Ichthammol, Ictosulfonato d'amoni USP CAS 8029-68-3

Ichthammol, Ichthosulfonate d'amoni USP CAS 8029-68-3 Nom del producte: Ichthammol, Ictosulfonato d'amoni Sinònims: Íctromat, Íntosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Biturninol, Íctmolum Número CAS: 8029-68-3 ...

Detalls del producte

Ichthammol, Ictosulfonato d'amoni USP CAS 8029-68-3

Ichthammol, Ammonium Ichthosulfonate USP.jpg

Nom del producte: Ichthammol, Ichthosulfonate d'amoni

Sinònims: Íctromat, Ictosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni, Biturninol, Íctmolum

Número CAS: 8029-68-3

Característiques: líquid negre marró i enganxós

Grau: Grau farmacèutic, estàndard USP

Paraules clau: Íctmol, Íctosulfonat d'amoni, Íctromat, Bituminosulfonat d'amoni, Bituminosulfonat d'amoni USP, EP, Grau farmacològic de BP

Paquet: 25Kgs / Tambor; o 50Kgs / Tambor

Vida útil: 3 anys si s'emmagatzema correctament.

Descripció:

Ichthammol també es diu Ichthammolum. Química anomenada Ictosulfonato d'Amoni o Bituminosulfonat d'Amoni. Ichthammol és la sal d'amoni de l'oli d'esquist sulfonat fosc. El bituminosulfonat d'amoni s'utilitza amb èxit com a ingredient farmacèutic actiu (API) d'origen natural durant més de 10 dècades per al tractament de malalties cutànies.

Tècnicament, Ichthammol és una barreja de molts compostos diferents. No només la substància cantant.

Químicament, el bituminosulfonat d'amoni és un oli d'esquist sulfonat que és incompatible amb àcids, carbonats àcids o hidrats i sals alcaloides. Ichthammol és un líquid espès de color marró vermellós, amb olor i sabor bituminós. El bituminosulfonat d'amoni és soluble en aigua i miscible amb glicerol. No obstant això, Ichthammol és gairebé insoluble en alcohol fort o en èter concentrat. L'Ictosulfonato d'amoni conté un gran percentatge de sofre combinat orgànicament.

Ichthammol, Ammonium Ichthosulfonate USP picture.jpg

Ichthammol té propietats antiinflamatòries, antibacterianes i antimicòtiques. Aquestes propietats proporcionen al bituminosulfonat d'amoni una àmplia gamma d'eficàcia i constitueixen la base per a l'aplicació exitosa d'Ichthammol en el tractament de diferents trastorns de la pell dolorosa amb i sense antecedents microbianes.

Com a professional de la Xina Ichthammol USP, EP, proveïdor i fabricant de BP Pharmaceutical Grade , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Ichthammol USP, EP, BP Pharma Grade de la Xina durant gairebé 10 anys.

Indicació i ús de Ichthammol:

Farmacèuticament, el bituminosulfonat d'amoni (Ichthammol) es fa més sovint en pastes o ungüents de Ichthammol. El fàrmac acabat d'assaig d'amoni Bituminosulfonat pot ser del 10% o del 20%. També hi ha cremes Ichthammol, sacsejades, supositoris, etc.

----------------------

Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) és un producte d'aliatges de carbó amoníac, utilitzat en forma d'ungüent per a determinades malalties cutànies.

----------------------

Usos d'Ichthammol USP BP

1.Boils

Ichthammol (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) s'utilitza més habitualment per tractar furúncies. Els fems provoquen infeccions en els fol·licles pilosos i poden ser vermells, inflats i plens de pus. Ictammol (Bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) traurà la infecció tirant el pus a la superfície de la pell perquè pugui ser perforada.

2. Tracte anterior

Una barreja d' Ichthammol (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) i glicerol s'utilitza comunament per tractar infeccions de l'oïda.

3. Mordiscs de la barra

Algunes mossegades són verinoses i poden causar molèsties doloroses o mortes. L'ungüent d'Ichthammol (Amonio Bituminosulfonat, Ichthammol) ajudarà a treure el verí. Aquesta és la raó per la qual es veu àmpliament en alguns dels productes anti-spiderbits. Tanmateix, encara es necessita un assessorament mèdic encara que ja sigui tractat amb Ichthammol (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol). S'ha d'aplicar sobre l'àrea de la mossegada i coberta amb un embenat. Supervisa l'àrea de la mossegada molt després de l'ús.

4.Splinters

Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) també és molt bo per extreure els estelles que estan incrustats a la pell. Esquinços com la fusta i el vidre, si no s'eliminen a temps, podrien acabar en infecció sèptica. Abans d'aplicar Ichthammol (Bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol), s'ha de fer una neteja completament a l'àrea exacta. Després de cobrir la zona perjudicial amb Ichthammol USP BP (Amonio Bituminosulfonat, Ichthammol) i un embenat, supervisa els progressos de tant en tant. Si tot va bé, l'estella sortirà de la superfície de la pell, que es pot treure amb pinces.

