Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0

Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0 Nom del Producte: Cocamidopropyl Betaine 30/35 Sinònims: Cocamido Propil Betaine Número CAS: 61789-40-0 Característiques: líquid groc clar, fórmula clara: C6H13N4O3; RCONH (CH2) 3N + (CH3) 2CH2COO- Estructura: KEY Words: Cocamidopropyl Betaine, ...

Detalls del producte

Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) CAS 61789-40-0

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB).jpg

Nom del producte: Cocamidopropyl Betaine 30/35

Sinònims: Cocamido Propil Betaina

Número CAS: 61789-40-0

Característiques: líquid groc clar, clar

Fórmula: C6H13N4O3; RCONH (CH2) 3N + (CH3) 2CH2COO-

Estructura:

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB) formula-1.jpg

Cocamidopropyl Betaine 30 / 35 (CAB, CAPB) formula-2.jpg

Paraules clau: Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betaine 30, Cocamidopropyl Betaine 35

Paquet: 200KG / Tambor de plàstic, 1 * 20FCL = 80 Drums = 16Mt

Temps d'enviament: enviament ràpid.

Descripció:

Tenim 2 tipus d'aquest producte: Cocamidopropyl Betaine 35 i Cocamidopropyl Betaine 30.

Cocamidopropyl Betaine és un tensioactivo amfòter. Té bona escuma i efectes de neteja. Cocamidopropyl Betaine és compatible amb molts surfactants aniònics, tensioactius catiònics, tensioactius no iònics.

Utilitzant, juntament amb altres surfactants adequats, l'efecte de Cocamidopropyl Betaine millorarà notablement.

Cocamidopropyl Betaine és àmpliament utilitzada en xampú avançat, líquid de bany, desinfectant manual, netejador d'escuma i productes detergents per a la llar; A més, Cocamidopropyl Betaine és la preparació del xampú per a nadons suaus. Es pot utilitzar per produir productes per a la cura de la pell infantil; En els productes per a la cura de la pell i el cabell, Cocamidopropyl Betaine és un excel·lent acondicionador de condicionament; Cocamidopropyl Betaine també és àmpliament utilitzada com detergents, agents humectants, agents espessidors, agents antiestàtics i bactericides.

Amb una excel lent neteja, condicionament, rendiment antiestàtic i un bon ajust de viscositat, Cocamidopropyl Betaine 30 i Cocamidopropyl Betaine 35 s'utilitza àmpliament en la producció dels nostres productes d'ús diari. És estable dins d'una àmplia gamma de valors de pH, al mateix temps amb una irritació molt baixa a la pell i els ulls. Agregat en xampú, Cocamidopropyl Betaine treballa juntament amb altres ingredients a la perfecció, amb un efecte d'aclariment i espessiment òbviament millorat.

Cocamidopropyl Betaine es pot utilitzar per preparar productes de rentat personal, com ara xampú, bany de bombolles, netejador facial, etc. Com a modificador suau, Cocamidopropyl Betaine és especialment adequat per a l'agent de protecció del nadó.

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Cocamidopropyl Betaine 30/35 (CAB, CAPB) , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Cocamidopropyl Betaine 35/30 (CAB, CAPB) de la Xina durant gairebé 10 anys.

Avantatges:

1. Cocamicopropil Betaine té un rendiment de solubilitat i compatibilitat molt bo;

2. Molt baixa irritació; Cocamidopropyl Betaine és relativament segura.

3. Escuma i propietats espessidores visibles

4. Amb resistència a l'aigua dura, propietats antiestàtiques, Cocamidopropyl Betaine té molts usos.

5. Cocamidopropyl Betaine funciona perfectament amb molts altres productes químics auxiliars. augmentarà significativament els efectes.

Aplicacions:

1. Cocamidopropyl Betaine s'utilitza per produir productes per a la cura del cabell i cura de la pell. També en molts productes de rentat

2. Especialment indicat per ser afegit en productes suaus per a la cura del nadó. 3.

3. Altres usos inclouen agent de neteja, agent humectant, agent espessidor, agent antiestàtic, bactericida.

Cocamidopropyl Betaine és un surfactant suau, biodegradable i de viscositat i augment de l'escuma. Té una viscositat excepcional, capacitat d'estabilització d'escuma.

Cocamidopropyl Betaine deriva de recursos naturals renovables. Té molts usos variats en productes com ara banys de bombolles, xampús, sabons de mans líquids, cremes i locions per a neteja, gels de dutxa, xampús per a mascotes, etc. Cocamidopropyl Betaine proporciona una excel·lent humectació i proporciona bona espuma i escuma.

Cocamidopropyl Betaine es troba àmpliament en el nostre xampú d'ús diari, gel de dutxa, netejador facial, etc. Millora la suavitat del nostre cabell i pell. Quan es barreja amb altres tensioactius adequats, hi haurà un millor efecte espessidor. La betaína cocamidopropil també es pot utilitzar com a agents de condicionament, agents esterilitzants, agents antiestàtics, etc.

Considerant que Cocamicopropil Betaine té un bon efecte de bombolla, també s'utilitza habitualment a l'àrea de mineria petroliera, l'aplicació principal és com un reductor de la viscositat.

