Oli de ricí hidrogenat Peg-40, oli de ricí hidrogenat Peg-35 CAS 61791-12-6

Oli de ricí hidrogenat Peg-40, oli de ricí hidrogenat Peg-35 CAS 61791-12-6 Paraules clau: Peg 40 Oli de ricí, Peg-40 Oli de ricí hidrogenat Peg 35 Oli de ricí, Peg-35 Oli de ricí hidrogenat Descripció i ús de: PEG 40 Oli de ricí hidrogenat i i Peg 35 L'oli de ricí és alhora el polietilè ...

Detalls del producte

Oli de ricí hidrogenat Peg-40, oli de ricí hidrogenat Peg-35 CAS 61791-12-6

Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-35 Hydrogenated Castor Oil.jpg


Nom del producte:

Aceite de ricino hidrogenat Peg-40,

Peg-35 oli de ricí hidrogenat

Sinònims:

Peg 40 Oli de ricí,
Oli de ricí polioxiiltilè Ether 40,
Oli de ricí poloxil 40
Oli de ricí de poloxil 40

Peg 35 Oli de ricí,
Oli de ricí polioxiiltilè Ether 35,
Oli de ricí poloxil 35
Oli de ricí de poloxil 35

Característiques:

Líquid oliós groc clar o semi-sòlid

Substància líquida oliosa o cruenta de color groc clar

Número CAS:

61791-12-6

Paquet:

200Kgs / tambor de ferro, o 1000Kgs / tambor


Paraules clau:

Peg 40 oli de ricí, oli de ricí hidrogenat Peg-40

Peg 35 oli de ricí, oli de ricí hidrogenat Peg-35

Cremophor EL 35, Cremophor EL 40

Descripció i ús de:

L'oli de ricí PEG 40 és un derivat de polietilè glicol d'oli de ricí hidrogenat, i és un líquid lleugerament viscós de color ambre que presenta una olor naturalment suau. S'utilitza en cosmètics i productes de bellesa com un emulgent, surfactant i ingredient de fragàncies, segons la investigació.

Els PEG no es consideren irritants o sensibilitzadors, i s'aproven CIR i FDA per al seu ús, però no es pot utilitzar en pell trencada. L'oli de ricí hidrogenat PEG 40 és segur per al seu ús en concentracions de fins al 100% sense causar irritació. Però sembla augmentar el potencial de sensibilització d'altres ingredients. Té un pes molecular de 40 que significa que és mínimament absorbit per la pell.

Com a professional de l'oli de ricí China Peg 40, l'oli de ricí hidrogenat Peg-40, el proveïdor i fabricant de Cremophor EL 40, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant el petroli Peg 35 Castor, l'oli de ricí hidrogenat Peg-35, el Cremophor EL 35 de Xina durant gairebé 10 anys.

-------------------

Oli de ricí PEG-30, oli de ricí PEG-33, oli de ricí PEG-35, oli de ricí PEG-36 i oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 són derivats de polietilè glicol de l'oli de ricí. L'oli de ricí hidrogenat PEG-30 (Cremophor EL 30) i l'oli de ricí hidrogenat PEG-40 (Cremophor EL 40) són derivats de polietilè glicol d'oli de ricí hidrogenat. L'oli de ricí PEG-36 (Cremophor EL 36) és un líquid groc clar i lleugerament viscós amb una lleu olor gras. L'oli de ricí PEG-40 (Cremophor EL 40) és un líquid color ambre. Els olis de ricí PEG i els olis de ricí hidrogenats PEG s'utilitzen en la formulació d'una gran varietat de productes cosmètics i de cura personal.

 

PEG Olis de ricí i olis de ricí hidrogenats PEG com l'oli de ricí PEG-30, oli de ricí PEG-33, oli de ricí PEG-35, oli de ricí PEG-36 i oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 ajudarà a formar emulsions reduint la tensió superficial de les substàncies a emulsionar. També ajuden a altres ingredients a dissoldre's en un dissolvent en què normalment no es dissolen.

------------------

L'oli de ricí hidrogenat PEG 40 ( Cremophor EL 40) és el derivat de polietilenglicol de l'oli de ricí hidrogenat, i és un líquid lleugerament viscós de color ambre que presenta una olor naturalment suau. S'utilitza àmpliament en productes cosmètics i de bellesa com un emulgent, surfactant i ingredient de fragàncies, segons la investigació.

