Monoestearat de glicerol 40%, 60% CAS 123-94-4

Monoestearato de glicerol 40%, 60% CAS 123-94-4 Nom del producte: Monoestearato de glicerol (GMS) Sinònims: Monoestearato de glicerina, Monoestearato de gliceril, Monoestearato de glicerina, 1-monoestearoilglicerol Tipus: Monoestearato de glicerol 40%, 60%, 42%, 45% etc. Número CAS: 123-94-4 Característiques: Blanc a ...

Detalls del producte

Monoestearat de glicerol 40%, 60% CAS 123-94-4

Glycerol Monostearate 40%, 60%.jpg

Nom del producte: Monoestearat de glicerol (GMS)

Sinònims: Monoestearato de glicerina, Monoestearato de gliceril, Monoestearato de glicerina, 1-monoestearoilglicerol

Tipus: Monoestearat de glicerol 40%, 60%, 42%, 45%, etc.

Número CAS: 123-94-4

Característiques: Pols blanc o cremós o Flake; Flocs o pols blancs a blancs

Fórmula: C21H42O4 = 358,56

Estructura:

Glycerol Monostearate 40%, 60% formula.jpg

Paraules clau: Monoestearato de glicerol, Monoestearato de glicerina, Monoestearato de gliceril, Monoestearato de glicerina, Monoestearato de glicerol 40% , 60%

Grau i classificació: grau farmacèutic i grau industrial i matèria primera de cosmètica

Paquet: 200 kg / tambor de metall, 50 kg / tambor de plàstic; 25kg / bossa teixida (escamosa), 25kg / caixa (massiva)

Emmagatzematge: en lloc sec, fresc i ventilat

Temps d'enviament: enviament ràpid.

Vida útil: 2 anys.

HSCODE Suggerit: 29157030

Descripció:

El monoestearat de glicerol, la forma curta és GMS, és una molècula orgànica que s'utilitza com emulsionant. El monoestearat de gliceril és un pols escumós blanc, inodor i de sabor dolç. I és higroscòpic. El monoestearato de glicerol és un éster de glicerol d'àcid esteárico. Es produeix naturalment en el nostre cos com un subproducte de la degradació dels greixos, i també es troba en molts aliments grassos.

El monoestearato de gliceril és insoluble en aigua, soluble en greix calenta, parafina, alcohol, cloroform, acetona i dietil éter.

Com a additiu alimentari, el Monoestearato de glicerol s'utilitza com a agent espessidor, emulsionant, antiparaginat i conservant; El monoestearat de gliceril s'utilitza en gran mesura en preparats per a la cocció per afegir "cos" al menjar. És l'encarregada de donar gelats i la seva textura suau. De vegades s'utilitza com a agent antiestalitzador en el pa.

En la fabricació de productes farmacèutics, Glycerol Monostearate és un agent solidificador i de liberació de control; i un lubricant de resina.

En la indústria cosmètica, també s'utilitza en moltes fórmules de cura del cabell.

En la fabricació d'aliments, el Monoestearato de glicerol és un dels additius més consumits i emulsionants més utilitzats en productes químics i químics diaris. A més, també és un tensioactiu no iònic típic amb propietats d'emulsió, escuma, anti-oxidació i anti-congelació.

Per a altres usos: Glicerol Monoestearato és un agent emulsionant d'olis, ceres i dissolvents; un recobriment protector per a pols higroscòpic.

Com a professional de la Xina Glycerol Monostearate Flake de grau farmacèutic i de grau industrial i cosmètic proveïdor de matèries primeres i el fabricant, FENGCHEN Group Co, Ltd ha estat subministrant i exportant Glicerol Monostearate Flake grau farmacèutic i grau industrial i matèries primeres de cosmètica de primera qualitat de la Xina per gairebé 10 anys.

----------------------

El monoestearat de glicerol, el monoestearato de glicerina (40%, 60%, 90%) és un emulsionant, que facilita la unió de molècules de greix amb aigua. Això ajudarà a prevenir la formació de greixos en la confiteria i les tòfones. El monoestearat de gliceril, el monoestearato de glicerina s'aplica a gairebé tot tipus de productes amb contingut d'aigua, i es recomana especialment per a la seva utilització en mescles d'aigua i greixos. El monoestearat de glicerol, el monoestearat de glicerina (40%, 60%, 90%) evita que els gelats s'assequin o siguin massa dolços. La glicerina funciona com a humectant, dissolvent i edulcorant, i també és capaç de prolongar el període de preservació. El monoestearat de gliceril, el monoestearato de glicerina (40%, 60%, 90%) també s'aplica com a farciment en aliments poc preparats (com ara pastissos, galetes i dolços) preparats comercialment, i també pot funcionar com a agent espesante en licors. El monoestearat de glicerol, el monoestearato de glicerina també serveix com a forma, juntament amb l'aigua, per conservar algunes fulles. A més, també s'aplica àmpliament com a substitut del sucre. Encara que el Monoestearat de Gliceril, el Monoestearat de glicerina (40%, 60%, 90%) té gairebé la mateixa energia alimentària que el sucre de taula, no augmentarà els nivells de sucre en la sang ni alimentarà els bacteris que formen plaques i causen cavitats dentals.

