Metil Ciclopentenolona (MCP) CAS 80-71-7

Metilciclopentenolona (MCP) CAS 80-71-7 Nom del producte: Metilciclopentenolona (MCP) Sinònims: metil cyclopentadione; 3-metil-1,2-ciclopentanediona; 2-hidroxi-3-metilciclopent-2-enon Número CAS: 80-71-7 Característiques: pols o grànul cristal·lí blanc o similar. Assay: 99% Min Methyl ...

Detalls del producte

Metil Ciclopentenolona (MCP) CAS 80-71-7

Methyl Cyclopentenolone (MCP).jpg

Nom del producte: Metil ciclopentenolona (MCP)

Sinònims: metil cyclopentadione; 3-metil-1,2-ciclopentanediona; 2-hidroxi-3-metilciclopent-2-ona

Número CAS: 80-71-7

Característiques: pols o grànul cristal·lí blanc o similar.

Assay: 99% Min Methyl Cyclopentenolone

Fórmula: C6H8O2

Estructura:

Methyl Cyclopentenolone (MCP) formula.jpg

Paquet: Barril de cartró, pes net de 25 kg

Emmagatzematge: emmagatzemat en un contenidor ben tancat i sec, manteniu-vos lluny de la humitat i la llum / la calor fortes. Eviteu emmagatzemar-los en recipients de ferro. Protegeix del sol i es conserva en recipients ajustats.

Vida útil: dos anys sota bé si està ben conservat.

HS: 2914299000

Estàndard de qualitat: compleix amb el nivell de qualitat nacional de GB-1886.128 i EUA FCC-IV

Solubilitat de metilciclopentenolona (MCP)

El metil ciclopentenolona (MCP) és soluble en aigua. Un gram es dissol en aigua de 72 ml (temperatura a 25 ° c). Fàcilment soluble en aigua bullint, glicerina, propilè, un gram es dissol en 5 ml d'etanol al 90% (temperatura a 25 ° c). Sublimació. La destil·lació fa la desintegració en la pressió normal. Punt de fusió a 104 ~ 108 ° c. Heavy metal (Pb) ≤0,04%.

Paraules clau: Metilciclopentenolona (MCP)

Descripció de la metilciclopentenolona (MCP):

El metil ciclopentenolona és una espècie de substància natural àmpliament utilitzada com a potenciador del sabor.

La metilciclopentenolona es considera un agent aromatitzant d'ampli espectre.

És un sabor dolç de fruits secs amb un arce d'auró o un amor com l'olor, Punt de fusió: 104-108 ℃. Quan la solució diluïda era igual que el sucre d'auró, el sabor de regalèssia. Dolç, un encant, agradable i emocionant. El metil ciclopentenolona té un fort aroma de caramel i s'utilitza principalment per a nous, arce, caramel, cafè, xarop, sucre de rom, crema, condiments de sopa, gelats, galetes, begudes caramelitzades, fleca i vi. Té un sabor dolç, i pot ser àmpliament aplicat en la indústria cosmètica, alimentària i farmacèutica. El metil ciclopentenolona també és útil en la fabricació d'agents de modificació i relaxació.

Fengchen Group és un proveïdor líder de pols de metilciclopentenolona de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de Metil Cyclopentenolone quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols de metilciclopentenolona, ​​dirigiu-vos al grup Fengchen.

--------------------

General

El metil ciclopentenolona (MCP) és una espècie de perfum de taula àmplia i un sinèrgic gustós. També és àmpliament considerat i decorat farmacèutic i moderador. Mentre fa servir l'essència aromatitzant, també es pot utilitzar Metil Cyclopentenolone (MCP), tabac, forn, gelat, beguda, saborizante, pastís, cosmètica i fruita i femella per modular l'essència de l'ús especial, per exemple, molts tipus d'essència com el cafè, el sucre d'auró, la xocolata i la nou. El metil ciclopentenolona (MCP) també es pot utilitzar com additiu en l'aliment. Això farà que l'aliment obtingui el sabor bastant bo. Mentre que el metil ciclopentenolona (MCP) s'utilitza per al tabac, millorarà el perfum i la sensació de boca del tabac, millorarà la seva qualitat final i acabada.

 

 

-------------------

Descripció detallada del producte

Metil ciclopentenolona (MCP)

Nom: Metil Ciclopentenolona (abreviatura MCP)

Nom químic: fórmula molecular: C6H8O2: 2-Hydroxy-3-Methyl-2-Cyclopenten-1-One o 3-Methylcyclopteten-1,2-Dione Methyl Cyclopentenolone (MCP)

Pes molecular: 112.13

Ciclopentenolona de metil (MCP) Caracterització física: Potència cristal·lina blanca, olor similar a la nata, dissolt en aigua, etanol, glicerina, propilenglicol i cloroform, sublimen fàcilment i es posen en contacte amb el líquid alcalí i el ferro canviarà de color, així que el millor és mantenir amb contenidor de vidre o plàstic.

