Span 20, sorbitan Laurate, emulsionant S20, 80 d'argent, oleato de sorbitan, emulsionant S80

Span 20, sorbitan Laurate, emulsionant S20, 80 d'argent, sorbitan oleat, emulsionant S80 Paraules clau: Span 20, sorbitan Laurate, emulsionant S20 span 80, sorbitan oleate, emulsionant S80. Descripció: Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és un surfactant biodegradable basat en un àcid gras natural ...

Detalls del producte

Span 20, sorbitan Laurate, emulsionant S20, 80 d'argent, oleato de sorbitan, emulsionant S80

image001.jpg

Nom del producte:

Span 20, Sorbitan Laurate, emulsionant S20

Span 80, Sorbitan Oleate 80, Emulsificador S80

Sinònims:

Monolaurato de Sorbitan

Sorool Monooleate

Característiques:

Llum groc a líquid groc.

Líquid cruel de color groc a marró.

Número CAS:

1338-39-2

1338-43-8

Fórmula:

C18H34O6

C24H44O6

Estructura:

image002.jpg

image003.jpg

Paquet:

A 200 kg de tambor de ferro / tambor de plàstic.

A 200 kg de tambor de ferro / tambor de plàstic.

HSCODE:

34021300

34021300


Paraules clau:

Span 20, Sorbitan Laurate, emulsionant S20

Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80.

image004.jpgimage005.png

image006.jpg


Descripció:

Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és un surfactant biodegradable basat en un àcid gras gras natural (àcid làuric) i sorbitol d'alcohol de sucre. Aquest éster sorbità és altament efectiu en la formació d'oli en emulsions d'aigua, particularment quan s'utilitza amb el seu derivat etoxilat, Tween 20.

Tècnicament, Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és una barreja d'ésteres formada a partir de l'àcid làric àcid gras i els poliols derivats del sorbitol, incloent sorbità i isosorbide. Es pot utilitzar com a additiu alimentari amb el número E493.

Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és un co-surfactant. S'ha utilitzat en un estudi per investigar l'oxidació dels lípids insaturats en emulsions d'oli en aigua. Aquest producte s'aplica principalment com emulsionant, humectant i lubricant.

Com a aplicació àmpliament aplicada en productes de cura personal, amb hidròfils de la gamma, Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és soluble en moltes composicions i dissolvents grassos, treballant com a coemulsionant en emulsions O / W. Aquest producte és adequat per a la cura de la pell i matèries cosmètiques de color.

Ens comprometem a oferir aquest compost inorgànic conegut com Span 20, Sorbitan Laurate, Emulsificador S20 en el paquet de fins a 200 kg, en bateria de plàstic. Com a fabricant, proveïdor i fàbrica de renom a la Xina, el nostre producte té una excel·lent qualitat. I vam guanyar la confiança dels clients de tot el món.

Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 li dóna molta olor. I és dispersable tant en aigua calenta com en aigua freda.


Índexs de qualitat:

El grup 20 de Fengchen Group, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 conté plom al voltant de 2mg / kg i la cendra sulfatada al voltant del 0,5%. Comptats entre els fabricants de primera categoria del domini, assegurem que el nostre Span 20, Sorbitan Laurate, Emulsifier S20 rendeix un bon rendiment quan es barreja amb altres productes químics i compostos. Treballem amb un equip professional amb àmplia experiència en el processament d'aquest producte orgànic tenint en compte les necessitats específiques de la indústria. A més, els oferim en tambors HDPE que ajuden al transport a granel i mantenen la qualitat durant molt de temps. Fins i tot la bateria es produeix pel nostre compte. És estalvi de costos.


Especificacions clau: líquid oli viscós

image007.jpg

Som fabricant, fàbrica i proveïdor de Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80. S'aplica àmpliament com a agent humectant, agent d'acoblament i agent dispersant en una gran quantitat de mercaderies. En la indústria cosmètica i en la fabricació de cremes farmacèutiques, té un paper important.

També es demostra que aquest producte és molt útil en diversos productes de cura personal. Span 80, Sorbitan Oleate, l'emulsionant S80 s'aplica també com a modificador de fricció i opacificador. Aquest líquid oliós viscós clar s'utilitza per a la etoxilació.

El contingut màxim d'humitat del producte és de fins a dos percentatges amb un nivell de viscositat de fins a 900-1200 CPS. El color del nostre producte basat en els paràmetres de Gardner està classificat fins a 8-15G. S'utilitza àmpliament com emulsionant que ajuda a fabricar explosius d'emulsió.

