / bag, 1000kg / bag

- Barril de cartró: 50 kg / barril (es pot personalitzar)

Paraules clau: àcid tricloroisocianúric, àcid tricloroisocianúric 90% en pols, comprimit àcid tricloroisocianúric, àcid tricloroisocianúrico 90% granulós, granular

Descripció de l'àcid tricloroisocianúric:

L'àcid tricloroisocianúric 90% en pols és un compost orgànic. S'utilitza per produir desinfectants finals, algicides i bactericides. També s'utilitza en l'àrea de tractament d'aigües. L'àcid tricloroisocianúric 90% en pols i les pastilles d'àcid tricloroisocianúric es poden utilitzar tant com a desinfectant industrial, agent de blanqueig i un reactiu en síntesi orgànica.

Té una forta olor de clor. La pastilla de l'àcid tricloroisocianúric i el grànul d'àcid tricloroisocianúric també són formes populars per al mercat intern i extern.

L'àcid tricloroisocianúric El 90% de pols o grànul és una bona font de clor per al control de la contaminació biològica en piscines, sistemes d'aigua industrials i sistemes d'aigua de refrigeració. S'ha demostrat que l'àcid tricloroisocianúric és una alternativa millor i més econòmica per al blanqueig en pols i hipoclorit sòdic per a tot tipus d'aplicacions de cloració.

Química de l'àcid tricloroisocianúric (TCCA):

Després de la hidròlisi a l'aigua, l'àcid tricloroisocianúrico es convertirà en àcid hipoclorós (HOCL), que té una forta propietat microbiana. El subproducte de l'hidròlisi, l'àcid cianúric, actua com a estabilitzant i evita la conversió de l'àcid hipoclorós en ió d'hipoclorit (OCL-) a causa del sol i la calor, que té una activitat microbiana baixa.

Funcions: antisepsis, esterilització, neteja d'aigua, blanqueig, matança d'algues, desodorització

Àcid tricloroisocianúric (TCCA) Avantatges:

- Font eficient i estable de clor

- Àcid tricloroisocianúric 90% en pols és estable en l'emmagatzematge, amb una llarga vida útil.

- No hi ha turbidez blanca (com en cas de pols de blanqueig)

- L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) és fàcil de manejar, enviar, emmagatzemar i aplicar. Estalvieu un cost costós dels equips de dosificació.

- Comprimits d'àcid tricloroisocianúric, en pols, grànuls, tots ells tenen una durada llarga d'efecte esterilitzant

Fengchen Group és un proveïdor líder de àcid Trichloroisocianuric 90% en pols de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte del grànul d'àcid tricloroisocianúric quan ho necessitin. Quan compreu o compreu la tableta d'àcid tricloroisocianúric, dirigiu-vos al grup Fengchen.

---------------------

Pols àcid tricloroisocianúric: índex tècnic:

Índex d'índex de grau \ index value \

Millor qualitat

Primer grau

Qualificat

Contingut efectiu del clor% ≥

90.0

89.0

88.0

Contingut de l'aigua% ≤

0,5

0,5

0,5

Valor de PH d'1% de solució

2.7--3.3

----------------------
Taula d' àcid tricloroisocianúric : tipus i especificacions1 g / tauleta

5 g / tauleta

10 g / tauleta

15 g / tauleta

20 g / tauleta

30 g / tauleta

50 g / tauleta

100 g / tauleta

125 g / tauleta

150 g / tauleta

190 g / tauleta

200 g / tauleta

(Es pot personalitzar)


----------------------

Granulat àcid tricloroisocianúric:

Malla de 8-30 o malla de 20-60, es pot personalitzar.

----------------------

Ús i aplicacions:

1. Pols d'àcid tricloroisocianúric, granulat, comprimits poden utilitzar-se en el tractament d'aigües, com l'aigua de la piscina, l'aigua potable i l'aigua circulant industrial.

- Desinfecció del sanejament civil i aigües residuals

-Disinfecció del pretractament industrial d'aigua

-Infecció de piscines

2. Àcid tricloroisocianúric 90% en pols, grànuls, tauletes poden utilitzar-se en esterilització i desinfecció per a taula, llar, hotel, lloc públic, hospital, indústria de cria i etc.

3. A més, l'àcid tricloroisocianúric 90% en pols, el grànul, les tauletes es poden utilitzar tant en teixits de rentat i blanqueig, a prova de llana, en pols de llana, en cloració de goma, etc.

- Blanquejador per a cotó, enginyós, teixits químics.

-com a agent anti-retràctil per a llana i materials de bateria

4. Àcid tricloroisocianúric 90% en pols també són àmpliament utilitzats en la ramaderia i la protecció vegetal.

5. L'àcid tricloroisocianúric també s'utilitza com a conservant en indústries d'horticultura i aqüicultura, o utilitza com a desodorant en destil·leries, o microbiocida oxidant per a sistemes d'aigua de refrigeració.

Altres usos i aplicacions d'àcid Trichloroisocyanuric (TCCA)

1. L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) en pols, grànul, comprimits es pot utilitzar en el tractament d'aigües, especialment en el tractament d'aigua de piscines, tractament d'aigua potable, eliminació d'algues a partir de subministraments d'aigua industrials, tractament d'aigües residuals industrials o urbanes, desinfecció de purins de perforació de petroli i les aigües residuals, i la producció de cèl·lules d'aigua marina.

