Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 1000 1800 2000 CAS 25190-06-1

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 1000 1800 2000 CAS 25190-06-1 Nom del producte: Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), Polytetrahydrofuran Sinònims: Poly tetramethylene Ether Glycol, PTMEG, PolyTHF Número CAS: 25190-06-1 Característiques: sòlid blanc; girar ...

Detalls del producte

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 1000 1800 2000 CAS 25190-06-1

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 1000 1800 2000.jpg

Nom del producte: Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), Polytetrahydrofuran

Sinònims: Poly tetramethylene Ether Glycol, PTMEG, PolyTHF

Número CAS: 25190-06-1

Característiques: sòlid blanc; es converteixi en un líquid transparent quan la temperatura és superior a la temperatura ambient.

Fórmula: HO - [- CH2CH2CH2CH2O-] nH

Estructura:

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 1000 1800 2000 formula.jpg

Paquet: 200KG / tambor d'acer, contenidor de 16MT / 20 peus

Paraules clau: Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG)

Descripció de Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG):

Polytetrahydrofuran (PolythF), també conegut com Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), és un sòlid blanc ceroso. Polytetrahydrofuran es converteix en líquid transparent quan la temperatura és superior a la temperatura ambient. Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es dissol fàcilment en alcohols, èsters, cetones, hidrocarburs aromàtics i clorurs d'hidrocarburs. No obstant això, Polytetrahydrofuran no es dissol en aigua ni en hidrocarburs grassos.

Quan el seu pes molecular augmenta, Polytetrahydrofuran solubilitat cau. A temperatura ambient, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és un bon absorbent d'aigua en funció del seu pes molecular i fins a un màxim de 2%. Farmacèuticament, amb la seva bona activitat anticoagulant, Polytetrahydrofuran (PolyTHF) o Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es pot utilitzar com a material macromolecular mèdic.

Polytetrahydrofuran (PTMEG o PolyTHF) és un sòlid blanc que es fon en un líquid clar i incolor quan s'escalfa a una temperatura per sobre de l'habitació. Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és un intermediari important en la fabricació de fibres d'espelmes, elastòmers de poliuretà termoplàstics i copolèter-esterselastòmers.

Avantatges de Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG):

- Imprimeix la resistència llàgrima excepcional al producte final.

- Gran resistència al fong

-Resolable resistència a la abrasió

-Fes els productes amb propietats de resistència a l'hidròlisi

-Excelente flexibilitat a baixes temperatures

-Alta resistència a l'impacte

-Augmenta el valor afegit dels productes

Fengchen Group és un proveïdor líder de Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) quan ho necessitin. Quan compreu o compra Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), dirigiu-vos al Grup Fengchen.

--------------------------

PTMG (Poly (tetramethylene ether) glycol / PTMG) és un poliéter glicol lineal amb grups hidroxil en ambdós extrems. Com a poliol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) reacciona fàcilment amb isocianats (per exemple MDI, TDI), etc. per fer resines amb propietats excel·lents. Graus: Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) PTMG650, PTMG850, PTMG1000, PTMG1300, PTMG1500, PTMG1800, PTMG2000, PTMG3000 CAS: N ° 25290-06-1

----------------------------

Polytetrahydrofuran explicat

Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), també anomenat poly (tetramethylene ether) glycol o poly (tetrapethylene oxide), és un compost químic amb fórmula nOH2 o HO - (- (CH2) 4O-) nH. Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es pot veure com un polímer de tetrahidrofuran, o com el polèter derivat de 1,4-butanodiol.

Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) està disponible comercialment com a polímers de baix pes molecular mitjà, entre 250 i 3000 daltons. D'aquesta manera, es tracta d'un sòlid de cera blanca que es fon entre 20 i 30 ° C. Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es pot processar encara més en polímers amb pesos moleculars de 40.000 i més.

Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es ven sota diversos noms comercials incloent Terathane d'Invista i PolyTHF.

 

Aplicacions:

L'ús primari de Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és fabricar fibres elàstiques com spandex per a teles estirable i per a resines de poliuretà. Aquests últims són prepolímers de poliuretà dissolts en dissolvent. Tots ells són àmpliament utilitzats en la producció de cuir artificial. Aquests elastòmers són poliuretans fabricats mitjançant la reacció de Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) amb diisocianats o polièteres fabricats mitjançant la reacció de Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) amb diàcids o derivats.

