Àcid tioglicolà (TGA), àcid mercaptoacético (MAA) CAS 68-11-1

Àcid tioglicolà (TGA), àcid mercaptoacético (MAA) CAS 68-11-1 Nom del producte: àcid tioglicàlic, àcid mercaptoacético Sinònims: TGA, MAA Número CAS: 68-11-1 Característiques: líquid incolor. Assay: 99% àcid tioglicolic mínim; També es pot fer un altre assaig com el Fórmula 85%: C2H4O2S; HSCH2CO2H ...

Detalls del producte

Àcid tioglicolà (TGA), àcid mercaptoacético (MAA) CAS 68-11-1

Thioglycollic Acid (TGA), Mercaptoacetic Acid (MAA).jpg

Nom del producte: àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético

Sinònims: TGA, MAA

Número CAS: 68-11-1

Característiques: líquid incolor.

Assay: 99% àcid tioglicolic mínim; També podeu fer un altre assaig com el 85%

Fórmula: C2H4O2S; HSCH2CO2H

Estructura:

Thioglycollic Acid (TGA), Mercaptoacetic Acid (MAA) formula.jpg

Condicions de transport: ONU 1940 8 / PG 2

Classe perillosa: 8 classe

Paquet: bateria de plàstic 200L, 260kg / tambor. Es requereix requisit d'envasat alternatiu a petició del client.

Emmagatzematge: emmagatzemi en un lloc fresc i sec. Mantingueu el contenidor ben tancat. Eviteu l'exposició a la llum directa del sol, a la calor ia l'espurna.

Estabilitat: Estable a temperatura ambient en recipients tancats sota condicions normals d'emmagatzematge i manipulació. Es oxida quan s'exposa a l'aire.

Paraules clau: àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético

Descripció de l'àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético:

Àcid tioglicolà, també conegut com àcid mercaptoacético. Conté grups funcionals d'àcid tiol i carboxílic. L'àcid tioglicolà és un líquid incolor amb una olor molt desagradable. És miscible amb dissolvents orgànics polars.

L'àcid tioglicolà és un líquid lleuger de color clar o incolor, amb unes propietats físiques com a continuació:

un punt de fusió -16.5 ° C, punt d'ebullició 123 ° C, (3,866 KPa), densitat oposada (d420) 1,2-1,32, índex de refracció 1,5030, ben barrejat amb aigua, alcohol i èter, amb gran causticitat.

L'àcid tioglicolà s'utilitza àmpliament en les indústries cosmètiques, farmacèutiques, de cautxú, pesticides, detergents i d'atenció personal. L'àcid mercaptoacético és un important material químic intermedi o orgànic en el procés de fabricació de productes relacionat anteriorment.

Àcid tioglicòlic, ús de l'àcid mercaptoacético i aplicacions:

L'àcid tioglicolat és un activador i catalitzador molt bo per a la producció de resina epoxi i bisfenol A. L'àcid mercaptoacético també és el principal material de cosmètics com la crema d'ona freda i depilatòria. L'àcid tioglicolat també es pot utilitzar com agent de restricció del sulfur de coure, reactiu de processament de minerals químics, reactiu àcid. L'àcid mercaptoacético també pot ser un reactiu orgànic important per a ions metàl·lics com el ferro, el molibdè, la plata i l'estany, etc.

Àrea de producció diària de productes químics:

L'àcid tioglicolat s'utilitza per a la fabricació d'essència freda i la principal matèria primera de l'agent de depilació.

A la indústria química del petroli i als departaments del ferrocarril, l'àcid tioglicolat s'utilitza en equips de neteja i rastreig; La transformació profunda dels productes es pot fer amb àcid tioglicòlic

Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid tioglicoclic, àcid mercaptoacético de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'àcid tioglicolàlic, àcid mercaptoacético quan ho necessitin. Quan compreu o compra àcid tioglicolàlic, àcid mercaptoacético, dirigiu-vos al grup Fengchen.

