Span 40, sorbato monopalmitat, emulsionant S40, 60 espès, monostearato sorbità, emulsionant S60

Span 40, Sorbator Monopalmitate, Emulsificador S40, Span 60, Sorbitan Monostearate, Emulsificador S60 Descripció: Disposem de nosaltres Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40 SMP que té aspecte cremós a blanc. Sent un fabricant, proveïdor i exportador fiable a la província de Shandong, Xina, ...

Detalls del producte

Span 40, sorbato monopalmitat, emulsionant S40, 60 espès, monostearato sorbità, emulsionant S60

image001.jpg

Nom del producte:

Span 40, Sorbitat Monopalmitat, emulsionant S40

Span 60, Sorostan Monostearate, Emulsificador S60

Sinònims:

Sorbitan Mono palmitat

Estearato mono sorbità

Característiques:

Flocs de color blanc a cremós.

Flocs blancs a cremosos.

Número CAS:

26266-57-9

1338-41-6

Fórmula:

C22H42O6


C24H46O6

Estructura:

image002.jpg

image003.jpg

Paquet:

Borsa HDPE 25/50 Kg

Borsa HDPE 25/50 Kg

HSCODE:

2932190090

34021300

Descripció:

Disposem de nosaltres Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40 SMP que té aspecte blanc cremós. Sent un fabricant, proveïdor i exportador fiable a la província de Shandong, Xina, Fengchen Group assegureu-vos de servir el millor grau de Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40 als clients de tot el món. Aquesta substància està disponible en flocs blancs, que troben una àmplia aplicació en lubricants de resina sintètica, polimerització en emulsió, agroquímics, emulsionants lipòfils per emulsió sense oli, matèria primera per polisorbato-40, olis de tall de processos metàl·lics i molts altres. Fengchen Group ofereix Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40 en envasos HDPE de 25-50 kg que mantindrà la seva qualitat durant molt de temps i us ajudarà en els béns de transport segur.

Fengchen Group co., Ltd és un proveïdor de renom en la indústria que ofereix Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40. Aquest producte és una barreja d'éster parcial d'anhídrids i d'àcid palmític vegetal. Com a fabricant i fabricant de confiança a la Xina, Fengchen Group no té cap esforç per oferir productes de gran qualitat a un preu competitiu. Els treballadors professionals tenen una àmplia experiència del domini, per la qual cosa Fengchen Group és capaç de proporcionar 40 sorbitan Monopalmitate, emulsionant S40 d'alta qualitat. Aquesta mercaderia podria ser utilitzada com emulsionant juntament amb Polysorbate. No es descomponrà en aigua. I aquest producte té la capacitat de canviar la cristal·lització del petroli.

També tenim Span 60, Sorbitan Monostearate, Emulsificador S60 SMS. També es coneix com cera sintètica. Aquesta mercaderia s'utilitza com a emulsionant quan es barreja amb oli i aigua. Com a fabricant, fabricant i proveïdor fiable de la Xina, el nostre White Flakes Span 60, Sorbitan Monostearate, l'emulsionador S60 està precisament formulat segons els requisits industrials del client.

S'utilitza comunament com a fluid de mecanitzat de metalls, blanquejador i aclaridor en la indústria del cuir. Té fama pels seus personatges de dispersió i humectació. Span 60, Sorostan Monostearate, l'emulsionant S60 SMS té aplicacions extensives en productes cosmètics, aliments i indústries plàstiques. Al mercat global, Span 60, Sorbitan Monostearate, l'emulsionador S60 SMS és encara més conegut com "Spans". Per cert, als països europeus, és aclamat com un additiu alimentari.

El paquet d'aquest producte es troba en una bossa HDPE de 25 a 50 Kg, també podem fer el paquet d'acord amb els requisits dels clients. Normalment, sempre tenim prou existències de Span 60, Sorbitan Monostearate, Emulsificador S60.

Es suggereix mantenir aquesta substància en un lloc fresc i ombrejat, evitar la llum solar directa. Amb un producte de qualitat superior i un embalatge segur, el nostre Span 60, Sorbitan Monostearate, l'emulsionant S60 compleix els requisits d'indústries com ara aliments, productes cosmètics, productes farmacèutics, nutrició animal, emulsionants i molts altres.

El punt de fusió d'aquest producte és de fins a 50-55.

el contingut d'humitat és de fins a dos percentatges.

Span 60, Sorostan Monostearate, l'emulsionant S60 SMS és un éster de sorbitan (derivat de sorbitol) i àcid esteárico i de vegades s'anomena cera sintètica. S'utilitza principalment com a emulsionant per mantenir la humitat i els olis barrejats. Span 60, Sorostan Monostearate, l'emulsionant S60 SMS s'utilitza sovint en la producció de productes alimentaris i sanitaris. És un tensioactiu no iònic amb capacitats emulsionants, dispersives i humectants. També troba la seva aplicació en la creació de fibres sintètiques, fluid de mecanitzat de metalls i productes de lluentor a la indústria del cuir. Fins i tot més àmpliament, Span 60, Sorbitan Monostearate, l'emulsionant S60 funciona com a emulsionant en recobriments, pesticides i diverses aplicacions en les indústries de plàstics, aliments i cosmètics.

Els països europeus han aprovat l'ús com additiu alimentari (número E: E 491)


SPAN 65:

El nostre rang altament pur de sorbitan sadearat (STS) és un tensioactiu no iònic o una barreja de sorbitol (ésteres parcials) i els seus anhídrids combinats amb àcid esteárico. La substància química es produeix mitjançant l'esterificació del sorbitol i l'àcid esteárico, que es deriva dels greixos de l'oli i l'aliment. Es tracta d'una crema lleugera a la cera cerosa de colors tints i químics durs. El seu sabor suau i lleugera olor ha augmentat la seva demanda com a emulsionant, estabilitzadors i agents dispersants en aerosols d'aerosol i aliments. La característica més important d'aquesta substància química és que és completament dispersible en olis comestibles i insoluble en aigua freda.

Ús de sorbates de sorbetes en pols de crema blanca

En productes alimentaris, s'utilitza com a estabilitzador i un agent emulsionant

S'utilitza en aerosol per ajudar en el mecanisme de dispensació

S'utilitza en solucions d'atenció ocular i solucions antiedat

A causa de la presència d'àcid esteàric, s'utilitza en la indústria de la cosmètica.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant d'emulsionants S40 de sorbitan Monopalmitate, un distribuïdor líder a la Xina 40. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret Xina Span 40, Sorbitan Monopalmitate, emulsionant fabricant i proveïdor S40 quan ho necessitin. Quan compreu o compra Span 60, Sorbitan Monostearate, Emulsificador S60 de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús i aplicacions:

Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Espec.

aspecte (25 ℃)

valor d'hidroxil (mgKOH / g)

valor de saponificació (mgKOH / g)

valor àcid (mgKOH / g)

humitat ( % )

Valor HLB

punt de fusió (℃)

Espai 40

petita cera groga sòlida

255 ~ 290

140 ~ 150

≤8

≤1.5

6.7

45 ~ 47

Span 60

petita cera groga sòlida

240 ~ 270

135 ~ 155

≤8

≤1.5

4.7

52 ~ 54

Fengchen Group Co, Ltd es troba a Qingdao i Zhucheng ciutat, província de Shandong, Xina.

La nostra empresa es dedica principalment a productes químics i farmacèutics, productes biològics.

Amb els nostres esforços, els requisits i la satisfacció del client es trobaran de manera òptima.

Màxima qualitat, pur Span 40, Sorbator Monopalmitate, fàbrica emulsionant S40 a la Xina; Xina Span 60, Sorbitan Monostearate, Emulsionant S60 Proveïdor i fabricant a la Xina.

Si busqueu span 40, sorapis monopalmitate, emulsionant s40, abast 60, monoestearat sorbità, emulsionant s60, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: abast 40, monopalmitat sorbità, emulsionant s40, abast 60, monoestearat sorbità, emulsionant s60, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like