Sulfòxid de dimetil pur i pur DMSO Grau farmacèutic i grau indrustrial, EL10 Grau 99.9% i 99.99% CAS 67-68-5

Sulfòxid de dimetil pur i pur DMSO Grau farmacèutic i grau indrustrial, EL10 Grau 99.9% i 99.99% CAS 67-68-5 Nom del producte: sulfòxid dimetil DMSO 99.9% i 99.99% Sinònims: Dimetil sulfòxid Número CAS: CAS 67-68-5 Característiques : Tipus d'assaigs líquids clars i incolors: Sulfòxid de dimetil DMSO 99.9%; ...

Detalls del producte

Dimetil sulfòxid DMSO Grau farmacèutic i grau indrustrial del 99,9% i 99,99% CAS 67-68-5

Dimethyl Sulfoxide DMSO 99.9%, 99.99%.jpg

Nom del producte: Dimetil Sulfòxid DMSO 99.9% i 99.99%

Sinònims: Dimetil sulfòxid

Número CAS: CAS 67-68-5

Característiques: líquid clar incolor

Tipus d'assaig: sulfòxid de dimetí DMSO 99,9%; Dimetil sulfòxid DMSO 99,99%

Fórmula: C2H6OS

Estructura:


Pure, Purest Dimethyl Sulfoxide DMSO Pharmaceutical Grade and Indrustrial Grade, EL10 Grade formula-1.jpg

Pure, Purest Dimethyl Sulfoxide DMSO Pharmaceutical Grade and Indrustrial Grade, EL10 Grade formula-2.jpg

Paraules clau: Dimetil Sulfòxid DMSO

Sulfòxid de dimetil pur i pur DMSO Grau farmacèutic i grau indrustrial, EL10 Grau 99.9% i 99.99% CAS 67-68-5

Paquet: 225Kgs / tambor de plàstic

Descripció del sulfòxid de dimetil:

El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és un líquid orgànic molt polar. És àmpliament àmpliament utilitzat com a dissolvent químic i un eliminador de radicals lliures. Especialment en algunes proves. Amb la seva capacitat de penetració de membranes biològiques, el sulfòxid de dimetí s'utilitza com a vehicle d'aplicació tòpica de productes farmacèutics. També s'utilitza per protegir el teixit durant la criopreservació. També es creu que el sulfòxid de dimetí té un rang d'activitat farmacològica que inclou analgèsia i antiinflamació.

El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és un dissolvent apòtic dipolar clau. És menys tòxic que altres membres d'aquesta classe.

El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és un "dissolvent apòtic dipolar" important. És fàcilment miscible en una àmplia gamma de dissolvents orgànics i aigua . El sulfòxid de dimetil té una característica distintiva de penetrar la pell molt fàcilment, cosa que permet que el controlador el provi.

Dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) També és un agent de rentatge en la indústria electrònica.

En criobiologia,   El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) s'ha utilitzat com a crioprotector i encara és un component important de les mescles de vitrificació crioprotectants utilitzades per preservar òrgans, teixits i suspensions de cèl·lules.

El líquid incolor, Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) va guanyar notorietat per la seva capacitat de penetrar a la pell i altres membranes biològiques. Per tant, investigadors científics van trobar que el sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) es pot utilitzar com a dispositiu de transport per a molècules petites per passar per la pell. Aquests van ser els començaments humils del que l'escriptor Maya Muir va qualificar de "un dels agents farmacèutics més estudiats però menys entesos del nostre temps".

 

El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és un líquid orgànic molt polar i miscible per aigua. És essencialment inodora i té un baix nivell de toxicitat. Com a dissolvents apróticos dipolars, el Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) té un punt d'ebullició relativament elevat.

