Tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil Ester CAS 7659-86-1

2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester CAS 7659-86-1 Nom del producte: 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester Sinònims: TGA 2-Ethylhexyl Ester Número CAS: 7659-86-1 Característiques: Clar oliós líquid. Assay: 99% tioglicolat 2-etilhexil mínim ...

Detalls del producte

Tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil Ester CAS 7659-86-1

2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester.jpg

Nom del producte: tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster

Sinònims: TGA 2-Ethylhexyl Ester

Número CAS: 7659-86-1

Característiques: líquid oliós clar.

Assay: 99% Tioglicolat 2-etilhexil mínim

Fórmula: C10H20O2S

Estructura:

2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester formula.jpg

Condicions de transport: UN 3272 3 / PG 3

Classe perillosa: 3.2

Paquet: bidons plàstics de 200 l, pes net de 200 kg / tambor. Es requereix requisit d'envasat alternatiu a petició.

Emmagatzematge: emmagatzemi en un lloc fresc i sec. Mantingueu el contenidor ben tancat. Eviteu l'exposició a la llum directa del sol, a la calor ia l'espurna.

Capacitat anual de producció: producció anual de 22.000 tones

Paraules clau: tioglicolat de 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster

Descripció del tioglicolat de 2-etilhexil:

El tioglicolat de 2-etilhexil o l'àcid tioglicòlic 2-etilhexil és un líquid clar oli amb olor característic. És insoluble en aigua. El tioglicolat 2-etilhexil és l'intermediari important de l'estabilitzador de plàstic, plaguicides, medicaments, síntesis orgànica, etc. També és la principal matèria primera de producció d'estabilitzadors tèrmics, incloent metiltina, butiltina, octilina, mercaptida d'antimoni.

2-Ethylhexyl Thioglycolate Ús i aplicacions:

L'àcid tioglicòlic 2-Ethylhexyl Ester pot ser utilitzat com a matèria primera per al canvi de calor a la producció d'estabilitzants i medicaments intermedis.

Fengchen Group és un proveïdor líder de 2-Ethylhexyl Thioglycolate de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de 2-Ethylhexyl Thioglycolate quan ho necessitin. Quan compreu o compra 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

----------------

Descripcions:

2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester és un líquid fluid transparent incolor amb olor especial, insoluble en aigua. S'utilitza principalment per fabricar sulfat d'antimoni.

 

Propietats primàries del Thioglycolate 2-Ethylhexyl, àcid tioglicòlic 2-Ethylhexyl Ester:

Aspecte: líquid oliós transparent incolor

Informació d'embalatge: 200 kg / tambor de plàstic; 1000Kg (1Mt) / tambor

El paquet es pot personalitzar.

 

2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester Característiques: baixa olor i pot ser el material per fabricar llauna orgànica i pot reduir notablement l'olor a la llauna orgànica. Chora baixa i valor àcid.

 

Emmagatzematge:

Es recomana emmagatzemar 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester en condicions seques i utilitzar tubs resistents a la corrosió, vàlvula, bomba, peces i llaunes d'emmagatzematge.

----------------------

Tioglicolat de 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster

Nº CAS: 7659-86-1

Fórmula molecular: C10H20O2S

Aspecte: fluid transparent net i oliós

Gravedad específica (20 graus) de tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster: 0,9730-0,9737

Chroma (Pt-Co): 8max.

Assay de tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster: no menys del 99,5%.

Contingut d'etilhexil: no menys del 16%.

Humitat: 500ppm màx. Número d'àcid: 0,4% màx.

Embalatge: Tambor de plàstic de 200 kg o Tambor IBC de 1 ton

Aplicació i ús: 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester s'ha aplicat com a estabilitzant en la indústria del plàstic, especialment en productes de clorur de polivinil (PVC).

------------------------

Nom comercial: CP-P002

Nom químic: tioglicolat de 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster

Nº CAS: 7659-86-1

Especificació:

Article

Índex

Grau superior

1r grau

Grau qualificat

Assaig

≥99,5%

≥99,2%

≥99.0%

Aplicació i rendiment:

1. 2-Ethylhexyl Thioglycolate, l'àcid tioglicolic 2-Ethylhexyl Ester pot ser un intermediari important en el plaguicida, la medicina, la síntesi orgànica i la química fina;

2. Tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil Ester és àmpliament utilitzat com estabilitzador tèrmic per poliolefina;

3. El tioglicolat 2-etilhexil, l'àcid tioglicòlic 2-etilhexil és també el principal material per a la producció d'estany mercaptà i antimoni mercaptà;

4. catalitzador del bisfenol A.

Emmagatzematge: el Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid tioglicolic 2-Ethylhexyl Ester s'ha de mantenir allunyat de la llum solar directa, de la calor i emmagatzemada en un lloc fresc i ventilat. Controlar amb molta cura, evitar la humitat.

------------------------

 

Principals índexs de tioglicolat 2-etilhexil

Article

Especificacions típiques

Aparença
Tioglicolat 2-etilhexil

líquid clar i clar

Puresa
Tioglicolat 2-etilhexil

99% mín

Gravetat específica (20 ° C)

0.9730-0.9737

Chroma (Pt-Co)

8 màx

Àcid lliure (HSCH2COOH)

0,05% màx

HS

16.02 ~ 16.08%

pH

4 min

-----------------

Altres usos i aplicacions:

Les aplicacions de 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester i els seus derivats són àmplies en els camps:

1. Poden ser els principals materials per a la síntesi d'estabilitzadors de PVC.

2. Tioglicolat 2-etilhexil, àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster també és acidificador de baix forat;

3. A més, també és una inhibició de la corrosió en la indústria del petroli.

4. El tioglicolat 2-etilhexil, l'àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster també juga un paper important en el procés de fabricació de productes farmacèutics, agroquímics i tints.

