Dietanolamida de coco o dietanolamina de cocamida (CDEA) CAS 68603-42-9

Coconut Diethanolamide o Cocamide Diethanolamine (CDEA) CAS 68603-42-9 Nom del producte: Coco Dietanolamida Sinònims: Coco DEA, Cocamida Dietanolamina, Coco Diethanolamida, Dietanolamida d'àcids grassos de coco, Oli de Coco Dietanolamida, Nom químic: N, N-bis (2- hidroxietil) dodecanamida CAS ...

Detalls del producte

Coco Dietanolamida o Cocamida Dietanolamina (CDEA) CAS 68603-42-9

Coconut Diethanolamide Or Cocamide Diethanolamine (CDEA).jpg

Nom del producte: Coco Dietanolamida

Sinònims: DEA de coco, dietanolamina de cocamida, dietanolamida de coco, dietanolamida d'àcids grassos de coco, oli de coco dietanolamida,

Nom químic: N, N-bis (2-hidroxietil) dodecanamida

Número CAS: 68603-42-9

Característiques: líquid viscós clar i groc

Fórmula: C13H13Cl8NO4; CH3 (CH2) nC (= O) N (CH2CH2OH) 2

Estructura:

Coconut Diethanolamide Or Cocamide Diethanolamine (CDEA) formula -1.jpg

Formula -2.jpg

Paraules clau: Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina, Oli de Coco Dietanolamida, Coco Diethanolamida Proveïdor, Fàbrica, Fabricant.

Embalatge 1: 200 kg PE tambor (16 tones / 20 p. FCL)

Embalatge 2: 1000kg Tambor IBC (20 Tons / 20ft FCL)

Taula de detalls d'embalatge:


Embalatge

Quantitat / FCL

NW / FCL

GW / FCL

200 kg / tambor de plàstic

80 drums

16.00MT

16,80 MT

1000Kgs / IBC

18IBCs

18.00MT

19.17 MT


Temps d'enviament: entre 3 i 5 dies després del pagament.

Emmagatzematge: emmagatzemat en un lloc sec i fresc; lluny del sol i de la pluja.

Descripció:

El coco Diethanolamida també s'anomena Cocamide Diethanolamine (Coco DEA), Coco Oil Diethanolamide Coco Diethanolamide. És la base estructural comuna de molts surfactants. El dietanolamida de coco s'utilitza sovint com a ingredient en productes per a la cura personal com ara sabó, xampú, etc. Coco Diethanolamida (Cocamide Diethanolamine) té una cua hidrofòbica d'hidrocarburs i un cap hidrófilo. Tots fan que l'oli de coco dietanolamida sigui un surfactant excel·lent. Coco Diethanolamide és un líquid viscós. El DEA de coco s'utilitza generalment com agent escumant en productes de bany, com ara xampús i sabons de mans, Coco Dietanolamida també s'utilitza en cosmètics com a agent emulsionant.

-----------------

Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida és la base estructural comuna de molts surfactants. És àmpliament vist com un ingredient en productes bàsics com el xampú i el sabó. Químicament, dietanolamida de coco, DEA de coco, dietanolamina de cocamida , dietanolamida d' oli de coco, dietanolamida de coco conté una cua hidrofòbica d'hidrocarburs i un cap hidrofílic. Aquesta estructura el converteix en un surfactant excel·lent. Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco La Dietanolamida és un líquid viscós i s'utilitza com a agent escumant en productes de bany, com xampús i sabons de mans, i en cosmètics com a agent emulsionant. La fórmula química és CH3 (CH2) nC (= O) N (CH2CH2OH) 2, on n pot variar depenent de la font d'àcids grassos.

 

Procés de fabricació:

Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida és una dietanolamida fabricada a partir de la reacció de la barreja d'àcids grassos a partir d'olis de coco amb dietanolamina.

-------------------

Procés de fabricació de la cocamida Dietanolamina:

Dietanolamida de coco és una dietanolamida produïda a partir de la reacció de la barreja d'àcids grassos a partir d'olis de coco amb dietanolamina.

La dietanolamida de coco (DEA coco) és una espècie de tensioactiu no iònic, soluble en aigua. Cocamida La dietanolamina té una irritació molt baixa. Coco Diethanolamide funciona bé en humectació, neteja, escuma d'estabilització, espessiment, penetració. Oli de coco La dietanolamida és compatible amb molts surfactants aniònics, catiònics i no iònics. Coco Dietanolamida és popular en la indústria química diària.