 

L'oli de ricí PEG-30, l'oli de ricí PEG-33, l'oli de ricí PEG-35, l'oli de ricí PEG-36 i l'oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 no es consideren irritants ni sensibilitzadors, i són CIR i La FDA s'aprova per a l'ús, però no en la pell trencada. El CIR ha descobert que l'oli de ricí hidrogenat PEG 40 (Cremophor EL 40) és segur per al seu ús en concentracions de fins al 100% sense causar irritació, tot i que s'ha demostrat que augmenta el potencial de sensibilització d'altres ingredients. Té un pes molecular de 40 que significa que és mínimament absorbit per la pell.

Malgrat les moltes pors pel que fa als PEG, encara es consideren un ingredient en una gran quantitat de productes a causa de les seves propietats diverses. En un estudi publicat al diari Toxicology fa deu anys, es conclou que: "Tenint en compte tota la informació disponible de compostos relacionats, així com la manera i el mecanisme d'acció, no es podria identificar cap problema de seguretat respecte a aquests punts finals. Basant-se en les dades disponibles, es conclou que l'oli de ricí PEG-30, l'oli de ricí PEG-33, l'oli de ricí PEG-35, l'oli de ricí PEG-36 i l'oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 d'amplada Rang de pes molecular (200 a més de 10.000), els seus èters (laures, cetets, cetearet, estètes i oleths), i esters d'àcids grassos (lauratos, dilaurats, estearats i distearates) són segurs per al seu ús en cosmètica ".

 

Mesures de seguretat / efectes secundaris:

La base de dades de cosmètics va trobar l'oli de ricí hidrogenat PEG 40 ( Cremophor EL 40) per ser un perill moderat segons l'ús i s'assenyala la contaminació i els problemes de toxicitat.

Segons un estudi publicat a la International Journal of Toxicology, PEGs (incloent-hi l'oli de ricí hidrogenat PEG 40) poden contenir impureses perjudicials, com ara: òxid d'etilè, que augmenta les incidències dels càncers uterins i de mama i de la leucèmia i el càncer de cervell. resultats experimentals reportats pel Programa Nacional de Toxicologia; 1,4-dioxà, un conegut carcinogènic; Els HAP, coneguts per augmentar el risc de càncer de mama; dirigir; ferro; i arsènic (font).

Els productes i fórmules que contenen PEG no s'han d'aplicar a la pell trencada o irritada. Encara que l'oli de ricí PEG-30, l'oli de ricí PEG-33, l'oli de ricí PEG-35, l'oli de ricí PEG-36 i l'oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 es consideren segures per a ús tòpic en la pell sana, que els pacients que pateixen de cremades greus poden estar relacionades amb el tractament amb crema antimicrobiana basada en PEG; aquest tractament podria donar lloc a toxicitat renal. "L'oli de ricí PEG-30, l'oli de ricí PEG-33, l'oli de ricí PEG-35, l'oli de ricí PEG-36 i l'oli de ricí PEG-40, Cremophor EL 35, Cremophor EL 40 contingut de la crema antimicrobiana es va determinar que era el causant agent No obstant això, cap evidència de toxicitat sistèmica es va produir en estudis amb pell intacta. A causa de l'observació d'efectes renals en pacients amb cremada, el Panell d'Experts del CIR va qualificar la seva conclusió sobre la seguretat del PEG-30 Castor Oil, PEG-33 Castor Oil , L'oli de ricí PEG-35, l'oli de ricí PEG-36 i l'oli de ricí PEG-40, els ingredients de Cremophor EL 35, Cremophor EL 40, per assenyalar que les formulacions cosmètiques que contenen aquests ingredients s'han d'utilitzar amb molta cura a la pell danyada "

----------------------------

Descripció del producte:

 

L'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) és un solubilitzant no iònic i emulsionant fabricat per reacció de l'oli de ricí amb òxid d'etilè en una proporció molar d'1: 35. Es recomana l'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) un solubilitzant i emulsionador en moltes branques de la indústria. És especialment adequat per a la producció de preparats líquids. L'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) emulsiona o solubilitza les vitamines solubles en greixos A, D, E i K en solucions aquoses per a l'administració oral i tòpica. En solucions aquoses d'alcohol, solubilitza molt fàcilment els olis essencials.