Especificació: acord amb l'estàndard de l'EUA FCC

Nom de l'especificació

Especificació Puresa: 99,0% min.

Punt de fusió 104 a 108

Com a contingut: 0.0003% màx.

Heavy Metal Content (per pb): 0.002% màx.

Funció i ús: el metil ciclopentenolona (MCP) fa olor a les fruites. És un sabor d'ampli espectre i potenciador de la dolçor, que s'aplica àmpliament en essència comestible, tabac, gelats, aliments de fleca, begudes, aromes, cosmètics, pastissos, etc. També es pot utilitzar metilciclopentenolona (MCP) per fabricar essència per a objectius especials com ara cafè, xocolata, fruits secs, etc. El metil ciclopentenolona (MCP) pot donar un sabor deliciós als aliments o millorar la fragància i el sabor del tabac per promoure el seu sabor i qualitat.

 

Quantitat de referència de metil ciclopentenolona (MCP) quan s'utilitza en aliments:

Caramel i dolç: 0,018 g / kg - 0,025 g / kg

Gelea: 0,015 g / kg - 0,020 g / kg

Sabors: 0.200 g / kg - 0,10 g / kg

Gel: 0,005 g / kg - 0,006 g / kg

Pudding: 0,015 g / kg - 0,020 g / kg

Menjar ràpid: 0,013 g / kg - 0,018 g / kg

Goma de mastegar: 0,008 g / kg - 0,015 g / kg

Xarop: 0,010 g / kg - 0,030 g / kg

Begui refractari: 0,011 g / kg - 0,020 g / kg

Cigarrets: 0.200 g / kg - 0.500 g / kg

Gelat: 0.005 g / kg - 0.006 g / kg

Aliments de carn: 0,013 g / kg - 0,060 g / kg

 

Orientació d'ús: el metil ciclopentenolona (MCP) s'ha d'utilitzar en els procediments finals de producció, sols o en combinació amb altres matèries primeres d'olor.

Embalatge: Interior amb film plàstic de polietilè Tambor de fibra; Pes net: 25 kg / tambor.

S'ha suggerit que el metil ciclopentenolona (MCP) sigui segellat en un lloc fresc, eviti confusió i preservació, juntament amb altres productes d'olor diversos.

----------------

Metil Ciclopentenolona (MCP) Ús i aplicacions:

- Si s'utilitza en cafè, cacau, xocolata, fruits secs, etc. La metilciclopentenolona també es troba en els ingredients del xarop d'auró d'auró.

- També millorarà el sabor del tabac, millorarà el grau de fulla del tabac i la qualitat del tabac, i serveix de modificadors i moderador. Afegit en cigarrets com a sabor, Metil Cyclopentenolone millorarà el seu aroma i augmentarà la seva qualitat com a modificador i moderador.

- A causa de la seva aroma nutrició, diluïda amb auró d'auró - aroma de regalèssia, el Metil Cyclopentenolone s'utilitza com a additius alimentaris. Si s'utilitza directament com additiu alimentari.

- S'utilitza àmpliament en nous i altres fruits secs, xarop, sucre, ron, caramel, escocès crema, espècies, sopa, vi, gelats, pastissos, dolços, begudes, cuina alimentària a la planxa, Tang, carn i altres aliments.

- El metil ciclopentenolona també es pot utilitzar per a detergents, cosmètics i altres productes.

Dosificació de referència per al seu ús:

Nom

Dosificació de referència (mg / kg)

caramel

0,018-0,025

Refrescs

0.011-0.020

Essència

0.200-0.10

Begudes al forn

0,013-0,018

Xiclet

0.008-0.015

tabac

0.200-0.500

Productes de gel

0.005-0.006

Gelatina

0.015-0.020

Xarop

0.010-0.030

Gelat

0.005-0.006

Pudding

0.015-0.020

Producte de carn

0.013-0.060

Certificat d'anàlisi de metilciclopentenolona (MCP) .

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Procés de dissolució

104-108oC

Heavy Metall

0.004% màx

Humitat

0.5% màx

Residus d'ignició

0,1% màx

Puresa

99% mín

Solubilitat

Soluble en aigua bullint, etanol i glicerol

Olor

Arce d'arce i herba semblant a aroma, en solució diluïda, es tracta de sucs d'auró i aromes de regalèssia

Poli / substància de metilciclopentenolona de primera qualitat a la Xina; Proveïdors de matèries primeres en pols de Metil Ciclopentenolona a la Xina. Fabricants de pols de metil ciclopentenolona a la Xina.

Ús de mètodes de metilciclopentenolona (MCP):

En general, tard per unir-se a la producció, es va dissoldre en una solució diluïda sola o es va dissoldre en altres sabors en aliments després de l'ús.


Si busqueu el metil ciclopentenolona (mcp) cas 80-71-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: metil ciclopentenolona (mcp) cas 80-71-7, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like