Característiques i avantatges del coco Diethanolamida (Coco DEA):

1, Coco Diethanolamide té una bona descontaminació, humectació, dispersió, aigua anti-dura i prestacions antiestàtiques.

2, L'oli de coco La capacitat de dietanolamida d'espessir, escuma, estabilització d'escuma i derrapatge és perfecta.

3, Compatible amb altres surfactants aniònics, com LABSA. Sota aquesta condició, la capacitat d'escuma del Coco Diethanolamida millorarà òbviament, i farà que l'escuma sigui més rica, estable i es mantingui més llarga.

4. Cocamida La dietanolamina també millorarà l'efecte de rentat si s'utilitza juntament amb productes químics adequats.

Com a professional de la dieta de la Xina Diethanolamide Coconut DEA proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO, LTD ha estat subministrant i exportant Coconut Diethanolamide, Coco DEA de la Xina durant gairebé 10 anys.

Indicació i ús:

S'utilitza principalment com a agent espessidor, emulsionant, agent humectant i estabilitzador d'escuma en detergents, xampú, etc. També es pot aplicar en indústries tèxtils, transformadores metàl·liques, galvanoplàsties i d'impressió, etc.

Funcions:

1. La dietanolamida de coco (DEA de coco) no només estabilitzarà l'escuma i espessirà el líquid, sinó que també reduirà els efectes d'irritació a la nostra pell.

2. Amb la propietat de fabricar fibres tèxtils suaus, Cocamide Diethanolamine és especialment adequada per rentar la fibra animal i humana, com el cabell i el fil, etc.

3. En la planxa elèctrica, el poliment de sabates i la tinta d'impressió, la dietanolamida de coco (Cocamide Diethanolamine) també tenen un rendiment molt bo.

Coco Diethanolamide (CDEA) es pot utilitzar com a constructor de viscositat i reforç d'escuma per a materials de jabonage. Cocamida La dietanolamina és un tensioactiu no iònic. Coco Diethanolamide té una solvència excepcional i una taxa de neteja. S'adapta àmpliament als nostres sabons i xampús d'ús manual per a la cura de les mans, per les seves bones propietats de la viscositat i l'estabilització de les escumes. El dietanolamida de coco (DEA coco) també és molt beneficiós per minimitzar la irritació de la pell. A més, Cocamide Diethanolamine també s'utilitza en la zona de tèxtils de fibra per a la seva capacitat de suavitzar-la. És apropiat per rentar la fibra d'animals com fil i cabell, per nomenar alguns.

Podem veure Coco Diethanolamide (CDEA) en el producte final de productes de cura personal, detergent per rentat de plats, sabó líquid, esbandida de metall, netejador de llana, pasta de polir de sabates, modificador de fibra, etc.

-------------------

Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida Núm. CAS: 68603-42-9,

EINECS N º: 271-657-0 També es diu 6501.

Fórmula molecular: RCON (CH2CH2OH) 2, R = Cocoyl.

Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida està feta amb oli de coco, refinat, reacciona amb dietanol amina, és una mena de tensioactiu no iònic de primera qualitat.

 

Avantatges:

1. Dietanolamida de coco, DEA de coco, Dietamolamida de Cocamida , Oli de coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida té un bon rendiment d'escuma, estabilització d'escuma, penetració, detergència, resistència d'aigua dura, etc.

Té un notable rendiment emulsionant i detergent.

2. Té bona compatibilitat amb altres surfactants i té un bon efecte sinèrgic.

3. També té un bon rendiment antistàtic, antioxidant i anticorrosiu.

4. Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida és apte per fabricar productes transparents.

 

Tradicionalment, la dietanolamida de coco, el DEA de coco, la dietanolamina de cocamida , la dietanolamida de l'oli de coco, la dietanolamida de coco es van fer amb oli de coco. No obstant això, aquests anys el preu del oli de coco està augmentant tot el temps, hi ha més productors que utilitzen oli de palma i oli de kernel de cotó com a substitució de l'oli de coco. Aquestes mercaderies finals tenen un major pes molecular, un punt de ebullició més alt, tenen una viscositat més alta que l'oli de coco fet de matèria final.

Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida actua com agent creixent de l'escuma, agent espesante, agent d'estabilització de l'escuma, agent emulsionant deoil i descontaminant en xampú, rentat de líquids, rentat corporal líquid, rentat líquid, , etc.

 

Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida és un tensioactiu no iònic. De fet, no té "punt de núvol". La seva aparença és de color groc clar a la viscosa ambre líquid. Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco La dietanolamida és fàcil de dissoldre en aigua, té una bona funció d'escuma, estabilització d'escuma, dispersió, descontaminació, resistència a l'aigua dura, etc. És compatible amb gairebé tot tipus de tensioactius i mostra un excel·lent efecte espessidor en condicions àcides quan s'utilitza amb tensioactiu aniònic.

Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida també és capaç d' augmentar el resultat de la neteja, que tot s'aplicarà com a agent estabilitzant d'escuma, additius, additius escumadors. S'utilitza principalment en la producció de xampú i detergents líquids.

D'altra banda, la cocció Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Diethanolamina , Dietanolamida d' Oli de Coco, Coco Diethanolamida és capaç de formar una solució de boira opaca, pot arribar a ser totalment transparent si es mou bé. Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina , Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida es dissol totalment en altres surfactants, fins i tot en productes alquils de cadena alta i baixa.

---------------

amb el número de registre CAS 68603-42-9, Coconut Diethanolamide, Coco DEA, Cocamide Diethanolamine, Diethanolamide d'oli de coco, Coco Diethanolamide també es coneix com dietanolamina d'àcid oli de coco; N, bis (hidroxietil) coco amides; Amides grasses de coco, N-Bis (hidroxietil); Dietanolamina d'àcid d'oli de coco. Es classifica en categories de catalitzadors i additius. A més, el seu punt d'ebullició és de 168-274; Solubilitat en aigua 5-10 g / 100 ml a 18C. Coco, Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina, Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida és un sinergista en sistemes detergents amb lauril sulfat de sodi, que també és àmpliament utilitzat en xampús. És estable i combustible. I és incompatible amb forts agents oxidants.

 

Coco Dietanolamida, Coco DEA, Cocamida Dietanolamina, Oli de Coco Dietanolamida, Coco Dietanolamida Propietat:

EINECS: 271-657-0

CAS: 68603-42-9

Solubilitat: 5-10 g / 100 ml a 18 ° C a l'aigua

Punt de fusió: 168-274 ° C

Estat físic: líquid viscós groc

Punt de fusió: <10>

Punt d'ebullició: 169 - 275 c

Gravedad específica: 0,99

Ph: 9 (1% sol.)

Solubilitat en aigua: soluble

Punto d'inflamació:> 100 c

Estabilitat: estable en condicions normals

------------------

Símptomes de la dietanolamida de coco Exposició (temps llarg):

- Anormalitats de deshidratació i electròlits, principalment acidosis metabòlica hipoclorémica.

- Irritació de la pell, sequedat de la pell i dermatitis de contacte.

- La irritació lleu és comú.

- La ingestió pot produir cremades orals i esofàgiques.

- Nàusees, vòmits i diarrea.

- Edema de vies respiratòries altes i gran dificultat respiratòria.

-----------------

Dades tècniques de Coco Dietanolamida:


Article

Tipus 1: 1

1: tipus 1.5

Tipus 1: 2

Aspecte, 25 ° C
Cocamida Diethanolamida (DEA coco)

Líquid viscós clar i groc

Amida contingut,%

90 minuts

82Min

75 minuts

Valor d'amina, mgKOH / g

35max

50-75

80 min

Ester,%

5Max

2Max

1Max

Valor de pH (10 g / L, solució d'aigua etanol al 10%)

9.0-11.0

9.0-11.0

9.5-11.5

Color, Hazen

300Max

300Max

300Max

De qualitat superior, dietanolamida de coco pur, fàbrica de coco DEA a la Xina; Xina Coconut Diethanolamide, Coco DEA Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Coconut Diethanolamide, Coco DEA API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant la dietanolamida de coco o la dietanolamina de cocamida (cdea) cas 68603-42-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: coco diethanolamida o cocamida diethanolamina (cdea) cas 68603-42-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada