Mannitol Powder Raw Material, API CAS 69-65-8

Proveïdors de Mannitol de la Xina, fabricants de Mannitol de CAS CAS 69-65-8 Nom del producte: D-Mannitol Sinònims: Mannitolum, Mannite Número de CAS: 69-65-8 Característiques: Pols cristal·lina blanca. Assay: 98.0% ~ 102.0% Fórmula de Mannitol: C6H14O6 = 182.2 Fórmula d'estructura: PARAULA CLAU: Mannitol, D-Mannitol ...

Detalls del producte

Proveïdors de Mannitol de la Xina, fabricants de Mannitol de CAS CAS 69-65-8

Mannitol Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: D-Mannitol, Mannitol Powder Raw Material, API CAS 69-65-8

Sinònims: Mannitolum, Mannite

Número CAS: 69-65-8

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Assay: 98.0% ~ 102.0% Mannitol

Fórmula: C6H14O6 = 182.2

Fórmula d'estructura:

Mannitol Powder Raw Material, API structure.jpg

Paraula clau: Manitol, pols de manitol D-Raw, API CAS 69-65-8

Estàndard: BP, EP, USP Mannitol

Paquet: 25 kg / bossa

Estabilitat: el D-Mannitol és estable i combustible. Mentre que el D-Mannitol és incompatible amb agents oxidants forts.


Descripció:

El Mannitol és una ajuda diagnòstica diürètica i renal osmòtica relacionada amb el sorbitol. Té poc valor energètic significatiu, ja que en gran part s'elimina del cos abans que qualsevol metabolisme pugui tenir lloc.

Mannitol es pot utilitzar per tractar oligúria associada a insuficiència renal o altres manifestacions de la funció renal insuficient. A més, el Mannitol també es pot utilitzar per determinar la taxa de filtració glomerular.

A més, Mannitol s'utilitza com a eina de recerca en estudis biològics cel·lulars.

El manitol és un alcohol naturalment existent, comunament trobat en fruites i verdures.

El manitol és lliurement filtrat pel glomérulo i mal reabsorbido del túbul renal, provocant així un augment de l'osmolaritat del filtrat glomerular.

A més, Mannitol eleva l'osmolaritat del plasma sanguini. D'aquesta manera, augmentarà el flux d'aigua dels teixits en fluids intersticials i plasma.

D-Mannitol és un agent diürètic osmòtic i un vasodilatador renal feble.

-----------------

Mannitol és una substància natural que farà que el cos perd aigua (diuresis) a través de l'osmosi. Mannitol ajuda a promoure la diuresi als ronyons augmentant la concentració de filtrats al ronyó i bloquejant la reabsorció de l'aigua per part dels túbuls renals.

-------------------------

Mannitol és un diürètic osmòtic que és metabòlicament inert en els éssers humans i es produeix de manera natural, com sucre o sucre, en fruites i verdures. El manitol eleva l'osmolalitat del plasma sanguini. Com a resultat, millorarà l'aigua dels teixits, inclòs el cervell i el líquid cefaloraquidi, en fluid intersticial i plasma. Per tant, es pot reduir l'edema cerebral, la pressió intracraneal elevada i el volum i la pressió del líquid cefaloraquidi. Aquests són els beneficis.

 

Com a professional de la Xina, Mannitol BP, EP, USP Raw Material Supplier and Manufacturer a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Mannitol BP, EP, USP API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme de manitol:

Mannitol té activitat osmòtica. L'efecte fisiològic del manitol és mitjançant l'augment de la diuresis.

 

Ús:

Hi ha molts preparatius disponibles al mercat. Per exemple, la infusió intravenosa Mannitol.

També es pot aplicar el manitol per a la promoció de la diuresi abans de la insolvència renal irreversible; Mannitol també promourà l'excreció urinària de substàncies tòxiques; El manitol de vegades pot actuar com una ajuda diagnòstica de la funció renal.

 

COA de Mannitol: contacteu amb nosaltres per obtenir el certificat d'anàlisi.

 

Top quality, China Pure Mannitol Powder / Substance factory in China; Xina, proveïdor de matèria primera de Mannitol a la Xina. Xina Mannitol API fabricant a la Xina.


Si busqueu la matèria primera de Mannitol Powder, API CAS 69-65-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like