Diòxid de tiourea, formamidina àcid sulfinic 80%, 90%, 99% CAS 1758-73-2

Diòxid de Thiourea, formamidina Àcid sulfúlic 80%, 90%, 99% CAS 1758-73-2 Nom del producte: Dioxido de Thiourea, Formamidina àcid sulfinic Sinònims: Substitució de hidrosulfito de sodi. Número CAS: 1758-73-2 Característiques: Pols cristal·lí blanc Assay : 80%, 90%, 99% Fórmula de diòxid de tiourea: CH4N2O2S; ...

Detalls del producte

Diòxid de tiourea, formamidina àcid sulfinic 80%, 90%, 99% CAS 1758-73-2

Thiourea Dioxide, Formamidine Sulfinic Acid 80%, 90%, 99%.jpg

Nom del producte: diòxid de tiourea, formamidina sulfinic acid

Sinònims: (reemplaçament de hidrosulfita de sodi)

Número CAS: 1758-73-2

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 80%, 90%, 99% diòxid de tiourea

Fórmula: CH4N2O2S; (NH2) 2CSO2 = 108.12

Estructura:

Thiourea Dioxide, Formamidine Sulfinic Acid 80%, 90%, 99% formula.jpg

Paquet: 25kg / bag, 50kg / bag, 1000kg / bag, 25kg / drum, 50kg / drum o segons el requisit del client.

Thiourea Dioxide, Formamidine Sulfinic Acid 80%, 90%, 99% package.jpg

Emmagatzematge del diòxid de tiourea: es suggereix que la temperatura sigui inferior a 30 ° C. Zona seca i ben ventilada lluny de tota font d'encès, font de calor i llum solar directa. Eviteu materials incompatibles. Mantingueu els contenidors ben tancats. No emmagatzemeu en contenidors no etiquetats ni etiquetats de manera incorrecta. Protegeix de la humitat. No emmagatzegueu prop de materials combustibles. La botiga evita, juntament amb els orgànics i la reducció de materials.

Número ONU: 3341

Classe perillosa: 4.2

Paraules clau: diòxid de tiourea, formamidina sulfinic acid

Descripció del diòxid de tiourea:

El diòxid de tiourea és un compost d'organosulfur, àmpliament utilitzat en la indústria tèxtil. El diòxid de tiourea és cristalls blancs, soluble en aigua, solució aquosa i té les dues característiques del peròxid d'hidrogen i la urea. El diòxid de tiourea té un paper com a agent reductor. En sentit estricte, el diòxid de tiourea no és en realitat un diòxid, sinó que és un derivat d'un àcid sulfinic (RS (O) (OH), per això el diòxid de tiourea també s'anomena formamidina sulfinic acid.

El diòxid de tiourea és una substància amigable per al medi ambient. S'utilitza per reemplaçar el hidrosulfit de sodi com a substitut. El diòxid de tiourea té una millor estabilitat tèrmica, major reductibilitat, una operació més senzilla en comparació amb el hidrosulfito de sodi.

El transport i emmagatzematge del diòxid de Thiourea és convenient i no necessita estar en condicions molt estrictes. El diòxid de tiourea també s'utilitza habitualment per reduir els tints i la tintura de sofre, la llana i el blanqueig de seda, etc.

En la indústria de la fabricació de paper, el diòxid de tiourea pot ser un agent per desenterrar el paper de residus.

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols diòxid de tiourea de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de diòxid de tiourea o formamidina en pols d'àcid sulfílic quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de diòxid de tiourea, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Com a professional de la Xina Thiourea Dioxide, Formamidine sulfinic acid Raw Materials supplier and Manufacturer in China, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Thiourea Dioxide, Formamidine sulfinic acid API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Característiques i avantatges:

El diòxid de tiourea és un compost inodor i estable sense oxidabilitat i reducibilitat. És molt estable fins i tot en una solució aquosa de 20 a 30 graus, però el diòxid de tiourea es descomponrà gradualment sota condicions de calor i àlcal.

- El diòxid de tiourea no produeix problemes d'inflamabilitat si es posa en contacte amb la humitat.

- El formamidina sulfinic presenta una estabilitat d'emmagatzematge molt bona.

- El diòxid de tiourea té un gran potencial de reducció

- A més, el diòxid de tiourea és molt econòmic en comparació amb alguns agents reductors basats en hidrosufita tradicionals

- L'àcid sulfinic de formamidina també és totalment biodegradable i ecològic.

Ús i aplicacions:

El diòxid de tiourea és àmpliament utilitzat en el blanqueig reductiu dels tèxtils. També s'ha utilitzat per a la reducció de nitroaldehids aromàtics i nitrocetones als nitroalcohols.

El diòxid de tiourea també es pot utilitzar com agent de neteja de reducció, agent de despullament i agent de neteja de màquines en la indústria tèxtil.

En la indústria del paper, el diòxid de tiourea s'utilitza per desenterrar i blanquejar la polpa per reemplaçar el hidrosulfito de sodi.

El diòxid de tiourea també es pot aplicar per a productes químics diaris i indústries de cautxú.

Com a nou tipus d'additius neutres detergents, el diòxid de tiourea també es pot utilitzar en el blanqueig de cotó, fibra de fusta, seda artificial i llana. A més, s'utilitza habitualment en additius per a pinsos i fungicides mèdics, així com en els productes protectors de l'oral i dental.

Una nova substància ecològica que es pot utilitzar per a reemplaçar l'hidrosufit de sodi. Fins ara, no es detecten problemes de contaminació sobre el diòxid de tiourea o el formamidina sulfinic acid. Té una millor estabilitat tèrmica i propietats reductores més fortes.

Altres usos: pot ser utilitzat com a catalitzador per a la producció de resines sintètiques en la indústria de materials polimèrics, i també té aplicacions en la síntesi orgànica de materials fotosensibles, productes farmacèutics, espècies i altres productes de química fina, així com en la recuperació i separació de metalls preciosos.

----------------

La tiourea (també anomenada tiocarbamida o sulfúrea) és el diamidi d'àcid tiocarbònic que s'assembla a la urea mentre conté sofre en comptes d'oxigen. 'Thio' és un prefix químic que indica la substitució d'un oxigen en un radical àcid per sofre amb una valència negativa de 2; que significa "sofre" derivat del teòric grec. De fet, la tiourea es produeix com la barreja de dos tautòmers: S = C (NH2) 2 (Thiourea) + HS = CNHNH2 (Isothiourea), en conseqüència, proporciona 3 grups funcionals (mino, imino i tiol). La tiourea és un brillant compost de cristall blanc; el punt de fusió estimat és 170-180 C; soluble en aigua i en dissolvents orgànics polars; Insoluble en dissolvents no polars. El punt de fusió i el punt d'ebullició exacte no estan disponibles ja que la reordenació del tiocianat amònic (NH4SCN) es produeix a uns 135ºC i es produeix la descomposició. Es pot preparar escalfant el tiocianiat amònic, o mitjançant l'addició de sulfur d'hidrogen a cianamida. Aquest últim és el mètode més comú. La tiourea s'utilitza directament en el filtratge de mineral, la refineria metàl·lica i la neteja, el catalitzador d'isomerització (conversió de l'àcid maleic a fumàric) i com a additiu en fertilitzants (inhibició del procés de nitrificació), auxiliars de perforació, fotocòpia sensible a la llum i explosius. S'utilitza com a agent de fixació a la fotografia, com a agent liquat en cola d'amagat animal, com a insecticida, com a agent de tractament tèxtil i com intermediari per produir altres compostos. La tiourea i els seus derivats són intermedis versàtils per a la síntesi de resines termoestables modificades, diòxid de tiourea, colorants, retardants de flama, acceleradors de vulcanització, agents fitosanitaris, pesticides, resines aminòtiques, agents peptints, fungicides, preparats per al cabell, productes químics de tintura, inhibidors de la corrosió i drogues de tiazol (per exemple, agents antisépticos, tiroterapéuticos, narcòtics i tuberculostàtics). Dithiobiurea posseeix un ampli dipolar moment i, per tant, participa en la formació de complexos quelats metàl·lics amplis com el compost radioactiu que s'utilitza en imatges radiofàrmacs, inhibint la funció de l'enzim, l'estudi de la funció renal i el tractament de l'enverinament de metalls tòxics. S'utilitza en el desenvolupament de co-cristalls utilitzats en el camp de l'òptica no lineal per generar noves longituds d'ona coherents.

 

L'àcid sulfínic de formamidina és un fort reductor. El diòxid de tiourea s'utilitza en la indústria de processament de cuir, en paper, pulpa i tauler, indústria fotogràfica, indústria de processament tèxtil, blanquejadors i agents reductors. Aquest producte també és un component d'agents de decoloració.

 

L'aplicació del diòxid de tiourea, l'àcid formamidina sulfinic com a agent reductor en l'aplicació de colorants de sofre: el diòxid de tiourea, l'àcid formamidina sulfinic s'utilitza com a agent reductor durant la tintura de fibres cel·lulòsiques amb aproximadament 8 tints comercials de sofre. També es van utilitzar els mateixos colorants que tenien sulfat de sodi. Es descobreix que les propietats de intensitat i solidesa de les tenyides per ambdós mètodes són bastant similars, encara que de vegades es descobreix una petita diferència en l'ombra. Les investigacions sobre els dyebaths esgotats suggereixen que el diòxid de Thiourea, formamidine sulfinic acid podria considerar-se un substitut molt més respectuós amb el medi ambient del sulfur de sodi durant l'ús de colorants de sofre.

 

Dióxido de tiourea (àcid formamidinesulfínic) Un nou agent reductor de la impressió tèxtil: el diòxid de tiourea, l'àcid formamidina sulfinic és un producte d'oxidació de tiourea. Es considera un agent reductor molt estable tant en forma sòlida com en solució aquosa en fred. El diòxid de tiourea, l'àcid formamidina sulfinic té una lleugera reacció àcida, i adquireix el poder reductor complet només quan s'escalfa en una solució aquosa a uns 100 ° C. Aquest article descriu breument la química del diòxid de tiourea, formamidina sulfinic acid i tracte amb ella com a agent reductor per a la tinció de tints en la impressió directa i de descàrrega d'acetat de cel·lulosa, seda i llana. Amb el diòxid de Thiourea, les propietats àcides de l'àcid formamidina sulfinic, aquestes fibres es podrien imprimir amb un mínim de degradació i gran seguretat de la producció. El diòxid de tiourea, formamidina sulfinic acid també s'ha utilitzat a escala pràctica.

-------------------------------

Certificat d'anàlisi de diòxid de tiourea


nom del producte

Diòxid de tiourea o formamidina sulfinic acid

CAS No.

1758-73-2

Articles

Especificació

Resultats

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Confirma

Puresa,%

≥99.0

99.10

Tiourea,%

≤0.10

0,08

Sulfat,%

≤0.17

0.15

Ferro, ppm

≤10.0

9.0

Humitat, %

≤0,05

0,04

Top quality, Pure Thyourea dioxide powder / substance factory in China; Proveïdors de matèries primeres en pols de diòxid de tiourea a la Xina. Xina, diòxid de tiourea, fabricants de pols API a la Xina.


Si esteu buscant el diòxid de tiourea, formamidina sulfinic acid 80%, 90%, 99% cas 1758-73-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: diòxid de tiourea, formamidina àcid sulfinic 80%, 90%, 99% cas 1758-73-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like