2. L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) en pols, grànuls, pastilles també es pot aplicar a la desinfecció de vaixella, la desinfecció preventiva de cases, hotels i llocs públics, higiene i control de malalties als hospitals i desinfecció mediambiental per a peixos, cucs de seda, bestiar i aus de corral. L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) també es pot utilitzar en la desinfecció i conservació de fruites i verdures.

3. Finalment, també s'aplica àmpliament l'àcid tricloroisocianúric (TCCA) en pols, grànuls, tauletes aplicades en la neteja i el blanqueig tèxtil, la resistència a la retracció de llana, la resistència als insectes de paper, la cloració de goma, etc.

 

--------------------------

Especificació de l'àcid tricloroisocianúric (TCCA):

Abbr: TCCA

Fórmula molecular: C3O3N3Cl3

Àcid tricloroisocianúric (TCCA) N ° CAS: 87-90-1

Núm. De l'ONU: 2468

Aspecte: pols blanc, grànuls o comprimits

Pes molecular: 232.41

Clor disponible: 90% Min

Contingut d'humitat: 0,5% màx

Acid trichloroisocyanuric (TCCA) Solubilitat: aigua d'1,2 g / 100 g

Valor de pH del 1% de solució: 2.7-3.3

 

Beneficis de l'àcid tricloroisocianúric (TCCA) a la piscina

L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) està disponible amb una concentració de clor del 90%. A causa de l'alt contingut en clor, és molt fàcil de manipular per a piscines grans. L'àcid tricloroisocianúric (TCCA) redueix la pèrdua de clor durant el dia. L'àcid tricloroisocianúric és estable i no es tira com molts altres compostos halògens. Redueix el creixement de les algues. El TCCA es dissol lentament en aigua, permetent la dosificació contínua i mesura del clor, especialment quan es troba en forma de tableta.

----------------------------------

L'àcid tricloroisocianúric és un compost orgànic amb la fórmula (C3Cl3N3O3). S'utilitza com a desinfectant industrial, agent de blanqueig i un reactiu en síntesi orgànica. Aquesta pols cristal·lina blanca o granular, que té una forta "olor de clor", es ven en forma de tableta o grànul per a ús domèstic i industrial. Les sals de l'àcid tricloroisocianúric es coneixen com tricloroisocianurats.

 

Altres noms: clorur isocianúric

1,3,5-Tricloro-1,3,5-triazina-2,4,6 (1H, 3H, 5H) -trioni

Trichloro-s-triazinetrione

Massa molar: 232.40 g · mol-1

Aspecte: sòlid incolor

Densitat: 2,19 ± 0,1 g / cm3

Punt de fusió: 246 a 247 ° C (475 a 477 ° F; 519 a 520 K)

Punt d'ebullició: es descompon

Solubilitat en altres dissolvents: soluble en clorocarbonos, acetona i acetonitril

------------------------------

Altres usos de la següent manera:

Àcid tricloroisocianúric 90% en pols s'aplica principalment per piscines i colorants. També s'utilitza com a agent de blanqueig en la indústria tèxtil. Àcid tricloroisocianúric 90% en pols és àmpliament utilitzat en sanejament civil per a piscines i balnearis, prevenció i curació de malalties en la ramaderia i la pesca, conservació de fruites i vegetals, tractament d'aigües residuals, com algicida per a aigua reciclada en la indústria i aire condicionat, a Tractament anti-retràctil per a la llana, per al tractament de llavors i en la síntesi química orgànica. Quan s'utilitza en piscines, el pols d'àcid tricloroisocianúric, granular o comprimits és més fàcil de manipular que el clor. Es dissol lentament a l'aigua, però quan finalment reacciona i treballa, la concentració d'àcid cianúric a la piscina s'incrementarà. A altes concentracions d'àcid cianúric, els nivells normals de clor poden ser ineficaços, que requereixen dilució mitjançant el drenatge i la recàrrega del grup o mitjançant l'addició de dosis anormalment altes de clor per superar aquest efecte.

Maneig d'àcid tricloroisocianúric:

Mantingueu el contenidor tancat quan no estigui en ús. Emmagatzemi en una zona fresca, seca i ben ventilada, lluny de foc i de calor. Utilitzeu roba seca i neta quan manipuli l'àcid tricloroisocianúric. Eviteu respirar la pols i no us poseu en contacte amb els ulls o la pell. Utilitza guants de goma o plàstic i ulleres de seguretat.

Pols d'àcid tricloroisocianúric de primera qualitat 90%; Producció de grànuls d'àcid tricloroisocianúric a la Xina. Fabricants de tableta àcida de tricloroisocianur de la Xina.


Si esteu buscant l'àcid tricloroisocianúric 90% en pols, tableta d'àcid tricloroisocianúrico, grànul (tcca) cas 87-90-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid tricloroisocianúric 90% pols, tableta d'àcid tricloroisocianúric, grànul (tcca) cas 87-90-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like