Oli essencial Oregano Carvacrol, oli d'orenga 90%, 95%, 99%

Oli Essencial Oregano Carvacrol, Oli Oregano 90%, 95%, 99% Nom del Producte: Oli Essencial Oregano Carvacrol 90%, 95%, 99% Sinònims: Oli d'orenga; Origanum Oil; Oleum Origanum Característiques: assaig d'oli groc: oli d'orenga Carvacrol 90%, 95%, 99% Paraules claus: orenga, oli essencial, oli d'orenga, carvacrol ...

Detalls del producte

Oli essencial Oregano Carvacrol, oli d'orenga 90%, 95%, 99%

Oregano Essential Oil Carvacrol, Oregano Oil 90%, 95%, 99%.jpg

Nom del producte: Oli Essencial Oregano Carvacrol 90%, 95%, 99%

Sinònims: oli d'orenga; Origanum Oil; Oleum Origanum

Característiques: Oli Groc

Assaig: oli d'orenga Carvacrol 90%, 95%, 99%

Paraules clau: orenga, oli d'orenga, carvacrol, carvacrol 99%, oli d'orenga

Paquet: 25kg; 175kg; 180kg o 200kg / tambor de ferro galvanitzat o tambor de plàstic

Vida útil: 2 anys.

Descripció:

Oregano és una herba meravellosa amb moltes propietats que promou la salut. Conté timol i carvacrol. Aquests dos olis tenen un notable poder de lluita contra els bacteris. I no és com un antibiòtic, és purament de planta.

L'oli essencial d'orenga s'extreu d'orenga. L'oli d'orenga es deriva de les fulles i flors d'orenga, d'una herba perenne resistent i tupida, i un membre de les plantes familiars de la menta.

Tipys

Contingut de Carvacrol

Oli d'orenga Carvacrol 90%

90%

Oli d'orenga Carvacrol 95%

95%

Oli d'orenga Carvacrol 99%

99%

Oregano Essential Oil Carvacrol, Oregano Oil 90%, 95%, 99% picture.jpg

Recentment, recentment es descobreix que l'oli d'orenga és un millor tractament contra Giardia que els medicaments receptats que es prescriuen comunament per combatre aquesta malaltia.

L'oli essencial orenga és ben conegut en les comunitats de salut natural. El motiu és que l'oli d'orenga té propietats antibacterianes. I fins i tot es demostra pels seus beneficis potencials per al nostre cos. L'oli essencial Oregano es considera que té funcions antibacterianes, antiparasitàques, antisèptiques, antivirals i estimulants immunes.

L'oli essencial Oregano també té un alt percentatge d'antioxidants. Sovint s'utilitza internament durant la malaltia i externament per a infeccions cutànies. Abans d'usar, hem de diluir l'oli essencial d'orenga.

Tot i que l'oli essencial Oregano és relativament segur i natural, encara és molt important confirmar amb un metge abans d'usar-lo.

--------------

L'oli d'orenga essencial s'extreu de les fulles, flors i tiges de la planta d'orenga. És una planta gruixuda, dura i perenne, pertanyent a la família de menta. El seu nom científic és Origanum vulgare i es cultiva a Europa. Tanmateix, aquesta planta també es pot trobar fàcilment en diverses altres regions del món. La planta té fulles verdes de 2 a 3 centímetres de llarg i té un creixement de 90 cm que és d'aproximadament 35 polzades.

El seu oli essencial, l'oli essencial d'orenga, té molts beneficis per a la salut que es resumeixen de les seves propietats de ser antivirals, antifúngics, antioxidants, antibacterians, digestius, antiparasitaris, antiinflamatoris, emmenagogos i antial·lèrgics.

L'oli d'orenga també funciona com a antimicrobià per la qual cosa resisteix les infeccions i guareix la part afectada. L'oli d'orenga essencial també s'utilitza habitualment per tractar fongs d'ungles o infeccions i es demostra que és més eficaç en comparació amb antibiòtics artificials.

-------------------

Com a oli de orenga professional de la Xina , Carvacrol, el 99%, el 95%, el proveïdor i el fabricant del 90%, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant orenga, Carvacrol 99%, 95%, 90% de la Xina durant gairebé 10 anys.

Funcions:

1. Orgànic facilitador de creixement

2.Anti-bacteriana

3.anti-oxidació


Avantatges de l'oli d'orenga:

Millor que antibiòtics
Sense residus, sense contaminació;

---- A la indústria cosmètica com a productes de cura de la pell i matèries primeres cosmètiques, antibacterianes, antiinflamatòries, embelleixen la pell de la indústria alimentària com a extracte natural

---- espècies i conservants.

