Pols àcid cianúric, tableta àcid cianúric, grau àcid cianúric CAS 108-80-5

Pols àcid cianúric, Tableta àcid cianúric, Granulòs àcid cianúric CAS 108-80-5 Sinònims: 1,3,5-Triazinan-2,4,6-trion Número CAS: 108-80-5 Característiques: Pols blanc Assay: 98,5% Fórmula mínima: C3N3H3O3 = 129.1 Estructura: Paquet: -Bàsclatge plaquial, 25kg, 50kg -mallastre teixit plaquit 1000kg (o ...

Detalls del producte

Pols àcid cianúric, tableta àcid cianúric, grau àcid cianúric CAS 108-80-5

Cyanuric Acid Powder, Cyanuric Acid Tablet, Cyanuric Acid Granule.jpg

Nom del producte:

Pols àcid cianúric

Tablet àcid cianúric

Granulat àcid cianúric

Característiques:

Pols blanca

Pastilles blanques.

Granulat blanc

Sinònims: 1,3,5-Triazinan-2,4,6-trion

Número CAS: 108-80-5

Característiques: pols blanca

Assay: 98,5% Min

Fórmula: C3N3H3O3 = 129.1

Estructura:

Cyanuric Acid Powder, Cyanuric Acid Tablet, Cyanuric Acid Granule formula.jpg

Paquet:

- tambor plàstic, 25kg, 50kg

-pasta de teixit de punt 1000 kg (o personalitzat)

Emmagatzematge: lloc fresc i sec

Número ONU: UN 3389 6.1 / PG 1

Classe perillosa: 6.1 Classe

Codi HS: 2933692910

Paraules clau: pols àcid cianúric, tableta àcid cianúric, granulado àcid cianúric

Cyanuric Acid Powder, Cyanuric Acid Tablet, Cyanuric Acid Granule package.jpg

Descripció de l'àcid cianúric:

L'àcid cianúric és el trimer cíclic de l'àcid cianic de l'espècie esquiva. Es troba utilitzat com a precursor o un component de blanquejadors, desinfectants i herbicides. La pols d'àcid cianúric s'utilitza principalment com a precursor dels cianurats N-clorats, que s'utilitzen per desinfectar l'aigua. Aquests compostos N-clor actuen com a desinfectants i algicides per a l'aigua de la piscina. L'àcid cianúric en pols, l'àcid cianúric, el grànul, la tableta d'àcid cianúric estabilitzaran el clor a la piscina i evitarà que el clor es consumeixi ràpidament per la llum del sol. Degut a la seva trifuncionalitat, CYA és un precursor dels agents de reticulació, especialment per a les resines de poliuretà.

Fengchen Group és un proveïdor líder d'àcid cianúric en pols, grànuls, tableta de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'àcid cianúric en pols, grànuls, tauletes quan ho necessitin. Quan compreu o compra pols d'àcid cianúric, graella, tauletes, dirigiu-vos al grup Fengchen.

Ús i aplicacions:

L'àcid cianúric en pols o grànul s'utilitza per produir isocianats clorats, pintures i recobriments. Es demostra que s'utilitza principalment en la síntesi d'un agent de blanqueig de tipus nou, resina, antioxidant, pintura, recobriment, herbicida selectiva i cianuratge de metall corrodent lent. També l'àcid cianúric en pols, el grànul d'àcid cianúric, la tableta d'àcid cianúric també es pot utilitzar directament com estabilitzador de clor de piscina, niló, plàstic, polisèter, agent retardant de foc i additius cosmètics.

L'àcid cianúric també es pot utilitzar com a matèria primera per a la producció de bactericides, desinfectants, blanquejadors o herbicides selectius.

Parlant en general, les funcions de l'àcid cianúric:

1. L'àcid cianúric en pols, l'àcid cianúric, el grànul, l'àcid cianúric pot utilitzar-se per a la piscina i el tractament d'aigua potable i l'eliminació d'algues de l'aigua circulant industrial.

2. Es pot utilitzar com a desinfecció preventiva de casa, hotel, hospital i lloc públic; utilitzat en l'esterilització ambiental de l'obtenció de peix.

3. L'àcid cianúric es pot utilitzar per a l'éclairement del tèxtil, per evitar la contracció de la llana, evitar el paper per decaïment i actuar com la cloració de goma.