 

Ús primari i aplicacions per sulfòxid de dimetil

-En la indústria farmacèutica, el Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) és un dissolvent de reacció superior per a la producció d'API i intermedis. Moltes reaccions específiques tindran el millor resultat en Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) i produeixen majors rendiments del producte. La gran polaritat de la polietilè alta de sulfèxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) permet dissoldre molts compostos que altres dissolvents no poden. El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és en si mateix un reactiu en una classe de reaccions d'oxidació respectuoses amb el medi ambient.

- El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és un component de formulacions de neteja microelectròniques. Un grau de producte DMSO que conté nivells de rastreig de metalls és important en les operacions de neteja superficial relacionades amb la producció de dispositius microelectrònics. El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) s'utilitza àmpliament en els passos de neteja litogràfica com a stripper fotoresistiu i en els productes de retirada de residus de Cu post-etch.

- El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) també pot treballar un agent de criopreservació sa. El sulfòxid de dimetí té la inusual capacitat de deprimir dramàticament el punt de congelació de l'aigua, alhora que manté la viabilitat amb molts tipus de cèl·lules i teixits. Aquesta és la raó per la qual s'aplica Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) en mitjans de crioconservació per a cèl·lules mare derivades de la sang del cordó umbilical humà i del teixit reproductor.

- El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) funciona amb dissolvent de producció i processament de polímers. El sulfòxid de dimetí s'utilitza per produir fibra de carboni i certs polímers d'alt rendiment. Com que es poden dissoldre molts polímers, el sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) s'utilitza àmpliament per emmotllar pel·lícules i fibres polimèriques útils en la fabricació de membranes de purificació. El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) es pot utilitzar per netejar el residu polimèric (poliuretà / polièster) de la fabricació de peces.

 

Com a professional de la Xina Dimethyl Sulfoxide (dimetil sulfòxid, DMSO) proveïdor de matèries primeres i el fabricant a la Xina, FENGCHEN Group Co, LTD ha estat subministrant i exportant dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

GRAUS de sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO):

1. Dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) ACS reactiu grau

El grau de reactiu de DMSO ACS és el sulfòxid de dimetil que es correspon amb les especificacions de la quarta edició de la American Chemical Society (ACS) per als productes químics reactius. Compleix els requisits per a l'ús general del dissolvent i és adequat per a moltes aplicacions bàsiques.

Aplicacions principals

Aplicacions analítiques en què l'absorció UV no és crítica . El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) El grau de reactiu ACS es pot utilitzar com a dissolvent per a mètodes d'anàlisi no espectrofotomètrics. El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) és miscible amb aigua en totes les proporcions, i és un dissolvent útil per a la cromatografia de gasos.

2. Sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) Grau espectrofotomètric ACS

El grau espectrofotomètric de DMSO ACS és el sulfòxid de dimetil que s'adapti a les especificacions de la 9a edició de l'American Chemical Society (ACS) per als productes químics reactius.

A més dels paràmetres normals relacionats amb la puresa, aquesta monografia especifica els nivells màxims d'absorbància UV a cinc longituds d'ona. Aquest grau és el dissolvent preferit per a qualsevol forma d'anàlisi espectrofotomètrica UV, a causa de la seva claredat analítica garantida.

Aplicacions de correu

-Component de fase mòbil HPLC . Els baixos límits UV del Sulfòxid de Dimetil (Dimetil Sulfòxid, DMSO) El grau espectrofotomètric ACS resulta en una mínima interferència quan s'utilitzen detectors UV en HPLC. La polaritat del sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) es pot utilitzar per modificar la força del dissolvent de l'eluent HPLC en mode de fase inversa.

Anàlisi de propòsit general Solvent . Les propietats de solvent gairebé universal de Dimethyl Sulfoxide (Dimethyl Sulphoxide, DMSO) permeten dissoldre de manera efectiva materials difícils, incloent molts polímers i materials inorgànics. El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) El grau espectrofotomètric ACS és adequat per espectrofotometria general UV i visible, espectroscòpia IR i tots els mètodes que requereixen puresa del dissolvent i baixos nivells d'absorció de UV.