El nostre ampli coneixement i experiència ens permeten servir al grau 80 de grau superior, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80 d'acord amb els estàndards mundials exigits. El nostre equip de treball es fa estricte per al processament qualitatiu del nostre producte i després serveix als clients d'acord amb els diferents requisits i l'abast d'ús. Els clients van des de PET, empreses de processos d'aliments, fàbriques d'agroquímics, empreses de fabricació de polimerització d'emulsions, empreses de vendes de productes químics de cuir, exportadors d'aliments de fleca, importadors auxiliars tèxtils, fàbriques de cosmètics, grups farmacèutics i molts altres. Proporcionem Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80 en 200kg HDPE Tambor i altres paquets personalitzats. La seguretat està garantida.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la Xina 80, Sorbitan Oleate, emulsionant S80. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de la Xina 80, Sorbitan Oleate, Emulsifier S80 fabricant i proveïdor quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Span 20, Sorbitan Laurate, emulsionant S20 de la Xina, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Propietats de Span 20, Sorbitan Laurate, emulsionant S20:

És de color groc clar, ambre a marró líquid oliós. no tòxic i sense olor. I és lleugerament soluble en isopropanol, tetracarp, xilè, oli de llavors de cotó i oli mineral, lleugerament soluble en parafina líquida, i insoluble en aigua, HLB = 8.6.

Si us plau, feu-li atenció amb Span 20, Sorbitan Laurate, Emulsifier S20. Aquest producte s'ha d'emmagatzemar en un lloc fresc, sec i pintat amb vida útil de 24 mesos.

Si està ben conservat, l'Span 20 podria encara ser útil fins i tot superar els 24 mesos. Només cal tenir en compte que cal revisar la qualitat abans de l'ús.

Punt d'ebullició: 401.18 ° C (estimació aproximada)

Densitat 1.032 g / mL a 25 ° C (lit).

índex de refracció n20 / D 1.474 (lit)

Punt d'inflamació:> 230 ° F

temperatura d'emmagatzematge Emmagatzema per sota de + 30 ° C.

Solubilitat d'aigua: Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 és soluble en 2-etoxietanol, etanol i metanol. No és miscible o difícil de barrejar en aigua.

Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80 Propietats

Punt d'ebullició: 463,43 ° C (estimació aproximada)

Densitat de 0,986 g / mL a 25 ° C (lit).

índex de refracció n20 / D 1.48 (lit.

Punt d'inflamació:> 230 ° F

Temperatura d'emmagatzematge Emmagatzema per sota de + 30 ° C.

Forma: líquid viscós; color: Groc

Solubilitat en aigua Soluble en etanol a 50 mg / mlComptables amb aigua, etanol, isopropanol i èter. Insoluble en acetona.

Span 80, Sorbitan Oleate, l'emulsionant S80 és un líquid oliós viscós groc clar. És insoluble en aigua i soluble en dissolvents orgànics. Es tracta d'un emulsionant tipus aigua / oli, que es pot barrejar amb l'emulsionant S60 i l'emulsionant T60. HLB: 4.3.


Ús i aplicacions:

Span 20, Sorbitan Laurate, l'emulsionant S20 troba les seves aplicacions en la fabricació de medicaments, la producció de cosmètics, el procés de fabricació de teixits, etc. Funciona com emulsionant d'aigua / oli, agent humectant i lubricant.

Span 20, Sorbitan Laurate, exemples d'aplicacions Emulsificador S20:

(1) Lipofílic (petroli afectuós) Surfactant

(2) Productes químics de pell

(3) Auxiliars tèxtils

(4) Cosmètica

(5) Farmàcia

(6) Lubricació

El producte relacionat i similar, Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80 s'utilitza com emulsionant, solubilitzant, estabilitzant, suavitzant, agent antiestàtic, etc. Aquest producte no només és adequat per a la medicina, sinó també una opció perfecta per a productes i pintures de cosmètics. etc.

Span 80, Sorbitan Oleate, l'emulsionant S80 s'ha utilitzat en moltes investigacions per avaluar les transferències com un sistema de lliurament transdèrmic de sertralina. També s'ha aplicat en investigacions per investigar els factors dominants que afecten l'estabilitat de les nanoemulsions mitjançant l'ús de xarxes neuronals artificials.


Espai 80 Llista d'aplicacions:

Agroquímics, productes químics de pell, auxiliars tèxtils, cosmètics, productes farmacèutics, polimerització d'emulsions, agent escumant en begudes mixtes, aliments de fleca, aliments per a mascotes


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Especificació: Span 20, sorbitan Laurate, emulsionant S20

Article

Índex

Aparença

Ambrós a líquid oliós marró

Valor àcid

≤8mgKOH / g

Valor de Saponificació

158-170mgKOH / g

Valor hidroxil

330-358mgKOH / g

Aigua

≤ 1,5%

image008.jpg

Especificació: Span 80, Sorbitan Oleate, Emulsificador S80

Article

Índex

Valor àcid

≤8mgKOH / g

Valor de Saponificació

145-160mgKOH / g

Valor hidroxil

193-210mgKOH / g

Aigua

≤2.0%

image009.png

Màxima qualitat, pur Span 80, Sorbitan Oleate, fàbrica emulsionant S80 a la Xina; Xina Span 20, Sorbitan Laurate, fabricant de proveïdors de matèries primeres emulsionants S20 a la Xina.

Si esteu buscant el span 20, laurate sorbitan, emulsionant s20, span 80, oleate sorbitan, emulsionant s80, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: abast 20, laurate sorbitana, emulsionant s20, abast 80, oleato sorbità, emulsionant s80, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like