 

L'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) és un líquid oliós pàl·lid groc que es manté a temperatures superiors als 26 ° C. Té una olor feble però característica. L'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) forma solucions clares en aigua. També és soluble en molts dissolvents orgànics, com ara alcohol etílic, alcohol n-propílic, alcohol isopropílic, acetato de etilo, cloroformo, tetracloruro de carboni, tricloroetilè, tolueno i xileno. A diferència dels agents emulsionants aniònics, l'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) 35 es torna menys soluble en aigua a temperatures més altes. D'aquesta manera, les solucions aquoses es tornen tèrboles a certa temperatura. L'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) és miscible amb tots els altres i, en calefacció, també amb àcids grassos, alcohols grassos i certs olis animals i vegetals. És, per tant, miscible amb àcids oleic i estèriques, alcohols dodecil i octadicílic, oli de ricí i una sèrie de substàncies liposolubles.

 

La forma en què es distribueix una substància hidrofòbica en un líquid depèn en gran mesura de les seves propietats i de la quantitat d' oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) utilitzat. S'ha trobat que, per regla general, si l'oli de Castor hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) està present en excés, s'obtenen líquids clars o opalescents. No obstant això, si la proporció de l'oli de ricí hidrogenat Peg-35 (Cremophor EL 35) es redueix a un 5-10% de la substància insoluble en aigua, existeixen condicions per a la formació d'una emulsió.

-----------------------

Funcions: l'oli de ricí hidrogenat PEG-40 i l'oli de ricí Peg 35 es poden utilitzar com:

1. Ingredients de fragàncies,

2. Surfactant (agent emulsionant);

3. Surfactant (agent solubilitzant)

COA de l'oli de ricí de la Xina Peg-40 hidrogenat:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Oli de ricí hidrogenat Peg-40

Substància líquida oliosa o cruenta de color groc clar

Compleix

Identificació
Peg 40 oli de ricí hidrogenat

Passar la prova del valor del iode

Compleix

Passar la prova del valor de saponificació

Compleix

TLC: ha de complir

Compleix

Solubilitat

Freqüentment soluble en aigua i en alcohol. Molt soluble en clorur de metilè

Compleix

Punt de núvol

70 ° C ~ 84 ° C

78 ° C

Valor de la saponificació (mg KOH / g)

57 ~ 67

Compleix

Valor del pH

5.0 ~ 7.0


Valor HLB

13 ~ 14


Contingut d'aigua

≤ 1,0%

0.1%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

COA de l'oli de ricí de la Xina Peg-35 hidrogenat


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Peg-35 oli de ricí hidrogenat

Líquid oliós groc clar o semi-sòlid

Compleix

Identificació
Peg 35 oli de ricí hidrogenat

Passar la prova del valor del iode

Compleix

Passar la prova del valor de saponificació

Compleix

TLC: ha de complir

Compleix

Solubilitat

Freqüentment soluble en aigua i en alcohol. Molt soluble en clorur de metilè

Compleix

Viscositat

500 mpa.s ~ 800 mpa.s

Compleix

Aparença de la solució

Opalescència ≤ suspensió de referència III
Color ≤ BY6

Compleix
Compleix

Densitat relativa

Aproximadament 1.05

Compleix

Alcalinitat

No més de 0.5 ml d'àcid clorhídric 0,1 M

Compleix

Valor de pH (1% de solució d'aigua)

5.0 ~ 8.0

7.0

Valor àcid (mg KOH / g)

≤ 2.0

<>

Valor d'hidroxil (mg KOH / g)

65 ~ 82

Compleix

Valor de iode (mg KOH / g)

25 ~ 35

Compleix

Valor de la saponificació (mg KOH / g)

60 ~ 75

Compleix

Contingut de l'aigua KF

≤ 3.0%

1,0%

Cendra total

≤ 0,3%

<>

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Altres noms:

Sinònim (S): oli de ricí hidrogenat, etoxilat; Oli de ricí hidrogenat de polietilen glicol 2000; Poliuretilè (40) Oli de ricí hidrogenat; Cremophor Rh 40; Cremophor Rh 40/60; Hco 40; Hco 50; Hco 60; Nikkol Hco 60

Sinònim (s): GLYCOL DE POLIETILENO (35) OLOR DE CASTOR; POLIOXYETHYLENE (35) OLOR DE CASTOR

 

Top Quality, Xina Peg-40, fàbrica d'oli de ricí hidrogenat i proveïdors a la Xina; Proveïdors de petroli de Castor hidrogenat de Xina Peg-35 a la Xina. Xina Peg-40 Fabricants d'oli de ricí hidrogenats a la Xina.

Si busqueu l'oli de ricí hidrogenat peg-40, l'oli de ricí hidrogenat peg-35c 61791-12-6, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Peg-40 d'oli de ricí hidrogenat, enganxament-35 hidrogen d'olla de ricí cas 61791-12-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like