- El sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) treballa en un dissolvent per a la detecció d'alt rendiment dels compostos investigadors . La claredat analítica d'aquest producte, juntament amb la capacitat de dissoldre fàcilment una àmplia gamma de compostos, fan que aquest grau sigui ideal per a les aplicacions HTS.

3. Dimetil Sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) Grau anhidre

El grau anhidre de DMSO té un contingut d'humitat extremadament baix produït sota condicions de fabricació exigents per assegurar la sequedat.

En determinats mètodes analítics, l'aigua ofereix interferències no desitjades i pot proporcionar informació falsa. És especialment cert en l'espectroscòpia IR, on una petita quantitat d'aigua pot enfosquir una gran part de l'espectre. En síntesi, el grau anhidre de Dimethyl Sulfoxide (Dimethyl Sulfoxide, DMSO) conté <50 ppm="" d'aigua="" i="" minimitza="" les="" pèrdues="" a="" reaccions="">

Aplicacions principals

-Gestió de biblioteques compostes . El sulfat d'dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) Grau anhidre es pot utilitzar per emmagatzemar materials per a proves posteriors. Els baixos nivells d'aigua minimitzen la degradació que es pot produir a través de l'associació amb l'aigua i la hidròlisi. Els compostos també es mantenen en solució millor en sulfètids de dimetil sec (dimetil sulfòxid, DMSO).

-Sensificació de compostos sensibles a l'aigua . L'aigua present en el sulfòxid de dimetil (dimetil sulfòxid, DMSO) pot reaccionar amb bases fortes com ara hidruro de sodi, butil litio i alcòxids. Això pot donar lloc a menors rendiments i formació de subproductes.

-Aplicacions analítiques sensibles a l'aigua . La potent resistència al dissolvent de Dimethyl Sulfoxide (Dimethyl Sulphoxide, DMSO) el converteix en un mitjà valuós per a l'anàlisi i caracterització de compostos i polímers difícils de dissoldre.

4. Dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) EL 10 grau

Dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) El 10 grau té contingut de metalls extremadament baixos i és un component essencial en els productes de despulliment fotorrealista durant la fabricació de dispositius semiconductors i pantalles TFT-LCD.

Aplicacions principals

-Transistor de pel·lícules de pel·lícules - Projecció de pantalla de cristall líquid : com a reactiu fotorrealista fotorrealista durant el procés fotolitogràfic.

-Manufacturadora de semiconductors : com a stripper fotorrealista i dissolvent d'enlairament post-gravat.

5. Dimetil sulfòxid (dimetil sulfòxid, DMSO) Grau farmacèutic

La puresa pot arribar al 99,9%, fins i tot al 99,99%. Gairebé el més pur Dimetil Sulfòxid (Dimetil Sulfòxid, DMSO) .


Índexs principals: sulfito de dimetilo (DMSO)

Producte

Dimetil sulfòxid (DMSO)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Dimetil sulfòxid (DMSO)

Líquid clar i incolor

Líquid clar i incolor

Punt de cristal·lització

≥ 18,10 ° C

18,20 ° C

Valor àcid (Mg KOH / G)

≤ 0,3

0.01

Humitat

≤ 0,1%

0,02%

Transmissió (400MM)

≥ 95.00%

99.00%

Índex de refracció

1,4775 ~ 1,4790

1.4786

Puresa

Dimetil sulfòxid (DMSO)

≥ 99,90%

99,95%

Màxima qualitat, fàbrica de sulfito de dimetils de Xina (DMSO) a la Xina; Sulfòxid de dimetil (DMSO) Proveïdors a la Xina. Fabricants de sulfèxid de dimetil (DMSO).


Si esteu buscant el grau farmacèutic Pure, Purest Dimethyl Sulfoxide DMSO i el grau indrustrial, EL10 Grau 99.9% i 99.99% CAS 67-68-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like