5. Els productes per a la cura del cabell també afavoreixen el 2-etilhexil tioglicolat, l'àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster.

També s'utilitza en assecat de teixits i tractament anti-retràctil.

Sol·licitud:

S'utilitza com a intermediari important en pesticides, farmacèutiques, síntesis orgànica, química fina i altres camps, estabilitzant tèrmic i plastificant de poliolefina halogenada, etc.

 

Processament de cuir:

L'àcid tioglicèlic, un àcid simple carboxílic de cadena sulfurosa, és un líquid clar; es fon en -16. c, bull a 96 ° C; soluble en aigua. És un intermediari químic útil en les reaccions químiques com l'addició, eliminació i ciclització. El grup sulfur reaccionarà amb bases, àcids, cetones i compostos halògens orgànics, mentre que el grup carboxílic reaccionarà preferentment en presència d'alcohols o amines. Les aplicacions de l'àcid tioglicèlic i els seus derivats són àmplies en els camps d'estabilitzadors de PVC, acidificació de forats forts, inhibició de la corrosió en la indústria del camp petrolífer, fabricació de productes farmacèutics, agroquímics i colorants, tractament anti-retràctil de la llana, morter de teixits, processament de cuir .

 

El Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid tioglicòlic 2-Ethylhexyl Ester s'utilitza en productes cosmètics per a la cura del cabell, especialment productes que agiten permanentment, ja que debiliten l'estructura de la queratina mitjançant l'obertura dels enllaços disulfur de cistina. A més de l'aplicació de pentinat per al cabell, el Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid Thioglycolic 2-Ethylhexyl Ester també es pot utilitzar com a agents depilants per eliminar el pèl corporal no desitjat. El desglossament dels enllaços disulfuritzats en el còrtex per tioglicolat o reordenar (ondear permanent) o destruir completament (depilació) l'estructura del cabell. Com a aplicació antioxidant en cosmètics, 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester protegeixen el producte en si mateix, no la pell contra les reaccions oxidatives promogudes per la radiació ultraviolada o l'oxigen.

-----------------------

 

Propietat fisicoquímica:

Té olor especial, àcid feble

El tioglicolat 2-etilhexil és un àcid tioglicòlic 2-etilhexil és insoluble en aigua, soluble en etanol, èter i altres dissolvents orgànics, etc.

El Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid tioglicolic 2-Ethylhexyl Ester reacciona amb els metalls pesants i genera sal d'aigua pesada insoluble en aigua.

 

Emmagatzematge i paquet:

1. Poseu atenció a la humitat i la llum solar durant l'emmagatzematge i el transport de 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester, eviteu contactar amb substàncies alcalines, oxidants, etc.

2. Es suggereix que el Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid tioglicolic 2-Ethylhexyl Ester s'adapti a un tambor de plàstic PE net i sec, 200KG / drum

3. El Thioglycolate 2-Ethylhexyl, l'àcid tioglicolic 2-Ethylhexyl Ester s'ha d'emmagatzemar juntament amb aliments, llavors i begudes.

4. Evitar contacte amb la pell, els ulls, no s'absorbeixen per la boca o el nas.

 

Especificació:

 

Article

2-Etililexol THIOGLYCOLATG

Superior

Primera classe

Qualificat

2 - ETHYLHEXYL THIOGLYCOLATG

99.5

99.2

99.0

Apperance

Líquid transparent incolor

Fórmula molecular

HSCH2COOC8H17

CAS

7659-86-1

Pes específic

0,974

Punt d'ebullició

155 graus / 1.6 kpa

Valor de sulfenil,%

15.99-16.18

15.91-15.98

15.83-15.90

Chroma (Pc-Co)

5

8

10

Valor àcid mgKOH / g

0.2

0.2

0,4

Pes molecular relatiu

204.33

 

----------------------

Top quality, 2-Ethylhexyl Thioglycolate, Thioglycolic Acid 2-Ethylhexyl Ester Raw Material Factory and Suppliers in China. Tioglicolat de 2-etilhexil de Xina, fabricants d'àcid tioglicòlic 2-etilhexil éster.


Seguretat i manipulació de tioglicolat 2-Ethylhexyl

El tioglicolat 2-etilhexil es fabrica sota condicions acuradament controlades. Tanmateix, en diversos graus poden ser considerats nocius i, per tant, abans de manipular aquest producte, sempre llegeix i entén acuradament el MSDS d'aquest producte. Aquest col·lector de flotació causa irritació als ulls i la pell. El maneig segur inclou l'ús de gots de seguretat, guants de goma natural i roba protectora.

Tioglicolat 2-etilhexil Impacte ambiental:

El tioglicolat 2-etilhexil és biodegradable. La majoria del col·lector està lligat amb el concentrat i es destrueix en les operacions posteriors de processament. La resta es transfereix als escombraries. S'ha d'evitar el llançament als sistemes d'aigua.

Si esteu buscant el tioglicolat de 2-etilhexil, l'est 2-etilhexil éster tioglicòlic 7659-86-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: 2-etilhexil tioglicolat, àcid tioglicòlic 2-etilhexil èster cas 7659-86-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like