---------------------

L'àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético (TGA) es va desenvolupar per primera vegada a principis de la dècada de 1940 com a material actiu per a permanents d'ona freda. Ara, l'àcid tioglicolàlic, l'àcid mercaptoacético (TGA) i les seves sals s'utilitzen àmpliament en produccions cosmètiques i productes bàsics per a perms, alisadores i depilatoris.

 

Un altre ús important per l'àcid tioglicolàlic, l'àcid mercaptoacético (TGA) en la seva forma d'éster és una matèria primera crucial en el procés de producció d'estabilitzadors tèrmics d'organotina per al PVC. Aquests ésteres es podrien utilitzar com a agents de transferència de cadena en polimeritzacions basades en dissolvents.

 

També es descobreixen altres usos en l'àrea de processament farmacèutic, agroquímic, de cuir i indústries. L'àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético (TGA) també es pot utilitzar com a agent de transferència de cadena soluble en aigua per a certs polímers acrílics. Les propietats anticorrosives de l'àcid tioglicolàlic, l'àcid mercaptoacético (TGA) o les seves sals són molt útils en el sector del petroli en aplicacions de forats baixos i com a agents de neteja.

 

Àcid tioglicolol, àcid mercaptoacético (TGA) èster:

Els esters com el tioglicolat de 2-etilhexil (mercaptoacetat) i el tioglicolat d'ions-octils (-mercaptoacetat), també anomenats IOTG, reaccionen com mercaptans regulars i mostren estabilitat a llarg termini. Tots dos són intermedis importants en els procediments de producció d'estabilitzadors de calor d'estany per a PVC.

 

Àcid tioglicolol, àcid mercaptoacético (TGA), sals:

Les seves sals, com el tioglicolat d'amoni o el tioglicolat de monoetanolamina, es veuen àmpliament en els cosmètics per a perms de cabell i tallits de forja. El tioglicolat de calci i el tioglicolat de potassi s'utilitzen en depilatoris.

 

Propietats:

Amb les seves propietats reductores úniques, l'àcid tioglicolàlic, l'àcid mercaptoacético (TGA) és una elecció ideal per a moltes reaccions químiques que inclouen reaccions d'addició, eliminació o ciclació. El grup tiol (-SH) en àcid tioglicolàlic, àcid mercaptoacético (TGA) reaccionarà en presència de bases, àcids, grups cetònics o halògens orgànics. En presència d'alcohols o amines, el grup carboxílic d'àcid tioglicolàlic, àcid mercaptoacético (TGA) reaccionarà preferentment.

 

Instal·lacions de producció:

Com a principals productors d'àcid tioglicolàlic, àcid mercaptoacético (TGA) i els seus èsters i sals, FENGCHEN GROUP ofereixen la qualitat de l'art a les seves instal·lacions de producció a XINA.

-------------------------

Principals índexs d'àcid tioglicolà, àcid mercaptoacético:

Article

Especificacions típiques

Aparença

líquid clar i clar

Puresa

99% mín

Gravetat específica (20 ° C)

1.3253

Punt de fusió (° C)

-16.5

Punt d'ebullició (° C)

123

Índex de refracció

1.5030

Solubilitat

Soluble en aigua, etanol i èter

Àcid tioglicòlic de primera qualitat, subministradors de matèries primeres àcids mercaptoacéticos a la Xina. Àcid tioglicolà de la Xina, fabricants d'àcids mercaptoacéticos.

Emmagatzematge i transport:

L'àcid hioglycollic, l'àcid mercaptoacético té una forta causticitat i es pot oxidar fàcilment. Ha de ser emmagatzemat hermèticament en un ambient fresc i sec amb tambors d'acer tancats; Moviment lleuger, no cap per avall o filtrat.


Si esteu buscant l'àcid tioglicólico (tga), l'àcid mercaptoacético (maa) cas 68-11-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: àcid tioglicòlic (tga), àcid mercaptoacético (MAA) cas 68-11-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like