 

Per cert, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) també és un material de partida per a poliuretà termoplàstic, polièster termoplàstic, poliéteramida i elastòmers de poliuretà fos, aplicats, per exemple, a les rodes dels patins i patins.

 

Síntesi de Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG):

L'olytetrahydrofuran és sintetitzat popularment per la polimerització catalizada per àcid de tetrahidrofurà. El material de partida és el gas natural, que es converteix en acetilè, i després reacciona amb formaldehid per fer el butinodiol i després el butanodiol. Aquest últim es converteix en tetrahidrofurano per acció d'un catalitzador i després polimeritzat.

------------------------

El poli (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és un poliéter poliol. També és conegut com PTMEG o polytetrahydrofuran i diversos noms comercials com "Terathane" i "PolyTHF".

El poli (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es prepara mitjançant polimerització catalizada per àcid de tetrahidrofurano. Els polímers són de grandària moderada, normalment amb pesos moleculars de mitjana entre 250 i 3000 da.

 

L'ús més important per Poly (tetramethylene ether) glycol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és fabricar fibres elastomèriques.

----------------------------

Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) Ús i aplicacions:

Polytetrahydrofuran (PolyTHF) és una matèria primera important per a la producció de poliuretà (com fibres PU, elastòmer de poliuretà, cuirs sintetitzats, additius per a pintura, adhesius i segelladors), polièsteres i poliamides.

L'ús detallat:

-Fibra de poliuretà (Spandex): vestits de bany, roba interior, roba esportiva, estoc, etc.

-Elastòmer de poliuretà (elastòmer termoplàstic, elastòmer termoestable): peces d'automoció, cable i filferro, mànega i tubs, rodes i corrons, pneumàtics sòlids, etc.

-Pols sintètics: sabates, bosses, etc.

-Pintura, revestiment: revestiment resistent a l'aigua, etc.

-Adhesius, segellants: adhesius per a la indústria i la construcció.

-------------------

Poly (tetramethylene ether) glycol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) té les bones propietats com un segment suau de resines de poliuretà i polièster. Les resines obtingudes s'utilitzen en una àmplia gamma d'usos, des de béns de consum normals com peces de vestir, fins a materials industrials com peces de màquines.

S'espera que les aplicacions continuïn creixent ara i en el futur.

- Resistència d'impacte

- Resistències d'hidròlisi

- Flexibilitat a baixa temperatura

- Resistència al desgast

- Resistència al desgarro

- Resistència al fong

Aplicació de poliuretà

- Fibres elàstiques de poliuretà

- Elastòmers de poliuretà

Aplicacions de polièster

- Elastòmers de polièster (TPEE)

Aplicacions de poliamida

- Elastòmers de polieter amida

Elastòmers termoestables

Elastòmers termoplàstics

- Pintures i recobriments

- Adhesius i segelladors

- Pell artificial i pell sintètica

 

Manipulació i emmagatzematge:

El poli (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és higroscòpic i es degradarà si està exposat a oxigen o aire. Aquesta és la raó per la qual ha de ser ben segellat amb nitrogen sec.

Poly (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) és un blanc, cerós venut a temperatura ambient, però es convertirà en un líquid clar i incolor quan s'escalfa. Si Poly (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) s'ha solidificat en el tambor, es podria fondre mantenint el tambor al voltant de 70 durant aproximadament un dia. Eviteu, però, la calefacció localitzada. Per a l'emmagatzematge en estat líquid, es recomana Poly (tetramethylene ether) glycol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) per mantenir la temperatura a menys de 50 graus.

El Poly (tetramethylene ether) glycol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) 650 i 850 es classifiquen sota la Llei de serveis de bombers japonesos com a materials perillosos, Classe 4, Petrolis No.4, Rangos perillosos III. La volatilitat és baixa, i el polietetilhidrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) no és capaç de disparar a temperatura ambient (Poly (tetramethylene ether) glycol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol. Però si s'està cremant, extingiu el foc amb químic sec, escuma resistent al alcohol o grans quantitats d'aigua. Encara que el poli (tetrametilè èter) glicol, Polytetrahydrofuran, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) té una toxicitat relativament baixa i és relativament segur, utilitza equips de protecció estàndard com ulleres i guants al manipular-la.

-----------------------------------

Certificat d'anàlisi de politetrametilè èter glicol (PTMEG):

Noms de producte
Índex de qualitat

PTMEG 650

PTMEG 1000

PTMEG 1800

PTMEG 2000

Pes molecular (g / mol)

625-675

950-1050

1750-1850

1950-2050

Número d'hidroxil (mgKOH / g)

166.24-179.54

106.87-118.12

60.65-64.12

60.65-64.12

Contingut d'aigua (ug / g)

≤100

Color (Pt-Co)

≤ 30

Valor d'acidesa (mg / g)

≤0,05

Peróxids (wt.ug/g com H2O2)

≤5

Estabilitat (wt.ug/g as BHT)

Consulta entre parts de subministrament i reclamació

Especificació de Polytetrahydrofuran (PolyTHF):


Producte

1000

1400

1800

2000

Pes molecular

1000 ± 50

1400 ± 50

1800 ± 50

2000 ± 50

Viscositat (40, cP)

180

250

560

600

Relació de refracció (nD25)

1.463

1.464

1.464

1.464

Punt de fosa (Tm,)

15

20

23

25

Número d'hidròxid (mgKOH / g)

106.6-118.1

60.6-64.1

60.6-64.1

54.7-57.5

Contingut d'aigua (wt.ppm)

200 màx.

200 màx.

150 màx.

200 màx.

(Especificacions del producte)


Molecular
Pes

Valor hidroxil
mg KOH / g

Número àcid
mgKOH / g

Humitat
%

Volàtils
%

Hue
(Hazen)

PTMG 650

650 ± 50

160 ~ 187

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 850

850 ± 50

125 ~ 140

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 1000

1000 ± 50

107 ~ 118

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 1300

1300 ± 65

82 ~ 91

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 1500

1500 ± 75

71 ~ 79

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 1800

1800 ± 100

59 ~ 66

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 2000

2000 ± 100

53 ~ 59

0.05

0.03

0.1

50

PTMG 3000

3000 ± 200

35 ~ 40

0.05

0.03

0.1

50

 

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG), proveïdors de matèries primeres a la Xina. Fabricants de Polytetrahydrofuran de la Xina (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG).

Emmagatzematge i transport:

Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) s'ha d'emmagatzemar en envasos totalment tancats, segellats amb nitrogen sec. Els contenidors han d'estar equipats amb equips de calefacció per fora o per dins per mantenir la seva temperatura interna a uns 50 ° C. Polytetrahydrofuran congelat (PolyTHF) o Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) es pot escalfar a uns 70 ℃ durant 24 hores per fondre's. Aquest producte no s'ha d'emmagatzemar a 90 ℃ durant molt de temps.

A més, Polytetrahydrofuran (PolyTHF) s'ha d'emmagatzemar en llocs frescos, secs i ben ventilats, i mantenir-se lluny de les fonts de foc, espurnes i flames nues. A causa de la seva absorció d'aigua de la propietat i es pot oxigenar fàcilment, Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG) no ha de ser exposat a la humitat o l'aire. Per evitar l'electricitat estàtica, els contenidors de Polytetrahydrofuran (PolyTHF) s'han de connectar a la terra durant el transport.

El politetrametilè èter glicol (PTMEG) es converteix en un gran combustible a alta temperatura. Si s'apodera un incendi, s'utilitzaria aigua polvoritzada, escuma d'alcohol, productes químics secs o extintors de diòxid de carboni per matar el foc.

Utilitzeu guants i ulleres de seguretat abans de manipular Polytetrahydrofuran (PolyTHF), Polytetramethylene Ether Glycol (PTMEG).


Si esteu buscant el politetrahidrofurano (polythf), politetrametilè èter glicol (ptmeg) 650 1000 1800 2000 cas 25190-06-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: polytetrahydrofuran (polythf), politetrametilè èter glicol (ptmeg) 650 1000 1800 2000 cas 25190-06-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada