Diòxid de titani (TiO2) Rutile, diòxid de titani Anatasa en pols

Nom del producte: Dioxido de titani (TiO2) Rutile i Anatase
Sinònims: titani blanc, pigment blanc 6; Diòxid de titani R1931, diòxid de titani A100
Número CAS: 13463-67-7
Característiques: pols blanca.
Puresa (assaig): 98% mín., 99% mín
Fórmula molecular: TiO2

Detalls del producte

Diòxid de titani (TiO2) Rutile , diòxid de titani Anatasa en pols

Titanium Dioxide (TiO2) Rutile, Titanium Dioxide Anatase Powder.png

Nom del producte: Dioxido de titani (TiO2) Rutile i Anatase

Sinònims: titani blanc, pigment blanc 6; Diòxid de titani R1931, diòxid de titani A100

Número CAS: 13463-67-7

Característiques: pols blanca.

Puresa (assaig): 98% mín., 99% mín

Fórmula molecular: TiO2

Estructura:

货 描 - 钛白粉 Titanium Dioxide338.png

Paquet:

25kg de bossa de paper i plàstic, o quan les comandes dels clients ofereixen una bossa de plàstic teixit gran de 500 kg / 1000 kg.


PARAULES CLAU:

Rutile de diòxid de titani, diòxid de titani anatase (TiO2)

Titanium Dioxide (TiO2) Rutile, Titanium Dioxide Anatase Powder Package1.jpgTitanium Dioxide (TiO2) Rutile, Titanium Dioxide Anatase Powder Package2.jpg
Titanium Dioxide (TiO2) Rutile, Titanium Dioxide Anatase Powder Package 3.jpgTitanium Dioxide (TiO2) Rutile, Titanium Dioxide Anatase Powder Package 4.jpg


Descripció:

El rutí de diòxid de titani, el diòxid de titani anatase (TiO2), també conegut com titani (IV) òxid o titania, és l'òxid natural de titani, fórmula química TiO2. Quan s'utilitza com a pigment, es diu titani blanc, Pigment White 6 (PW6) o CI 77891. En general es prové de ilmenita, rutilo i anatasa. El rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatès (TiO2) té una àmplia gamma d'aplicacions, des de la pintura fins al protector solar fins al colorant dels aliments. Quan s'utilitza com a colorant alimentari, té el número E171. La producció mundial el 2014 va superar els 9 milions de tones mètriques. S'ha estimat que el diòxid de titani, el rútil, el diòxid de titani anatès (TiO2), s'utilitza el diòxid de titani en dos terços de tots els pigments.


El rutí de diòxid de tritoni R1930 és d'ús general, pigment de múltiples usos recobert amb densos ZrO 2 i Al 2 O 3 i tractament especial de superfície orgànica. La qualitat dels productes és molt propera al procés avançat internacional de clorur TiO 2 .

El diòxid de titani A100 és el pigment anatasa tio2 produït pel procés de sulfat amb tecnologia avançada, que té excel·lents propietats pigmentàries, com ara una gran puresa i una mida de partícula fina. El pigment A 100 d'anatès de diòxid de titani A100 amb una dispersió excepcional està especialment dissenyat per a aplicacions de primer nivell, la qualitat és equivalent a Cosmo KA100.


El diòxid de titani es produeix a la natura com el conegut miner rutilo, anatasa i brookita, i, a més, com dues formes d'alta pressió, una forma monodínica baddeleyite i una forma orthorhombic α-PbO2, totes dues trobades recentment al cràter Ries de Baviera . Un d'ells es coneix com akaogiite i s'ha de considerar com un mineral extremadament rar. Es tracta fonamentalment de mineral d'ilmenita. Aquesta és la forma més estesa de mineral de diòxid de titani a tot el món. El diòxid de titani Rutile (TiO2) és el següent més abundant i conté al voltant del 98% de diòxid de titani en el mineral. Les fases metabòliques de Dioxido de Titanio Anatasa (TiO2) i brookita es converteixen de forma irreversible en la fase de rutilo d'equilibri després de calefacció a temperatures superiors a 600-800 ° C (1.112-1.472 ° F).


El diòxid de titani, el diòxid de titani, l'anatasa (TiO2), també anomenat titania, un mineral blanc, opac i natural que existeix en diverses formes cristal·lines, les més importants són el rutilo i l'anatasa. Aquestes formes d'òxid natural es poden extreure i servir com a font de titani comercial. El rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatase (TiO2) és inodor i absorbent. La seva funció més important en forma de pols és com un pigment àmpliament utilitzat per prestar blancor i opacitat.


El Rutile de diòxid de titani, el diòxid de titani Anatasa (TiO2) s'ha utilitzat com a agent de blanqueig i opacificació en esmalt de porcellana, proporcionant-los brillantor, duresa i resistència àcida. En els temps moderns s'utilitza en cosmètica, com en els productes per a la cura de la pell i les protector solar, i afirma que el diòxid de titani (IRO), el diòxid de titani anatès (TiO2) protegeix la pell de la radiació ultraviolada per la seva propietat per absorbir la llum ultraviolada.


L'activitat fotocatalítica del diòxid de titani Rutile, Dioxido de titani Anatasa (TiO2) dóna lloc a recobriments prims que exhibeixen propietats d'autoleteja i desinfecció sota exposició a radiació ultraviolada. Els aliatges es caracteritzen per ser lleugers i tenen una força de tracció molt alta (fins i tot a altes temperatures), una alta resistència a la corrosió i una capacitat per suportar temperatures extremes i, per tant, s'utilitzen principalment en aeronaus, canonades per a centrals elèctriques, armadures, naus navals, naus espacials , i míssils.


A causa de les seves propietats úniques, el rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatès (TiO2) és àmpliament utilitzat i és ben conegut en la nanociència i la nanotecnologia. Va ser un dels primers materials que s'utilitzaran en productes de nanotecnologia. No obstant això, la toxicitat potencial de les nanopartícules de diòxid de titani és un tema controvertit. Moltes empreses de cosmètics utilitzen nanopartícules de diòxid de titani. A causa de la seva brillantor blanc, s'utilitza en productes com ara pintures, pintures, papers, tintes, pasta de dents, pols de cara i colorants alimentaris.


Tot i que el diòxid de titani Rutile, el diòxid de titani anatès (TiO2) és un dels productes químics més produïts, els beneficis reals i potencials del diòxid de titani no estan exempts de controvèrsies. Dioxido de titani (TiO2) Les nanopartícules poden introduir-se en el cos humà per mitjà de la inhalació, el contacte amb la pell i el contacte amb els ulls. La inhalació de pols pot causar problemes respiratoris, i el contacte amb la pell o els ulls poden provocar irritacions. Si les nanopartícules de diòxid de titani s'utilitzen en un filtre solar, poden penetrar les cèl·lules de la pell i poden causar danys en l'ADN després de l'exposició a la llum del sol. La por és que això pugui conduir al càncer de pell. El diòxid de titani ha estat classificat per l'Agència Internacional per a la Recerca sobre el Càncer com un carcinògen del Grup 2B, un "possible carcinogen per als éssers humans".


Fengchen Group és un proveïdor líder de rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatès (TiO2) en pols procedent de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de diòxid de titani, diòxid de titani anatès (TiO2) quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar Rutile de diòxid de titani, pols de diòxid de titani anatès (TiO2), dirigiu-vos al grup Fengchen.


Aplicacions:

El diòxid de titani, el diòxid de titani, el diòxid de titani, l'anatasa (TiO2) s'utilitza àmpliament en indústries com ara revestiments d'alta qualitat interior i exterior, pintures de làtex interior i exterior, recobriments industrials, recobriments en pols, plàstics (PVC, PE, poliestirè i poliuretà, etc.) , cautxú, tinta d'impressió d'alta qualitat i fabricació de paper, etc.


Usos:

El diòxid de titani Rutile, el diòxid de titani Anatasa (TiO2) és el pigment blanc més utilitzat i proporciona blancor i opacitat per a pintures i recobriments (inclosos els esmaltats), plàstics i paper.

Té molts usos especials. El rutí de diòxid de titani, el diòxid de titani Anatase (TiO2) és resistent a la radiació UV i, per tant, no es descolora durant un llarg període de temps, i els graus de diòxid de titani de cristall ultra pur i fi s'utilitzen cada vegada més per a les pantalles de sol.

El Rutile de diòxid de titani, el diòxid de titani anatasa (TiO2) també s'està utilitzant en noves aplicacions de nanotecnologia.


Moltes quantitats més petites de rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatès (TiO2) s'utilitzen com a semiconductors i per catalitzar la fotocomposició de l'aigua en hidrogen i oxigen.

El rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatase (TiO2) també té una alta constant dielèctrica i una alta resistència i, per tant, s'utilitza per fer condensadors.

La forta unió entre el titani i l'oxigen dóna una gran estabilitat tèrmica, que es fona a 2100 K. Es fa servir així com a material ceràmic. El rutí de diòxid de titani, diòxid de titani anatase (TiO2) també s'utilitza per augmentar la resistència àcida dels esmalts vítreos.


Informació bàsica:

Nom químic:

Diòxid de titani (TiO 2 )

CAS NO:

13463-67-7

EINECS NO .:

236-675-5

Índex de colors:

77891, pigment blanc 6


Certificat d'anàlisi

Especificacions tècniques: (estàndard: Q / SNBJ1-2012)

Propietat

Diòxid de titani R1931

Diòxid de titani A100

El contingut de diòxid de titani TiO 2 %

≥93.0

≥98.5

Contingut del rútil%

≥98.0

----

Color (en comparació amb la mostra estàndard)

No menys de

≥ -0.3

≤0.5

No menys de

≥ -0.3

≤0.5

Matèria volàtil a 105ºC%

≤0.5

≤0.5

Matèria soluble en aigua%

≤0.5

≤0.4

Residus sobre tamís 45 μm%

≤0,05

≤0,05

PH de suspensió aquosa

6.5-8.0

6.5-8.0

Brillantor %

≥98.0

≥96.0

Absorció d'oli g / 100 g

≤18.0

≤24

Força de colors

≥120

≥110


Ruta de diòxid de titani de qualitat superior, Titanium Dioxide Anatase (TiO2) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina, diòxid de titani, rèdul, diòxid de titani, anatès (TiO2), proveïdor de matèries primeres en pols a la Xina. Xina, diòxid de titani, rútil, diòxid de titani, anatasa (TiO2) fabricants de pols a la Xina.


Productes relacionats:


Si busqueu el rutilo de diòxid de titani (tio2), l'anàlisi de diòxid de titani en pols, us convidem a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: diòxid de titani (tio2) rutilo, diòxid de titani anatasa en pols, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like