----------------------

L'àcid cianúric, químic, és a dir, 1,3,5-triazina-2,4,6-triol, és una substància química amb la fórmula (CNOH) 3. Igual que molts altres productes químics d'utilitat industrial, l'àcid cianúric té molts sinònims. És sòlid blanc, inodor. Hi ha molts usos per a àcid cianúric com el precursor o un component de blanquejadors, desinfectants i herbicides. A la dècada dels 90, la producció mundial va ser de 160 milions de quilograms. Avui en dia, l'escala de producció d'àcid cianúric és molt més.

 

Propietats i síntesi

 

L'àcid cianúric és el trimer cíclic de l'àcid cianc de l'espècie esquiva, HOCN. Les 2 estructures que es mostren al quadre d'informació es poden interconvertir fàcilment; És a dir que són tautòmers. No obstant això, la barreja amb melamina forma cianurat de melamina, que tanca l'àcid cianúric en el tautòmer tri-ceto i fa que el cianurat de melamina sigui insoluble a l'aigua. El tautòmer triol, que pot tenir caràcter aromàtic, predomina en la solució. Els grups hidroxil (-OH) assumeixen caràcter fenòlic.

La deprotonació amb base proporciona una sèrie de sals de cianurats:

[C (O) NH] 3 - [C (O) NH] 2 [C (O) N] - + H + (Ka = 10-7)

[C (O) NH] 2 [C (O) N] - [C (O) NH] [C (O) N] 22- + H + (Ka = 10-11)

[C (O) NH] [C (O) N] 22- [C (O) N] 33- + H + (Ka = 10-14)

 

Síntesi

En temps antics, l'àcid cianúrico va ser sintetitzat per primera vegada per la descomposició tèrmica de la urea i l'àcid úric. Ara, hi ha una millor manera de produir àcid cianúric, ja que implica la descomposició tèrmica de la urea, amb l'alliberament d'amoníac.

La conversió comença a aproximadament 175 ° C:

3 H2N-CO-NH2 - [C (O) NH] 3 + 3 NH3

L'àcid cianúric cristal·litza de l'aigua com el dihidrat.

L'àcid cianúric podria ser fabricat per hidròlisi de cru o melamina residual seguit de cristal·lització. Les emissions de residus àcids de les plantes durant la fabricació d'aquests materials contenen àcid cianúric i, en ocasions, triazines amino-substituïdes dissoltes, és a dir, amilè, amélide i melamina. En un mètode, una solució de sulfat d'amoni s'escalfa a "bullir" i es tracta amb una quantitat estequiomètrica de melamina, per la qual cosa el present d'àcid cianúric es precipita com a complex d'àcid melamina-cianúric. Les diferents corrents de residus que contenen àcid cianúric i triazines amino-substituïdes es poden combinar per a la seva eliminació i, en condicions de molèsties, l'àcid cianúric no dissolt pot estar present en els fluxos de residus.

------------------------

Certificat d'anàlisi d'àcid cianúric:

Forma de dosificació

Pols blanca, granular o tablet

Contingut

> = 98,5%

Humitat

0,5% màx

PH (1% de solutio)

> = 4.0

Granular

8-30mesh, 20-60mesh (o decidit pel client)

Taula

0.5 g / escamosa, 1 g / escamosa, 5 g / escamosa, 10 g / escamosa, 15 g / escamosa, 20 gr / escamosa
30 g / escamosa, 50 g / escamosa, 100 g / escamosa, 150 g / escatella, 200 g / escamosa, (o decideix pel client)

Especificació de l'àcid cianúric:

Elements de prova

Especificació

Aparença
Àcid cianúric

granular, pols, pastilles

Àcid contingut de cianuric

98,5% mín

Humitat

0,50% màx

Residus cremats

0,05% màx

PH (solució del 1%)

4.0 min

Ammelide / Ammeline

0.5% màx

Ferro (Fe)

10 ppm màx

Sulfat (SO42-)

0.5% màx

Pols d' àcid cianúric pur d'alta qualitat ; Acid cianúric en pols, grànuls, proveïdors de matèries primeres en tauletes a la Xina. Xina en pols d'àcid cianúric, granulats, fabricants de tauletes a la Xina.


Si esteu buscant el pols d'àcid cianúric, la tableta d'àcid cianúric, el grànul d'àcid cianúric cas 108-80-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: pols d'àcid cianúric, tableta d'àcid cianúric, grànuls d'àcid cianúric cas 108-80-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like