Ús d'àrees:

Productes per a la cura de neteja i mobiliari

Productes de bugaderia i rentaplats

Productes per a la cura personal

Productes de tractament d'aigües

--------------------------------

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un tensioactivo amfòter. El comportament particular d'amphoterics està relacionat amb la seva propietat zwitterionica; Significa: tant les estructures aniòniques com les catiòniques es troben en una sola molècula. Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un producte químic de gran volum de producció representat pels números de CAS 61789-40-0 i 70851-07-9. Totes les dades físico-químiques, toxicològiques i ecotoxicològiques rellevants, fins ara disponibles, estan incloses en aquest document.

 

 

L'aplicació de Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 en productes de cura personal ha crescut en els últims anys a causa de la seva suavitat relativa en comparació amb altres compostos actius superficials. Globalment, 200.000.000 tones mètriques de Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 van ser produïdes cada any recentment. S'utilitzen predominantment com a ingredient cosmètic (50% del volum produït), com ara xampús, i com a detergent (50% del volum produït), com ara rentadores manuals, etc. La concentració de Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 en productes de neteja i cura personal, fins a un 30% - 35% de matèria activa.

----------------------

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un surfactant sintètic derivat d'oli de coco i dimetilaminopropilamina. És un compost químic zwitterionic amb un catión d'amoni cuaternari. La beina Cocamidopropyl (CAPB) 30, 35 és un líquid viscós transparent transparent pàl·lid i s'utilitza com a tensioactiu en productes de bany com ara xampús i sabons de mans, i en cosmètics com a agent emulsionant i espesante, i per reduir la irritació, els tensioactius purament iònics causarien . Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 també funciona com un agent antiestàtic en condicionadors del cabell.

 

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un derivat de cocamida (una barreja de compostos derivats d'oli de coco) i betaïna de glicina (una forma de betaïna).

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un tensioactiu de força mitjana. Normalment, no irritarà la pell o les membranes mucoses. Dit això, alguns estudis indiquen que és un al·lergogen. La betaína cocamidopropil (CAPB) 30, 35 també té propietats antisèptiques. Aquestes propietats permeten que sigui un ingredient important per als productes sanitaris personals. És compatible amb altres surfactants catiònics, anònics i no iònics.

En gran mesura, Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 ha substituït a la cocamida DEA.

-----------------------

Perills i advertències:

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és un ingredient que existeix en tants productes de cura personal, com ara xampú, pasta de dents i rentat corporal. Es deriva de cocos i s'utilitza per fer que els productes produeixin més escuma. Com que Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 s'origina en oli de coco, fins i tot alguns productes d'atenció personal etiquetats com a naturals encara ho contenen. Encara que se sap que Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 és segur, algunes persones encara poden tenir reaccions negatives després de contactar-hi.

 

Reaccions al·lèrgiques:

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 podria acabar en reaccions al·lèrgiques en determinades persones. Pot haver-hi una pell irritada i erupcions cutànies.

Altres incomoditats de la pell:

Els productes que contenen la beta de cocamidopropil (CAPB) 30, 35 també poden causar reaccions cutànies greus, com ara ardor i pruïja. De vegades, fins i tot es relaciona amb la pell amb ampolla, especialment en productes amb moltes impureses.

Irritació dels ulls:

Com a ingredient en xampús tant per a adults com per a nens, Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 pot penetrar fàcilment als ulls. Això pot provocar alguns problemes com la irritació dels ulls.

----------------------

Seguretat:

Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 ha estat considerada la causa d'algunes reaccions al·lèrgiques en determinats usuaris. Però una investigació pilot controlada ha descobert que aquests casos poden representar reaccions irritants en lloc de reaccions al·lèrgiques veritables. A més, els resultats de les investigacions humanes han demostrat que Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 té un potencial de sensibilització baix si les impureses amb amidoamina (AA) i dimetilaminopropilamina (DMAPA) són baixes i controlades amb força. Moltes investigacions també han conclòs que la majoria de les reaccions al·lèrgiques aparents a Cocamidopropyl Betaine (CAPB) 30, 35 són més probables a causa de l'amidoamina.

-------------------

Dades tècniques de Cocamidopropyl Betaine 35:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Cocamidopropyl Betaine 35

Líquid groc clar, clar

Compleix

Identificació
Cocamidopropyl Betaine 35

Heu de complir.

Compleix

pH

5.0 ~ 7.0

5.71

Contingut gratis d'Amina

≤ 0,5%

0,2%

Clorur de sodi

≤ 6.0%

5,4%

Àcid Mochloraceic lliure

≤ 100 ppm

No s'ha detectat

Espec. Gravetat

1.045 ~ 1.070

1.057

Color (APHA)

≤ 200

100

Assaig
Cocamidopropyl Betaine 35

34% ~ 36%

35,2%

Fina de la millor qualitat, Cocamidopropyl Betaine 30/35 pura a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de Beta Cocamidopropyl Beta a la Xina. Xina Cocamidopropyl Betaine 35/30 API Fabricants a la Xina.

Si busca la beina cocamidopropil 30/35 (cabina, tapa) cas 61789-40-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cocamidopropil betaïna 30/35 (cabina, tapa) cas 61789-40-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like