----------------------

Aplicacions i usos:

El monoestearat de glicerol és un éster de glicerol d'àcid esteárico àmpliament utilitzat com a agent espessidor, emulsionant, antiincrustant i conservant en les indústries alimentàries i de begudes.

Monoestearato de gliceril Com a agent emulsionant, el monoestearat de glicerol pot utilitzar-se en una àmplia varietat d'indústries com: producció d'aliments, begudes, productes farmacèutics, cosmètics i altres indústries.

Processament d'aliments:

Monoestearato de gliceril Com a emulsionant i tensioactiu utilitzat en begudes, aliments instantanis, gelats, oli, dolços i xocolata per millorar l'estabilitat i emulsionar.

Processament de plàstic:

Monoestearato de gliceril Com a plastificant, lubricant, agent antiestàtic, agent antifogging, agent anti-envelliment i agent escumant usat en PVC, PP, PE, etc.

Indústria química, medicinals i tèxtils diàries:

Monoestearato de gliceril Com a emulsionant en cura personal, Sabors i fragàncies, pomada medicamentosa i gelades.

------------------

Aplicació en la indústria dels plàstics:

El monoestearat de glicerol, el monoestearato de glicerina, funciona com un lubricant sa, agent antiestàtic, plastificant no tòxic, anti-envelliment en la producció de polímers plàstics, films d'embalatge. El monoestearat de gliceril, el monoestearat de glicerina també és capaç de millorar la plasticitat, la flexibilitat i les propietats antiestàtiques.

-També s'aplica àmpliament en la producció de tapes de polipropilè per proporcionar un efecte antilliscant / lubricant a més d'un efecte antiestàtic.

-En l'agricultura, les pel·lícules plàstiques, el monoestearat de glicerol, el monoestearato de glicerina actua com a agent anti-nebulitzador.

- Monoestearato de gliceril, el monoestearat de glicerina s'utilitza com a ajuda en procés de procés de fabricació de polietilè expandit per millorar l'intercanvi de gasos.

 

Beneficis i avantatges:

1. Monoestearato de glicerol, el monoestearato de glicerina redueix la fricció durant el procés d'extrusió, que proporciona una distribució uniforme de la mida de la cel·la. D'aquesta manera, millora l'intercanvi de gasos.

2. Monoestearato de gliceril, el monoestearato de glicerina és compatible amb tensioactius catiònics, anònics i no iònics. I té tolerància electrolítica excepcional.

3. El monoestearat de glicerol, el monoestearat de glicerina té efectes d'emulsió, dispersió, escuma, desemmotllament i anti-envelliment de midó, que són molt útils en molts productes.

 

Altres aplicacions:

-Els usos metàl·lics, el Monoestearat de gliceril, el Monoestearato de glicerina actua com a coemulsificador d'emulsions, per modificar la viscositat i la millora de l'estabilitat.

- Monoestearato de glicerol, el Monoestearato de glicerina funciona com a emulsionant en la producció d'aliments, incloent gelats, xiclet, toffee, escurçament, margarina, midó, etc.

- Ser agent anti-envelliment del midó.

- El monoestearat de gliceril, el monoestearat de glicerina pot ser el recobriment rotatiu per a pols higroscòpic.

--------------------

 


Glycerol Monostearate 40%, 60% Specification-1.jpg

Dades tècniques de Monoestearat de glicerol:

Valor àcid: 3 màx.

Valor del iode: 3 màx.

pH de 5% d'emulsió: 8-10

Glicerina%: 7 màx.

Valor SAP: 145-165

Humitat: 2% màx.

Punt de fusió: 58-62

Mono glicèrid: 40% mín.

Glycerol Monostearate 40%, 60% specification-2.jpg

Gostosa de Glicerol Monoestearat de qualitat superior, grau farmacèutic de grau industrial, fàbrica de grau cosmètic a la Xina; Xina Glicerol Monoestearat Grau farmacèutic, grau industrial, proveïdors de matèries primeres de cosmètics en la Xina. Xina Glycerol Monostearate API grau farmacèutic, grau industrial, fabricants de graus cosmètics a la Xina.

Si busqueu el monoestearat de glicerol 40%, 60% cas 123-94-4, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: monoestearat de glicerol 40%, 60% cas 123-94-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like