 

Ús d'oli essencial d'orenga:

A causa de la seva capacitat de foment del creixement, l'oli d'orenga és un additiu d'alimentació de nova generació. És molt segur. L'oli d'orenga té funcions de bacteriostasi i antioxidació fortes. Es pot utilitzar en cosmètica per protegir les nostres pells. I besar alguns bacteris.

Aplicació d'oli d'orenga:

1.En ramaderia
L'oli essencial orenga es pot utilitzar per a la prevenció, o com a fungicida natural i tractament de malalties animals causades per E. coli, Staphylococcus, Pasteurella, Streptococcus, coccidia, Salmonella, etc.
2. Conservants naturals
L'oli essencial Oregano té capacitat de creixement antimicrobiano, antioxidant, anti-groguenc, toxines enzimàtica.
3. En medicina
L'oli essencial d'orenga es pot convertir en càpsules o agents orals per al tractament dels paràsits aguts gastrointestinals i intestinals.

Ús veterinari:

L'oli essencial Oregano es pot utilitzar en la prevenció i tractament de malalties gastrointestinals de bestiar i aus de corral, causades per Bacillus Coli, Salmonella i Staphylococcus aureus.

L'oli essencial Oregano té molts altres beneficis provats. És àmpliament utilitzat com un repelent d'insectes. El carvacrol ajudarà a aclarir els sins, a millorar els problemes respiratoris. Carvacrol augmentarà el nostre estat d'ànim i ens reduirà millor. El carvacrol, contingut principal de l'oli d'orenga, té capacitats anti-virals, antibacterianes i estimulants immunes. És molt efectiu contra algunes infeccions patògenes.

L'oli essencial Oregano té un rendiment molt bo per als tractaments de les infeccions per fongs. Per a les ungles de les ungles i les ungles, l'oli d'orenga també és molt bo.

NOTA: l'oli d'orenga no s'ha d'utilitzar sense diluir-se. Siempre diluir-lo en un oli adequat per transportar, com ara oli d'oliva, oli d'ametlles.

Per primera vegada, millor farem la prova de parche de la pell abans d'usar-la. .

L'oli essencial d'orenga pot ser irritant per a la nostra pell. De vegades pot provocar la crema. Si us plau, assegureu-vos que es dilueixi bé. No utilitzeu quan estigui en una concentració més alta que els usos suggerits.

L'oli d'orenga (carvacrol) no es considera generalment segur durant l'embaràs, encara que l'ús culinari d'orenga es considera bé.

Degut a la seva naturalesa altament potent, sempre s'ha de diluir per al seu ús a la pell o per a la seva presa internament.

Història:

L'oli d'orenga s'ha usat durant molt de temps. En els temps moderns, l'oli d'orenga es considera antiviral, antibacterià, antifúngic, antial·lèrgic, antioxidant, antiinflamatori i antiparasitari. Potser el més notable és que l'oli essencial d'orenga és un antimicrobiano amb una capacitat demostrada per inhibir el creixement de bacteris i fongs.

---------------------

Altres usos de l'oli essencial orenga:

- Tractarà les condicions respiratòries

L'oli essencial d'orenga és capaç de funcionar com a expectorant, que es redueix o ajuda a eliminar les incòmodes acumulacions de mucositats i llàgrimes a les vies respiratòries i als sius. L'oli d'orenga essencial també es considera un bàlsam calmant per als pulmons inflamats i la gola, que sovint estimulen els ajustaments tos. Per tant, l'oli d'orenga essencial impedeix i tracta els símptomes de les malalties respiratòries.

- Oli d'orenga essencial impedeix les infeccions:

Lluitarà contra infeccions virals. Aquest producte també ens ajudarà a combatre les infeccions bacterianes. Això ens proporciona un nivell addicional de protecció contra els problemes bacterians com les infeccions en el còlon i el tracte urinari, així com la febre tifoidea, dolor, el còlera, les infeccions cutànies i l'enverinament alimentari, etc. A més, els efectes antibacterians de l'oli d'orenga essencial no tenen un efecte inhibitori sobre la salut. Per tant, es considera que és segur, i no hem de patir els efectes negatius de ser indefensos.

- L'oli d'orenga essencial té propietats antiinflamatòries:

És molt efectiu per calmar molts tipus d'inflamació, interns o externs, causats per tantes raons. Quan s'utilitza correctament, l'oli d'orenga és capaç de reduir el color vermell i la irritació a l'àrea aplicada. Podria alleujar els dolors associats amb artritis o lesió. Quan es consumeix, si es considera que l'oli d'orenga essencial s'estén per tot el cos, no necessàriament alleugerirà dolor i molèsties tan ràpidament.

- L'oli d'orenga essencial té propietats antimicòpiques

Els virus, bacteris, fongs i protozous són els 4 agents responsables de les malalties transmissibles i infeccioses. D'aquests, els fongs són responsables d'algunes de les infeccions més terribles i mortals, tant internes com externes. Poden causar infeccions doloroses, lletjos o, fins i tot, mortals en el nas, l'orella i la gola, que, si no es tracten correctament en la fase inicial, poden ser letals.

Moltes infeccions cutànies també estan relacionades amb aquests fongs. L'oli d'orenga essencial, si s'utilitza amb regularitat i adequació, ja sigui internament o externament, ens ajudarà a protegir eficaçment el cos contra moltes d'aquestes infeccions per fongs.

- L'oli d'orenga essencial prevenir les infeccions víriques

L'oli essencial Oregano proporciona protecció contra infeccions virals. Això vol dir que és capaç de promoure la immunitat contra les paperas, el fred, la vedella, el xarampió, la viruela i moltes altres malalties causades per virus. Aquest impuls immune contribuirà efectivament a la nostra lluita interna contra tants problemes. L'oli d'orenga és encara millor que els medicaments. Com que la pròpia lluita del sistema immunitari és molt millor que els antibiòtics exteriors. Es pot entendre fàcilment.

 

- L'oli d'orenga essencial funciona com antiparasitari

Molts tipus de paràsits, com ara chinches, cucs vermells, piojos, tenia, mosquits i puces viuen dins o fora del cos humà. Aquests paràsits terrorífics usen el nostre cos com a font d'alimentació i com a embarcació o transportista de malalties transmissibles. L'oli essencial d'orenga, quan s'ingereix, és capaç d'eliminar els cucs intestinals, i quan s'aplica externament, podria expulsar el paràsit amb eficàcia. Per tant, no és difícil trobar l'oli essencial d'orenga com un component important de molts aerosols i repelents d'insectes orgànics.

- L'oli d'orenga essencial també promourà la digestió:

Incrementarà la secreció de sucs digestius. Així doncs, l'oli essencial Oregano té la capacitat de promoure la digestió. Per cert, augmenta la digestibilitat nutritiva i els enzims que són ajudes d'importació durant els procediments d'absorció d'aliments. Amb les habilitats anteriors, no és difícil arribar a la conclusió que l'oli d'orenga essencial millorarà la salut en general mitjançant la maximització dels nutrients que hem absorbit del mateix aliment.

- L'oli d'orenga essencial ajuda a regular les ments

Es considera beneficiosa per regular la menstruació i retardar l'aparició de la menopausa. Amb l'ús regular d'oli essencial d'orenga, es pot alleujar també el patiment motivat per la menstruació obstruïda. Com a emmenàgog, l'oli d'orenga essencial també està en condicions d'ajudar a una dona a reduir els símptomes de la menopausa que s'acosta, incloent-hi l'equilibri d'humor i els canvis hormonals.

- L'oli d'orenga essencial pot ser antial·lèrgic

 

Altres beneficis:

També se sap que l'oli essencial d'orenga juga un paper important en el tractament de la psoriasi, l'èczema, el peu de l'atleta, la grip i altres malalties infeccioses. D'altra banda, l'oli essencial Oregano podria ser utilitzat per tractar infeccions bacterianes com E. Coli, giardiasis i intoxicació alimentària. L'oli essencial d'orenga alleuja la congestió. Moltes investigacions suggereixen que l'oli essencial d'orenga pot ser un analgèsic efectiu, per descomptat, gairebé sense efectes secundaris.

--------------------

COA d'oli d'orenga:

Articles

ESPECIFICACIÓ

RESULT

Aparença
Oli d'orenga

Hauria de ser incolor a l'oli clar o groc clar

Compleix

Identificació
Oli d'orenga

Mostra reacció positiva.

Positiu

Assa de Carvacrol

No menys del 95%

96,47%

Timol

1%

1.03%

Rotació específica

-20 ~ +30

Compleix

Índex de refracció n

1,502 ~ 1,508

Compleix

Solubilitat

La mostra de 1 ml pot solutar en alcohol d'etil al 70% en 2 ml

Compleix

Densitat relativa d

0.936 ~ 0.960

Compleix

Heavy Metall

Negatiu

Negatiu

Top Quality, Xina Pure Essential Oregano Oil, Carvacrol 99%, 95%, 90% fàbrica a la Xina. Oli d'orenga essencial de la Xina, Carvacrol 99%, 95%, 90% de proveïdors de matèries primeres a la Xina. Oli d'orenga essencial de la Xina, API de Carvacrol 99%, 95%, 90% de fabricants a la Xina.

Si busqueu el carvacrol d'oli essencial orenga, l'oli d'orenga 90%, 95%, 99%, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Oli Essencial Oregano Carvacrol, Oli Oregano 90%, 95%, 99%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like