5. Impulsions

Les picades de les avispes, les abelles i les vespes podrien provocar erupcions doloroses a la pell. Ichthammol USP BP proporciona alleujament del dolor de la picadura.

6. Per als animals

Ichthammol USP BP pot ser utilitzat per tractar malalties de la pell en animals. Es demostra que té un gran efecte quan s'aplica per tractar les infeccions en les potes dels cavalls. Ichthammol USP BP també és bo per tractar l'abscés en animals.

----------------------------

Funcions de Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol):

1.Kills Bacteria

Moltes investigacions i estudis ja van demostrar que el ictthymol USP BP EP va ser eficaç a l'hora de matar certs bacteris. Va ser provat individualment i barrejat amb glicerol. Ichthammol USP BP EP només proporcionarà millors efectes antibacterians que la barreja de glicerol. Els bacteris Staphylococcus i Streptococcus, dos dels quals són agents infecciosos en les infeccions de l'oïda i la gola, van ser assassinats pel ictthymol USP BP. Altres bacteris estudiades, incloent ceps de bacteris proteus i pseudomonas, no es van veure afectats significativament per la medicina. Tot i que només el ictimol era més efectiu, l'addició de glicerol a ungüents proporciona efectes antiinflamatoris i deshidratants que són beneficiosos per a aquells que pateixen certes infeccions.

 

2. Presenta els símptomes d'èczema

L'èczema és una malaltia de la pell caracteritzada per malestars, erupcions cutànies i una malaltia escamosa a vegades acompanyada d'ampolles escumoses i omplertes de pus. Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) és capaç de prevenir eficaçment aquest endurecimiento cutani de la pell. A més de mitigar el tacte, Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) evita que la queratina proteïna resistent es dipositi a les cèl·lules de la pell. Una preparació de ichthammol combinada amb ceres o greixos ajudarà a retenir la humitat i ajudarà a millorar la seva penetració en zones de la pell.

 

3.Relieves secs en cavalls

Una preparació del 20% és àmpliament utilitzada per tractar peus de cavall feble i trencadís. Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) funciona com un emolient i antisèptic que reduirà la inflamació i combatrà la infecció en ferides i ferides obertes. També s'aplica per a la irritació de la pell i l'estovament de la pell en cavalls. Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) es pot utilitzar dues vegades al dia a les zones afectades amb o sense vendatge. Per a una sequedat de pezuja severa acompanyada d'hemorràgia, s'ha de consultar un veterinari abans d'usar ichthammol.

 

Precaució:

L'ungüent d'Ichthammol USP BP (amonio, bituminosulfonat, Ichthammol) s'ha d'utilitzar externament. No obstant això, no s'ha d'usar si vostè té reaccions al·lèrgiques amb algun dels seus ingredients.

 

Efectes secundaris de Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol):

Pot produir irritació cutània. De vegades Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) pot provocar l'eliminació incompleta dels cossos estrangers. A més, pot provocar la cicatrització o la crema de la pell. El contacte amb els ulls està prohibit. Ichthammol USP BP (bituminosulfonat d'amoni, Ichthammol) fàcilment pot teixir roba. Per tant, sempre ha de ser cobert amb un embenat per evitar la taques.

--------------

COA d'Ichthammol:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Ichthammol

Líquid negre marró i enganxós

Compleix

Identificació
Ichthammol

Heu de complir.

Compleix

Residu en ignició

≤0,5%

0.1%

Pèrdua en l'assecat

≤50%

43,2%

Límit per sulfat d'amoni

≤8,0%

1,4%

Assay per a l'amoníac

2.5% Min

6,5%

Assaig de sofre total

10% mín

15,4%

Bacteris

≤100 / g

Compleix

Motlle i microzima

≤100 / g

Compleix

Staphylococcus aureus

No s'ha detectat / g

No detectat

Pseudomonas Aeruginosa

No s'ha detectat / g

No detectat

Conclusió: El nostre Ichthammol compleix amb la norma USP37.

Top Quality, Xina Pure Ichthammol USP, EP, BP Pharmaceutical Grade Factory a Xina; Xina Ichthammol USP, EP, proveïdors de matèries primeres BP Pharmaceutical Grade a la Xina. Xina Ichthammol API USP, EP, BP Pharmaceutical Grade Manufacturers a la Xina.

Si esteu buscant el ichthammol, ictosulfonat d'amoni usp cas 8029-68-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: ichthammol, ictosulfonat d'amoni usp cas 8029-68-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like